Review: Palette Mousse Color

15.1.12

V-am aratat aici poze cu parul meu inainte si dupa vopsire si v-am spus primele impresii legate de vopseaua spuma de la Palette si lucrurile nu s-au schimbat deloc doar ca acum pot spune mai multe privind modul in care se comporta vopseaua in timp. Au trecut aproape 3 saptamani de cand m-am vopsit si culoarea este aceeasi si in afara de 2 fire albe la o tampla (care nu garantez ca nu le-am "ratat" eu la vopsire) nu am de ce sa ma plang, insa sunt si aspecte care nu mi-au placut si vreau sa vorbesc despre ele.


Ce imi place:

- negru este negru si culoarea ramane intensa, iar firele albe nu si-au facut insa aparitia (chiar daca imi curge vopsea la fiecare spalare) - ceea ce pentru mine este motivul pentru care ma vopsesc
- vopsirea se face usor (n-am patat nimic, nu mi-a curs vopsea pe mine, nu s-au intamplat "accidente" de nici un fel - si m-am vopsit singura, fara nici un ajutor)
- nu am patat asternutul de pe pat desi m-am culcat de cateva ori cu parul usor umed (era cam 70-80% uscat)
- parul meu nu pare deloc afectat (in ciuda ultimului motiv de la ce nu-mi place)

Ce nu-mi place:

- mirosul (stiu ca sunt persoane carora le-a placut, insa mie mirosul cand am pregatit vopseaua si am aplicat-o nu mi-a placut deloc - si nici cum imi mirosea parul dupa ce m-am vopsit)
- ambalajul (mai exact am avut probleme la partea cu "shake and ..." - nu mai tin minte cum era sloganul ala; mi-a sarit vopsea pe laptop - nimic ce nu s-a putut repar, dar nu mi-a placut)
- la fiecare vopsire imi curge vopsea din cap (in afara de datile cand m-am vopsit la coafor, asta mi se intampla mereu)
- parul meu a ramas foarte aspru dupa vopsire - de-abia dupa 2 saptamani de masti si tratamente hidratante am reusit sa scap de textura aia de par aspru (si nu stiu daca sa dau vina pe vopsea sau pe altceva ce-am incercat zilele astea, dar am o mancarime usoara a scalpului pe care nu am avut-o pana acum)


Dupa ce-am insirat ce-mi place si ce nu, s-ar zice ca nu sunt decisa daca imi place sau nu, dar adevarul este ca vopseaua asta chiar imi place si in mod sigur o s-o cumpar in viitor (faptul ca acopera firele albe si culoarea nu se pierde in timp sunt mai importante decat orice miros care nu-mi place si orice ambalaj care necesita putina atentie).

Poza de mai sus este facuta cand parul meu era inca umed (m-am gandit ca poate asa se observa mai bine reflexele parului) si daca aveti parul inchis la culoare (asa cum am mentionat si la prima impresie am citit pareri nu prea bune la cele ce doreau o nuanta deschisa a parului) si va doriti o nuanta intensa sau firele albe de par sunt problema voastra (si va dau bataie de cap cum mi se intampla mie), eu va recomand sa incercati Mousse Color de la Palette.

5 comentarii

  1. Mie nu imi place vopseaua Pallette deloc si de fiecare data cand am zis sa ii mai dau o sansa m-a dezamagit. Lasa parul foooarte aspru, asa cum ai spus si tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o norocoasa la faza cu firele albe. La mine se vad asa de tare ca-mi vine sa mor de ciuda. Chiar imi place vopseaua asta, in afara de faza cu firele albe...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca dai vreodata de o vopsea buna neagra care sa nu curga la fiecare spalare sa ma anunti te rog si pe mine...eu inca nu am dat de asa ceva..

    RăspundețiȘtergere
  4. Miu Miu,dar vopseaua de par de la L'Oreal Casting Creme Gloss,ai folosit-o?pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am incercat Mousse-ul pe blond saptamana aceasta. Bad idea... Ma bucur ca tie macar ti-a iesit culoare. Mai multe despre experienta mea http://alexandrafogorosi.wordpress.com/2013/08/06/am-incercat-palette-mousse-color/

    RăspundețiȘtergere