Shopping din dulap: Stila Wanda Lipstick

18.11.11

Am primit rujul asta (high shine lip color) de la Stila - nuanta 13 Wanda - cadou la o comanda pe Strawberrynet acum ceva vreme si a ramas uitat intr-un sertar. Zilele trecute am dat de el si am zis sa vad daca imi place sau nu si de atunci l-am purtat aproape zilnic.


Asa cum ii spune si numele (high shine) are un luciu deosebit, nuanta este destul de sheer (pentru swatch a fost nevoie sa aplic culoarea de 4 sau 5 ori), aplicarea este usoara si rezista binisor pe buze (3-4 ore). Ceea ce-mi place in mod deosebit este faptul ca este foarte hidratant si se simte foarte misto pe buze. Este genul ala de produs usor de luat in geanta si care poate fi aplicat oricand (chiar si fara oglinda). 


Am facut swatchul in comparatie cu un ruj de la Yves Rocher (Moisturizing Cream Lipstick) in nuanta 51 Beige Vanille - cel de sus - care si el este un ruj hidratant. Cred ca diferenta este vizibila si se vede clar luciul rujului de la Stila (cel de jos).

Asa imi place cand descopar chestii misto in sertarele mele, produse care nu m-au impresionat cu nimic cand le-am vazut si de care am uitat complet. Si intr-o buna zi dau de ele, le folosesc si-mi plac la nebunie. E ca si cum mi-am luat ceva nou fara sa cheltui vreun ban.

Voi "cumparati" din propriul dulap?

2 comentarii

  1. Prima data m-am uitat la poza si am zis ce banal arata rujul asta. Pe urma am vazut swatch-ul si am citit postarea :). Cred ca si eu daca l-as fi primit l-as fi aruncat intr-un colt de sertar sau l-as si "maritat".
    Sa-l porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. E tare frumoasa nuanta! Si uite asa te capeti cu niste lucrusoare noi fara sa le cumperi! Dragut! Sa te bucuri de el!

    RăspundețiȘtergere