Sesiune de shopping & cadouri

28.11.11

Din nou o postare cu niste lucruri pe care mi le-am luat si alte cateva care le-am primit. Probabil ca la mine Craciunul a venit mai devreme, cel putin asa pare ... si bineinteles ca-mi place la nebunie.

Am facut niste cumparaturi pe ebay (preferatele mele, trebuie sa recunosc), imi place sa descopar vanzatori din Asia care vand o gramada de nimicuri la preturi de ras ... ma declar vinovata. Mi-am luat o carcasa de silicon pentru telefon (acum as fi vrut sa fi luat varianta pe negru, nu stiu ce mi-a venit sa-mi iau varianta deschisa la culoare), o esarfa argintie foarte subtire (nu prea se vede in poza, dar e versatila), 2 chestii crosetate de pus pe cap (sa vedem daca ajung sa le port, mereu imi iau ceva si mereu ajung uitate in dressing) si 2 aparate (habar n-am cum sa le spun altfel - primul este Wizzit care se gaseste la teleshopping cu preturi de la 139 ron si pe okazii de la 29 ron; eu l-am luat cu 9 ron, asa ca si daca nu era bun de nimic nu pierdeam mare lucru, al doilea este o perie de curatat tenul cu 4 capete - in genul celei de la Sigma - pe care am dat 12-13 ron, am luat-o de curiozitate sa vad ce face)




Am fost la cumparaturi si m-am ales cu 2 dintre lucrurile care imi plac cu adevarat cand e vorba de dulciuri. Bomboanele Werther's cu caramel (6,5 ron/ 3 tuburi din Stock Market) si bezele in ciocolata (7,99 ron/ 12 bucati de la Lidl).



Din magazinul "1 banut" din Piata Minis mi-am luat un suport pentru aromoterapie (habar n-am cum se cheama - lampa sau asa ceva) - din acela care are spatiu pentru lumanare jos si sus se pune apa cu cateva picaturi de ulei esential. Mi-a placut modelul si faptul ca are un elefant cu trompa in sus (se spune ca aduce noroc). Pretul a fost undeva in jur de 8 ron.


Saptamana trecuta am primit 2 colete (unul cu produsele de la Apidermaliv - pe care eu am vrut sa le incerc pentru ca n-am folosit niciodata nimic de la ei si altul de la Andreea cu niste produse castigate la ea pe blog). De asemenea am primit un set pentru baie de la The Rectory, n-am mai auzit pana acum de ele, voi vedem cum sunt. O sa scriu despre ele la un moment dat pe blog.




A fost o luna productiva, trebuie sa recunosc. Poate si decembrie va fi la fel. :)

17 comentarii

  1. Ce de bunatati! Sa le folosesti sanatoasa! Sa ne spui si noua cum s-a descurcat peria de curatat tenul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa e carcasa! Cat ai dat pe ea?
    Si esarfa e super si in sezonul asta chiar se poarta look-ul metalizat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dorina, 25-30 ron, insa a fost o intreaga problema - primul colet s-a "pierdut" si a fost nevoie sa se retrimita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Suportul pentru aromaterapie l-am gasit la 10 ron, hmm, bine ca nu l-am luat. In final mi-am ales un model mai simplu dar la acelasi pret :P.

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, ai putea sa-mi dai un link catre seller-ul cu bascute?:D

    Btw, eu mi-am luat deja 6 huse pentru telefon de pe ebay!:)) Doua de silicon (mov & transparenta), 3 de plastic (roz, rosu, galben) si una tot de plastic cu un panda pe spate. :))
    Si daca ma gandesc bine...mai vreau!:)) Imi plac la nebunie, am impresia ca am alt telefon in fiecare zi, asa nu ma plictisesc de el!:))

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anda, le-am luat de la vanzatori diferiti. Am cautat dupa "crochet cap/ beanie" si am selectat dupa pretul cel mai mic si asa am ales. (iti dau un mesaj pe FB cu idul)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoasa e husa pentru telefon! Trebuie sa caut si eu pentru al meu, doar ca atunci cand am cautat am gasit unele mai scumpe si m-am lasat pagubasa. :))
    Sa folosesti toate bunatatile cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt tare curioasa cum miroase setul The Rectory. Judecand dupa ambalaj, oare sa aduca a trandafiri?

    RăspundețiȘtergere
  9. sa ne faci si noua un review despre wizzit

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi poti da linkurile profilelor de pe ebay ale vanzatorilor de la care cumperi tu, te rog? Iti urmaresc blogul de ceva timp si sunt indragostita de accesoriile pe care le-ai achizitionat, insa sunt putin sceptica fata de ebay.In plus, husa pt telefon este superba!:)
    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bomboanele Werther's cu caramel sunt printre favoritele mele! Sa le folosesti pe toate cu placere! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Adriana M, nu cumpar din acelasi loc, caut dupa produsul pe care il vreau, verific vanzatorul si feedbackul. Daca te referi la accesorii (coliere, cercei, inele - ce am mai aratat pe site) poti verifica direct siteul vanzatorului - www.thboxes.com. Daca mai ai nelamuriri, trimite-mi mail si-ti dau detalii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din cate stiu eu trebuie sa folosesti intermediari ca sa cumperi de pe amazon, e-bay.
    Cel mai ieftin pe care l-am gasit este asta .
    Taxele oricum le platesti, au un grafic cu preturile.

    RăspundețiȘtergere