Review: Yves Rocher Nourishing Argan Balm

6.11.11

Acest balsam hranitor cu ulei de argan bio din Maroc (asa spune ambalajul) si ulei esential de floare de portocal face parte din colectia Tradition de Hammam. Are 150 ml si cred ca pretul este in jur de 80-90 ron (exagerat de mult as spune eu), eu l-am primit cadou la o comanda acum ceva vreme, dar n-am apucat sa-l folosesc pana recent. Cred ca l-am vazut intr-o oferta primita recent de la Yves Rocher la 89 ron/ 2 bucati.


Desi am o gramada de produse pentru ingrijirea corpului, nu sunt constanta in folosirea lor (stiu ca nu fac bine, dar asta e realitatea). Insa in ultima vreme am folosit aproape zilnic acest balsam hranitor pentru corp. De ce?


Miroase foarte bine, hidrateaza si mai bine si intra imediat in piele (ceea ce pentru mine este un aspect foarte important pentru ca desi am cateva unturi de corp care imi plac foarte mult nu ajung sa le folosesc decat sporadic tocmai pentru ca nu am rabdare sa astept minute in sir sa ma pot imbraca dupa folosire). Textura este una placuta, usor lichida si se intinde foarte usor. Nu se consuma usor, deci va tine o perioada mai lunga de timp (daca judecam dupa pretul mare pe care il are).


In afara pretului, nu am nimic negativ de zis despre acest produs si este o placere sa-l folosesc (mai am inca o cutie deci nu se va termina curand). Nu stiu daca l-as cumpara la pret intreg (mi se pare foarte mult) desi imi place la nebunie, dar daca se va mai oferi cadou la vreo alta oferta, in mod sigur n-am sa-l ratez.

Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?

5 comentarii

  1. Eu am incercat exfoliantul si masca de fata si par din aceeasi gama. Am fost impresionata de aroma orientala :X


    Preturile usnt intradevar cam mari, dar meru exista oferte tentante de care ne putem bucura :)


    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm as fi vrut sa fac comanda cand er cadou, dar din pacate nu am facut. L-as fi primit cadou. Intr-adevar pretul e cam mare dar o sa mai astept pana apare o oferta buna. Imi place prezentarea lor la produsele astea pe baza de ulei de argan. Sper sa apuc sa-l folosesc si eu curand. Multumesc de review ;) chiar ma intrebam odata oare cum e

    RăspundețiȘtergere