MAC Winter Wish List

19.11.11

Cred ca a trecut mai bine de un an de cand m-am uitat ultima data ce colectii a scos MAC si chiar mai mult decat mi-am luat ceva nou aparut de la ei (cum as fi putut sa-mi iau daca habar n-aveam ce-a mai aparut?). De ce? Pentru ca am suficiente produse cat sa nu fie nevoie sa-mi iau nimic o perioada buna de timp, dar cu toate astea azi am "pacatuit" si m-am uitat la colectia de sarbatori de anul asta (de fapt la cele 3 colectii ca doar asta e obiceiul MAC). 

Si bineinteles ca am vazut cateva lucruri care mi-au facut ochii sa sclipeasca. Acum sper ca sclipirea sa nu fi fost de la ambalajul colectiilor (care mi se pare cam "kitchos" si stralucitor la genti si palete si urat la manerul pensulelor, in schimb albul de la rujuri, glossuri si "globurile" de la mini produse imi plac), ci de placere. Glumesc.

Primul set care mi-a atras atentia a fost Cool Iced Delights Lip Bag care face parte din Ice Parade Collection si are pretul de 38 dolari. Contine rujul Creme de Nude, Fashion Whim Cremesheen Glass si creionul de buze Strip Down. Am atat Creme de Nude (care este cremesheen si are o textura de vis), cat si Fashion Whim  (am mai spus de multe ori pe blog cat imi plac glossurile Cremesheen de la MAC) si daca sunteti adeptele "nude lips" atunci trebuie sa aveti aceste 2 produse. 



Apoi am vazut It Makes Perfect Brush Kit care face parte tot din Ice Parade Collection si costa 49,50 dolari. Nu-mi place manerul pensulelor si 187 o am deja (dar nu strica niciodata o pensula in plus, nu?), insa celelalte 3 pensule (130, 268 si 282 - toate duo fiber) au trezit dorinta in mine (si nu exagerez). Probabil ca daca imi voi cumpara ceva va fi acest set de pensule (sper doar sa aiba calitatea seturilor special edition de acum cativa ani - cele din 2007 au fost de o calitate extraordinara, dupa insa stiu ca au mai zbarcit-o cu unele colectii).


Din Dazzlespheres Collection mi-a placut Dazzlesphere! Neutral Mini Gloss Kit la pretul de 32,50 dolari pentru 2 Dazzleglass (care desi sunt "mini" la gramaj au mai mult decat produsele full size)  si anume Bare Necessity si Get Rich Quick (eu le am pe amandoua si am spus de multe ori ca mie imi plac de mor Dazzleglass-urile, insa stiu ca sunt persoane care nu le suporta) si 2 Cremesheen Glass (cea mai superba  - daca ar exista asa ceva - textura de la MAC, dupa parerea mea) - Boy Bait si Over Indulgence. Boy Bait mi l-am dorit multa vreme si n-am apucat sa-l iau niciodata. Mai sunt inca 2 variante ale acestui kit (Coral si Pink) asa ca se gaseste ceva pentru toate gusturile.


M-am uitat si la palete si mi-au atras atentia 2 dintre ele: Sultry si Warm. Insa am citit niste reviewuri despre Sultry cum ca textura nu este cea mai reusita la 4 dintre farduri, asa ca daca ar fi sa-mi iau una din palete as opta pentru Snowglobe Warm Eye Palette (pret 38 dolari pentru 6 farduri: Buchwheat, Gaelic Gold, Patina, Magical Mist, Winterscape si Midnight Flurry). Gasiti aici review si swatchuri foarte bune pentru aceasta paleta (si pentru multe alte produse de la o gramada de firme) - aveti grija cu siteul asta ca s-ar putea sa va trezeasca niste pofte "urate".


M-am uitat si la Glitter & Ice Collection si desi am vazut cateva produse interesante, nu m-a captivat nimic cu adevarat, desi mi-au filat niste beculete prin cap cand am vazut Winterized Mineralize Eye Shadow, Glitter and Ice Dazzleglass si Whirls & Twirls Lipstick. Nu multe, nu?

Cred ca au reusit sa scoata niste combinatii interesante anul asta cu colectiile astea de sarbatori (desi repet  ca ambalajul nu e deloc pe gustul meu) si ma bucur ca nu am bani de cheltuit pe produse de make-up ca sigur as fi "scapat" in cam multe produse.

Cum vi se pare colectiile de sarbatori scoase de MAC anul asta? Va tenteaza ceva?

9 comentarii

  1. Eu mi'am luat Sultry si pot sa iti spun cu mana pe inima ca ador toate fardurile. Da, unele au o textura usor ciudata, dar mie mi'au placut enorm de mult :) Nu imi pare rau nici o secunda ca am luat'o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Colectiile de iarna ajung in magazinul din Baneasa saptamana viitoare ;) Si eu vreau kit-ul Sultry :)

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos post...ne-ai trezit pofte...urate...nu prea eram cu nude lips dar in ultimul timp imi place !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu te sfatuiesc sa nu iti iei setul de pensule !!
    Peste tot aud ca nu sunt asa de bune calitativ ca pensulele full size :-s !! Acum daca te duci in magazin , poti sa le incerci !! :d
    Si eu as vrea neutral mini gloss kit dar nu cred ca il voi lua :) !!

    RăspundețiȘtergere
  5. In afara de magazinul din Baneasa,mai e si alta varianta?se mai pot achizitiona si din alta parte?

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca in realitate "Dazzlesphere! Neutral Mini Gloss Kit"-ul arata asa http://www.allurabeauty.com/2011/review-mac-dazzlesphere-neutral-mini-gloss-kit/ mie una nu mi-ar placea acest kit.
    Sunt de acord cu Dariaa in privinta pensulicilor, desi ca aspect imi plac.
    Primul kit cred ca ar merita banutii, ca si paleta cu farduri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daria, eu am seturi de la ei special edition care si-au meritat toti banii (depinde foarte mult de colectie).

    Ada, nu poti sa judeci un gloss dupa un swatch pe mana. Buzele sunt mult mai pigmentate si culorile arata altfel.

    Anonim, probabil ca pe ebay se mai gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Setul de pensule ma tenteaza cel mai tare. Deocamdata astept sa citesc ceva review-uri. Anul trecut, majoritatea era negative. Sper sa nu fie asa si anul asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am ochit o paleta din colectia de craciun. am fost la ei sapt trecuta cand au redeschis si ziceau ca sapt asta sau viitoare aduc noua colectie. sunt curioasa ce preturi vor avea

    RăspundețiȘtergere