Update giveaway Laura Mercier

9.2.11

Doar un scurt anunt: castigatoarea pudrei Laura Mercier - Translucent anuntata luni (boonDY) nu m-a contactat nici pana acum, deci nu-si mai poate revendica premiul.

O sa ma gandesc cum aleg o alta castigatoare sau daca fac un alt giveaway pentru ea.

Astept propuneri si de la voi!

18 comentarii

  1. Cand am anuntat castigatoarea unui concurs si dansa nu m-a contactat la timp, am dat premiul primului comentariu facut la postarea respectiva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm pacat ca boonDY nu a dat nici un semn...unele fete chiar isi doresc mult pudra :D

    RăspundețiȘtergere
  3. mai bine mai fa inca o alegere...desi nu am participat,asa mi se pare cel mai corect,nu chiar primul comentariu,ci cel care iti place cel mai mult,dupa cel facut de castigatoare

    RăspundețiȘtergere
  4. Zuzo, ce rapida ai fost si cum ai venit repede cu propunerea. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. E lumea prea deprimata , renunta si la premii !
    ooooooo viata meaaaaa !

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu zic sa dai premiul urmatoarei pe lista ta, in functie de comentariile primite. E pacat sa nu ajunga la cineva care si-o doreste. Te pup, o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. pacat..si eu care credeam ca poate prenumele meu..acelasi ca al pudrei :)...imi va purta noroc..si uite ca s-a dus in alta parte si nu e revendicat....:(:(:(

    RăspundețiȘtergere
  8. mda,nici eu nu am participat,deci nu stiu,daca conteaza ceva ce zic eu pe aici,dar cred ca cel mai corect ar fi sa alegi o noua castigatoare cu random.org..ma gandesc ca data trecuta a fost tot cu random,asa poate chiar faci fericit[a] pe cineva:D

    RăspundețiȘtergere
  9. pacat :(
    acum se va bucura altcineva :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Parerea mea e sa dai pudra la urmatoare fata din lista care ti se parea tie adecvata propunerii.Sincer nu am reusit sa particip,dar mi se pare cel mai ok asa.
    Pupici!
    Sau daca nu pentru giveawya ul prezent,poti oferi doua pudre Laura Mercier :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie mi se pare cel mai corect sa faci inca o extragere dintre fetele care au participat la giveaway, excluzand-o pe boonDy. Pacat ca nu si-a revendicat premiul. Nu cred ca nu si-o doreste ci poate e foarte ocupata sau poate in vacanta, deconectata de tot ce inseamna gadgeturile vremurilor moderne! Lucru care nu strica din cand in cand!
    P.S. Noi propunem, alegerea e a ta!

    RăspundețiȘtergere
  12. eu zic ca e okei si simplu cu random.org

    RăspundețiȘtergere
  13. Parerea mea este sa folosesti random.org din nou! Este cel mai corect asa....

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu propun sa alegi comentariul care crezi ca raspunde cel mai bine intrebarii tale din giveaway.;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am participat la giveaway si mi-as dori sa am o noua sansa la premiul oferit de tine; cred ca toate celelalte fete gandesc la fel.
    Eu iti propun sa alegi din nou si sa oferi premiul pentru cine a scris al doilea comentariu din lista ta de preferinte. Ce zici? :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Pacat ca nu si-a revendicat premiul...cred ca va fi asa dezamagita cand va afla...cine n-ar fi? Eu as spune ca ne oferi tuturor celor care n-am castigat prima oara, o noua sansa tot prin random.org. Oricum cred ca ar fi destul de greu sa departajezi prin comentarii. Deci succes tuturor, indiferent de felul in care vei alege noua castigatoare!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu sunt de acord cu Just_Me :) Cu random.org mi se pare putin impersonal, poate ai premia o fata al carui comentariu nu ti-a placut in mod special..

    Cred ca al 2lea comentariu pe lista ta de preferinte merita :)

    RăspundețiȘtergere