Blog Award & Ramble

3.2.11



Raluka mi-a dat acest blog award zilele trecute (multumesc) si presupunea sa va spun 7 lucruri despre mine, dar de abia am facut asta (daca sunteti curioase, gasiti aici postarea respectiva).

Partea de ramble e scurta de tot pentru ca mi-e foarte somn (am dormit doar cateva ore amarate azi-noapte) si sunt cu ochii pe ceas pentru ca n-am stare deloc. Am incercat azi glossul Dior si imi place la nebunie cum se simte pe buze, insa mai mult de 3 ore nu tine pe buze.

9 comentarii

  1. Nici eu nu am dormit suficient si acum ma simt super obosita :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Incearca sa te odihnesti in week-end :)

    O intrebare: glossul de la Dior e lipicios pe buze? se aduna in colturi, lasa semne?

    Eu caut un glos cu textura cat mai nelipicioasa, care sa nu se adune urat pe buze(eu asa patesc mereu, poate tin eu buzele ciudat)
    Glosul de la Bobbi Brown stii cumva ceva de el? L-am gasit la oferta pe fragrancex.com cu reducere -35% dar stau in cumpara daca sa-l iau sau nu. Nu am avut niciodata ceva de la ei.

    Merci

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e lipicios, nu se strange, dar nu rezista mai mult de 3 ori.
    Nu am incercat Bobbi Brown, nu stiu cum este.

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci Camelia.
    Deci, intr-un cuvant: tu ai recomanda un gloss scump sau si unul de la L'oreal face fix acceasi treaba?

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista glossuri mult mai ieftine ca L'oreal care sunt si mai bune (poti sa iei asta ca pe un raspuns indirect).

    Nu pot sa recomand pentru ca sunt subiectiva. Si sunt si influentata de preferintele mele pentru anumite branduri. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie cel mai mult mi-a placut la gloss-ul Dior pe care l-am avut faptul ca avea acoperire buna, ca si culoare, desi era o nuanta deschisa. Si mai ales ca nu era lipicios. Gloss-urile in general nu rezista mult pe buze, de aceea prefer rujurile, insa Dior chiar mi-a placut, mi-a schimbat putin parerea despre gloss-uri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am aceeasi probl. cu gloss-urile (dar si cu rujurile) ca si Gabriela. :((( Daca as gasi un produs care sa nu arate inestetic pe buze la 2-3h (sau mai putin) de la aplicare, nu m-as mai uita la pret or brand. Si nici rezistenta n-ar mai conta... Sper ca Dior sa nu dezamageasca in acest sens...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ada: ceva recomandari atunci? N-am folosit mai niciodata glossuri pentru ca ma alegeam cu acele"dungi de uscare" inestetice pe buze, dar acum as vrea sa incerc. Mi-am cumparat primer de buze de la UD si gloss CK, dar n-a ajutat f mult. Da, parca nu mai apar dungile, dar senzatia lipicioasa si dintii manjiti raman.

    RăspundețiȘtergere