Azi imi place ... Bourjois Eyebrow Grooming Gel

23.2.11

Am norocul sa am niste sprancene dese si arcuite, fara goluri, negre ca taciunele si niciodata n-am avut nevoie de creioane sau fard pentru a-mi colora/ defini sprancenele, insa de multi ani le "asez" cu gel transparent sau mascara transparenta (in ultimii ani) pentru ca-mi place sa le vad la locul lor. De mai bine de 2 ani folosesc doar mascara transparenta de la W7 (am incercat in trecut si produse mai scumpe pentru sprancene, insa nu vad sensul in a cheltui multi bani pe astfel de produse) si singurul lucru care m-a deranjat a fost ca trebuia sa fiu atenta sa nu se incarce prea tare firele de par cu gel si sa arate ca lipite.

In iarna am luat niste produse Bourjois de pe strawberry si intr-unul din seturi a fost si gelul pentru sprancene de care am pomenit in titlul postarii si pe care am fost foarte curioasa sa-l incerc.


De vreo 2 saptamani il folosesc si imi place mai mult decat ce foloseam inainte pentru ca are o consistenta usor apoasa si astfel nu exista riscul sa incarce sprancenele si arata foarte natural. Cred ca ar fi foarte util cuiva care isi contureaza sprancenele cu produse pulbere pentru ca ar da textura firului de par si ar "taia" aspectul prafos.

Nu stiu cat costa si daca se gaseste separat, insa am sa caut pentru ca este un produs care imi place si pe care as vrea sa-l mai folosesc.

Un mic truc (poate e mult spus truc): eu dupa fiecare folosire, sterg periuta cu un servetel uscat pentru a evita sa transfer in tub urmele de fond de ten sau pudra care se pot forma pe perie dupa folosire. Astfel, produsul din tub nu devine colorat si "imbacsit" si poate fi folosit un timp mai indelungat.

Voi cum va "asezati" sprancenele?

7 comentarii

  1. am avut de la Mac gel de sprancene.dar cum zici tu , nu merita sa dai mai multi bani cand exista produse similare la alte firme.folosesc creion de sprancene ,dar foarte usor.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am o periuta speciala pentru sprancene pe care o folosesc dupa ce ma dau cu fond de ten si pudra. Astfel, elimin particulele fine de pe firele de par. Ulterior umezesc periuta si imi "perii" sprancenele, avand grija sa le asez in pozitia in care doresc eu sa stea. Intr-adevar, din punctul asta de vedere ma consider oarecum norocoasa. Am sprancenele indeajuns de dese si inchise la culoare incat sa ma multumeasca acest "procedeu" simplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. modniza, si eu l-am avut si mi-a placut, dar n-as da atatia bani pe el, nu vad rostul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, si eu am sprancene foarte negre, zici ca sunt cerneala si dese, cu firul puternic. Cand am incercat sa le conturez odata cu dermatograf negru, am aratat ingrozitor, neagra ca o sperietaoare de ciori :D

    N-am incercat niciodata un astfel de gel si as fi curioasa sa incerc unul. Cel de la Burjois se gaseste doar la set, se pare, dar eu n-am nevoie de tot setul?
    Poti sa-mi recomanzi un produs bun pt fixarea sprancenelor care sa se gaseasca si in Ro?
    De pe ebay am gasit un produs de la Revlon, cateva Maybelline si unele despre care din pacate nu stiu nimic :) oricum eu sunt o incepatoare intr-ale machiajului, din pacate

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela, orice mascara transparenta te poate ajuta sa-ti fixezi sprancenele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok, atunci n-are rost sa dau banii pe cine stie ce chestie de marca. Am sa incerc un produs din Ro - merci Camelia

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica - Pisica albastra24 februarie 2011 la 17:48

    eu nu am sprancenele foarte dese si nici foarte colorate. sunt un "ashy brown", deloc spectaculoase. de vre-un an si ceva le creionez usor cu un creion maro mediu/inchis (culoarea parului meu) si arata foarte bine. eu sunt foarte multumita, arata foarte natural daca pastrez creionul nu-foarte ascutit si miscarile de colorare sunt "scurte" si fine (feathering).
    acum ma intreb cum de am putut sa nu le fac nimic atatia ani (*blushing*)
    de fixat insa nu le fixez cu nimic, dar cam o data pe luna le tund putin si atunci firele sunt mai scurte si nu se zburatacesc.

    le perii in jos si tai cu grija toate varfurile care depasesc linia sprancenei, dar numai pana la linia sprancenei, nu mai mult!! apoi le perii din nou in sus si fac acelasi lucru daca mai e nevoie.

    RăspundețiȘtergere