Prima impresie: Olay Gentle Cleansers Conditioning Milk si Refreshing Toner

22.2.11

Acum aproximativ o luna am scris o postare despre demachiantul de ochi de la Olay pe care il primisem cadou de Craciun (gasiti aici postarea) si care imi place la nebunie si acum (sper sa apuc sa ii fac un review curand) si dupa cateva zile m-a contactat pe mail Dana, o cititoare a blogului si PR pentru Olay si mi-a propus sa-mi trimita si celelalte produse din gama sa le incerc. Am optat pentru laptele demachiant si lotiune tonica revigoranta intrucat eu si face washurile in general nu ne intelegem foarte bine.

In ultimele zile am avut probleme cu tenul (pe care in momentul asta nu mi le explic, dar sper curand sa imi dau seama ce s-a intamplat) si pielea mea e mai sensibila ca oricand. Intrucat am terminat demachiatul de la Balea despre care am scris in trecut, am inceput sa folosesc cele 2 produse de la Olay intrucat nu au alcool si au extract de castravete si aloe.


Primul lucru care m-a impresionat placut a fost mirosul (desi n-ar trebui sa fie un argument important in alegerea unui produs, pentru mine mirosul este foarte important - din cauza ficatului deranjat de mirosul anumitor produse, n-am putut sa le folosesc desi imi placeau). Senzatia lasata pe ten este una foarte placuta, usor racoroasa, dar ce-mi place in mod deosebit este ca sterge orice urma de machiaj de pe ten. Curata foarte bine, eu imi simt tenul foarte curat dupa ce folosesc demachiantul si tonerul. Ce mi-as fi dorit sa faca mai bine era sa lase tenul mai hidratat. Simt nevoia sa-mi hidratez tenul dupa ce folosesc aceste 2 produse, insa in momentul asta nu pot sa bag mana in foc ca nu e din cauza sensibilitatii tenului meu in momentul asta.

Nu stiu exact cat costa si unde se gasesc, insa din ce-am vazut pe ten pretul este in jur de 17-18 ron. Mai mult decat demachiantul de la Balea pe care l-am folosit anterior - daca ne gandim strict la bani, insa este nevoie de o cantitatea mult mai mica de produs pentru toata fata, deci s-ar putea ca pretul sa nu fie un inconvenient.

Ca prima impresie pot sa spun ca imi plac foarte mult si voi continua sa le folosesc si voi reveni cu un review dupa cateva saptamani (astept sa descopar ce anume mi-a cauzat problemele actuale cu tenul pentru a putea sa fac un review obiectiv produselor, astazi am observat o exfoliere ciudata in zona barbiei pe care ieri nu am sesizat-o si iar nu stiu pe seama carui produs s-o pun).

6 comentarii

  1. Eu nu am avut inca nimic de la Olay (au legatura cu Olay of Olaz, pe care le devoram acum 15-16 ani prin reclamele de pe canalele nemtesti?)....dar ma cam tenteaza, sa stiu daca pierd ceva. In general incercam tot ce vedeam nou prin supermarketuri pentru ca imi era la indemana si fiind consumabile ai ocazia sa schimbi des. Acum folosesc Byphasse, gasit in Real, sunt fffff multumita de el si lotiunea tonica adiacenta, pretul e mic si recipientele uriase. Din pacate din decembrie nu le-am mai vazut....ca un facut, dupa ce am postat review au disparut de la raft :) Mai am ceva, dar nu imi va ajunge mult. Parea asa nebagat in seama si acum e rara avis, sper sa refaca stocul. Nu inteleg de ce dispar anumite produse.
    Mi-a atras atentia Olay Total Effects : http://danasota.com/olay-total-effects-serum/, dar mi-e cam teama de creme daca nu-s din farmacie sau Plafar. Din cauza tenului predispus la imbacsirea porilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow ce ma bucur ca ai facut aceasta postare. Si pe mine ma tenteaza aceste produse. Sa ne tii la curent desi eu va trebui sa-mi cumpar demachiantul cel tarziu in weekend. Multumesc Camelia.
    @Ramona J.: Am vazut produsele de care spuneai tu in Auchan. Eu locuiesc in Timisoara, nu stiu daca unde locuiesti tu este magazinul Auchan. Daca iti plac atat de mult si nu le gasesti, pot sa le cumpar eu si ti le trimit. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am avut si eu si m-am impacat foarte bine cu ele in conditiile in care pe mine ma ustura imediat fata de la demachiante si tonice.

    RăspundețiȘtergere
  4. am folosit toner-ul in vara si mi-a placut mult. comparativ cu biotenul pe care il folosesc acum, mi s-a parut mult mai ok. imi simteam fata mult mai fresh dupa Olay.

    RăspundețiȘtergere
  5. Just_Me, multumesc pt oferta....in Craiova inca nu avem Auchan, am inteles ca urmeaza sa se deschida curand. O sa iau supermarketurile la rand, eu mereu merg in Real pt ca e aproape de casa asa ca nu am idee daca nu cumva se gasesc si in altele. Am vrut atunci sa imi mai iau un "set" de rezerva, dar erau neatinse la raft si m-am gandit ca exagerez ca doar nu dispar asa repede. Doar le vazusem si cu o luna inainte sa le cumpar, si ezitasem de teama ca nu-s bune. Apoi am vazut review la Iguanitza si am prins curaj :)
    Daca nu dau de ele asta am sa fac, am sa rog pe cineva dintre voi sau vreo prietena din alt oras sa mi le trimita.

    RăspundețiȘtergere
  6. le gasesti si in carrefour

    RăspundețiȘtergere