Short ramble ... despre giveaway

7.2.11

Voi anunta castigatoarea pudrei Laura Mercier in aceasta seara, insa o sa fiu sincera cu voi pentru ca asa am fost mereu si voi fi asa si in continuare chiar daca nu va fi pe placul unora: am scris regulile la giveaway degeaba. Ori nu se citesc, ori nu conteaza pentru voi. Chiar nu inteleg.

Am spus clar: nu voi lua in calcul comentariile care nu vor nominaliza produsul care face diferenta intre un machiaj reusit si o catastrofa de pictura pe fata si care nu argumenteaza alegerea facuta. Nu spun ca atitudinea nu conteaza  Sau ca nu sunt importante foarte componentele unui machiaj, dar eu nu asta am intrebat. Nu am intrebat nici ce considerati ca e cel mai important produs in rutina voastra. Nici nu am pomenit de produsele de ingrijire a tenului.

Ci am intrebat: ce produs face diferenta? Cand va uitati la cineva si va place sau nu ce vedeti, care este produsul care considerati ca aduce acel plus machiajului sau din contra strica tot. Ma asteptam sa primesc mult mai multe raspunsuri de genul: blush aplicat ca la circ in mijlocul zilei, 5 straturi de mascara, un ruj foarte strident la un machiaj la fel de strident, concealer sub ochi cu 3 nuante mai deschis de zici ca ai faina pe fata si alte lucruri de acest fel. Pot sa iau ca fiind valabil un comentariu care imi spune ca e deranjant fondul de ten prea inchis din dorinta de a parea "bronzata" si-mi aduce argumente pentru asta, dar nu o sa validez un raspuns care imi spune ca daca ai ales bine fondul de ten, restul e floare la ureche.

Repet: e foarte important sa iti alegi cum trebuie fondul de ten (textura, culoare, etc.), sa ai un ten ingrijit, sa cunosti ce ti se potriveste si ce nu, dar nu despre asta era vorba in cerintele mele. Gata cu subiectul asta.

Voi anunta castigatoarea in seara asta si pentru ca am lamurit niste aspecte, tot in seara asta voi da drumul unui alt giveaway la care sper sa ne intelegem mai bine cu regulile.

4 comentarii

  1. oups...cred ca am gresit si eu putin cand am scris comentariul :(

    RăspundețiȘtergere
  2. desi mi-as fi dorit mult sa particip, tocmai din cauza asta nu am putut, pentru ca nu m-am putut decide la fond de ten, blush sau buze conturate ca la coltul strazii :)
    anyway :)
    sa ai o saptamana frumoasaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  3. se pare ca am inteles gresit :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu am precizat un anume produs cosmetic, insa imi mentin opinia cum ca un machiaj care face cu adevarat diferenta nu depinde de produsele folosite. Produsele folosite pot mari durabilitatea acestuia, pot preveni anumite probleme ale tenului etc., insa nu sunt o conditie (dupa parerea mea) pentru reusita unui machiaj... si aici ma refer strict la rezultatul final. Tehnicile de makeup sunt cele care fac diferenta... Daca stii cum sa aplici un produs, unde si in ce cantitate > rezultatul poate fi uimitor... Poti avea, de pilda, un blush or bronzer de o textura si/sau nuanta nemaipomenite, dar daca nu se cunoaste tehnica de aplicare a acestor produse, rezultatul nu va fi spectaculos... din contra.

    Ref. la giveaway, mi se pare firesc sa alegi castigatoarea din cele care au respectat cerinta ta.;)

    RăspundețiȘtergere