Shopping Therapy

2.2.11

Am niste zile infioratoare la munca si cand zic infiorator ma refer la zile d-alea cand n-ai timp nici sa respiri si cand toate se strica, nu merg, peste tot apar numai probleme si "cireasa de pe tort": ai un client care se razgandeste de 500 ori si ar vrea sa se roteasca soarele dupa cum viseaza el si alte situatii de gen. Cert este ca ajung aseara acasa rupta de oboseala si nu mai sunt capabila sa fac nimic.

Azi macar termin ziua un pic mai bine ... mi-au venit niste produse comandate saptamana trecuta si parca mi-au mai luminat seara. Mi-a venit coletul de pe strawberry cu Dior Addict Ultra-Gloss Reflect (Trenchcoat Beige) pe care am pus ochii acum vreo 2 ani, rujul Creme D'Nude de la MAC si cadou un gloss de la Calvin Klein - Gossip (Sheer Plumping Lip Glass) si un alt colet cu paleta cu 5 concealere/ corectoare crema de la Make Up For Ever (cred ca ati vazut-o de nenumarate ori pe youtube) luata la un blog sale.


Imi plac toate, insa ce-mi doream cu adevarat era glossul de la Dior, care are o nuanta superba. Creme D'Nude este o varianta mai putin roz a lui Flesh Pot (despre care am scris pe blog si am zis ca e "my perfect nude lips"), insa ma incanta mai mult pentru ca este Cremesheen (in timp ce Flesh Pot este Satin, finish cu care eu nu prea ma inteleg). Glossul de la CK este superb, insa nu stiu cand o sa-l folosesc. Iar paleta de concealere de la MUFE de-abia astept s-o incerc si sa vad daca e asa minunata cum tot e laudata.



Am facut o poza cu Creme D'Nude (stanga) si Flesh Pot (dreapta) sa vedeti cat de asemanatoare sunt cu mentiunea ca Flesh Pot este o tenta roz.


Glossului de la Dior am incercat sa-i gasesc 2 "fratiori" intre glossurile mele si am gasit 2 produse de la MAC: primul este Babied Lacquer si al doilea MAC Prrr Lipglass.



Si pentru ca tot am zis ca am nevoie de terapie prin shopping, azi mi-am mai comandat diverse despre care voi scrie intr-o postare viitoare.

18 comentarii

  1. Ca si aspect ma atrage mai tare Dior Addict, dar ca nuanta ma declar adepta lui CK. Deloc nu-mi vin bine nude-urile, la niciun fard. Foarte tare trusa de corectoare, in caz ca nu esti multumita de niciunul ca atare poti face nspe combinatii si pare si usor de strecurat in bagaje.
    Sa le folosesti cu impliniri si daca se poate intr-o atmosfera mai linistita, fara clienti recalcitranti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. despre rujuri si lipgloss-uri nu-mi dau cu parerea ca sunt pe dinafara :) daaar.. paleta de concealere e vis :) sa ne spui cum se comporta! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Rujurile Dior Addict sunt superbe, eu tot incerc sa gasesc nuanta 755, dar cred ca nu se mai fabrica.Sa le folosesti cu placere:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase nuantele de la lipgloss si ruj; si eu sunt fan nuante nude pentru simplul fapt ca imi place mai mult sa pun accentul pe ochi decat pe buze. O seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  5. imi spui si mie te rog de pe ce blog/site sunt concealurile de la Make Up For Ever si MUFE? sa te bucuri de ele :). multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am luat de pe un site de vanzari, am gasit paleta la cineva care o vindea, nu are altele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu drag! Mie cel mai mult dintre toate imi place gloss-ul CK, este chiar superb! Pacat daca nu il vei folosi pentru ca eu cred ca arata super! :x:x

    RăspundețiȘtergere
  8. sa le folosesti cu placere! arata tare yami :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Saptamana trecuta m-am indragostit si eu de paleta de la MUFE.M-am uitat pe Makeupgeek si mi s-a parut ca face minuni8->
    Sa-i faci un review pretty please;;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Superb rujul MAC!! Sper sa mai gasesc si eu pe stoc nuanta asta pe strawberry saptamana viitoare.
    Iar trusa de concelear de la MUFE arata super.Sa le folosesti cu placere! Pupici!Si eu am avut niste zile oribile la munca: aceeasi problema ca a ta...

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le folosesti cu placere, Camelia. Imi place mult nuanta gloss-ului Dior. Pentru gloss-ul CK incearca un pin-un simplu, eu zic ca este o nuanta placuta si care iti va inveseli ziua.

    RăspundețiȘtergere
  12. Faine achizitii! Sa te bucuri de ele cat mai mult timp! Astept cu interes review-urile pt fiecare in parte (daca te hotarasti sa vorbeste despre ele in postari separate).

    Ravnesc si eu la un gloss Dior... imi place mult si ambalajul.:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Se spune ca punctul G este... ultima litera de la cuvantul shopping!
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumoase achizitii, sa le folosesti cu placere.
    Pentru produsele care iti vin din afara UE se plateste taxa vamala si TVA la posta vamala? Am auzit ca pentru tot ce e peste 10 USD, mai nou se plateste TVA-ul 24%.
    @Ema Stil :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. Ema, eu n-am platit niciodata si am multe cumparate din afara UE (si cand zic multe, sunt multe de tot), insa nici n-am facut comenzi cu valori de peste 100 dolari/ euro.

    RăspundețiȘtergere