Sesiune de shopping: Garnier Ultra Lift

9.2.11

In cautarile mele deja binecunoscute pe ebay am gasit la un vanzator un set de 4 produse Garnier si m-au atras foarte mult. De ce? 2 din produse erau roll-on, un tip de produs pe care eu imi doream sa il incerc de ceva vreme.

Desi nu stiam foarte multe despre gama Ultra Lift (cu extract de ghimbir) si cu atat mai putin despre noua gama Ultra Lift Pro-X (cu Pro-Xylane extras din fag, o puternica molecula de constructie cutanata), am citit despre ele si am vazut cam ce pret au la noi in magazine (le-am vazut intre 40 si 55 ron/ bucata, cu exceptia mastii care este in jur de 10 ron) si am zis ca e cazul sa le incerc, mai ales ca pretul era unul foarte bun - am dat pe cele 4 produse mai putin de jumatate decat daca le-as fi cumparat in Romania.

Cele 4 produse pe care le-am primit (mi-au ajuns in 2 zile din UK) sunt:
- crema antirid cu efect de fermitate pentru ochi - Ultra Lift (15 ml)
- masca fermitate - Ultra Lift (2 x 6 ml)
- roll-on efect lifting anti-rid - Ultra Lift Pro-X (50 ml)
- roll-on anti-rid - Ultra Lift (15 ml)

Le-am incercat o singura data si mi-a placut la nebunie efectul racoritor al roll-on-ului anti-rid (cu bila metalica) si senzatia de masaj usor - foarte placuta si inedita pentru mine. Nu-mi amintesc sa fi incercat in trecut produse de la Garnier, deci chiar sunt curioasa in privinta rezultatelor.

Ati incercat vreunul din aceste produse?


5 comentarii

  1. am încercat o mostră a cremei antirid şi ţin minte că am fost foarte impresionată de ingrendiente...dar nu am ajuns să o cumpăr niciodată, am o altă cremă pe care o folosesc constant.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer nu am incercat crema antiridic de la garnier dar am descoperit azi o crema de la ei si sutn tare curioasa cum este...pacat ca nu se gaseste in tara :( Garnier Nutritioniste Moisture Rescue Refreshing Gel Cream

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre roll-on cred ca am citit mai multe recenzii pozitive, dar daca nu ma insel era cu cafeina si parca alta culoare tubul. Imi trebuie ceva pentru ochi, dar parca decat un Garnier as lua crema contur de la Cosmetic Plant ca prea-i laudata in blogosfera.
    Tu ai linii? Eu am sant naso-labial foarte proeminent, la ala nu cred ca mai am scapare cu o crema, dar observ ca am cam multe linii sub ochi si in coltul lor. Adevarul e ca am neglijat zona, nu prea hidratam si acolo. Crema speciala nu am avut si cand puneam din cea pentru fata aveam senzatia ca am ceata pe ochi, clipeam si lacrimam.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat masca :D dar nu mi-a lasat o impresie prea puternica pentru ca nu prea ma incred eu, de fel, in produsele antirid si cred ca la varsta mea (23) inca n-am nevoie Doamne ajuta :))

    Crema de ochi a incercat-o mama in schimb si ii place dar nu stiu cat efect de antirid are :-??

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramona, despre cel verde citisem si eu acum ceva vreme.

    Am ceva linii foarte fine la coltul ochilor si ceva mai adance sub ochi (de expresie - sunt "chioara" si mi se intampla frecvent sa ma incrunt la monitor/ vitrine/ diverse chestii). Nu e nimic ingrijorator, dar eu ma pregatesc. ;)

    Eu de liniile fine am scapat acum ceva vreme cu Repairwear de la Clinique, insa nu erau adanci, insa la vremea aia Repairwear le-a sters definitiv.

    RăspundețiȘtergere