Sesiune de shopping: Ebay Asian Beauty

18.2.11

V-am mai spus si in postarile trecute ca-mi place sa caut produse la vanzatorii din Asia si de multe ori ma minunez ce pot sa inventeze si ce vand. Insa de data asta nu e nici o minunatie, ci e vorba de produse de beauty la care ma tot uit de ceva vreme si pe care in sfarsit m-am hotarat sa le iau. Din Korea au ajuns in 10 zile produsele, desi le-am luat de la vanzatori diferiti, ceea ce nu poate decat sa ma bucure (mai ales ca unele au avut free shipping)

Ma tot uit de ceva vreme la produsele de la firma Skin Food (daca sunteti curioase ce e cu firma asta, aruncati un ochi pe siteul lor) si pentru ca nu m-am putut decide ce anume sa-mi iau, m-am rezumat la un spray de fata si un balsam de buze ... pentru inceput. Am ales Herb Salad Spray (for sensitive skin) pentru ca mi s-a terminat cel de la Mario Badescu si chiar aveam nevoie de unul nou. L-am incercat doar de 2 ori, dar pot sa spun in momentul asta ca-mi place la nebunie cum miroase (a citrice, a coctail de fructe, nu pot sa definesc mirosul exact). Balsamul de buze l-am ales cu avocado (din pacate am uitat sa fac o poza cu cutia desfacuta - cutia este micuta si metalica, de altfel arata foarte bine), insa e prea devreme sa-mi dau seama daca e bun sau nu. Insa pot sa va spun ca e delicios.




Imi doream de asemenea niste masti de fata sheet-type si am tot cautat o oferta pe ebay, intrucat cele de la Skinlite (care imi plac la nebunie in continuare) nu le gasesc decat in DM si n-am mereu timp sa ajung acolo. Asa ca am gasit un set de 15 masti  + 1 masca cadou de la Beauty Friends (puteti sa vedeti cate tipuri sunt aici) la vreo 10 dolari (cu free shipping) asa ca le-am luat. Nu stiu cat de bune sunt, dar le voi incerca si in mod sigur voi scrie de ele pe blog.



Si cum masti pentru fata mi-am luat, am zis ca e cazul sa-mi iau niste masti si pentru ochi si am gasit ceva de la Purederm - Collagen Eye Zone Mask. 30 bucati in jur de 3 lire sau asa ceva, nu mai stiu exact. Va voi tine la curent daca sunt bune de ceva sau nu.


Si daca tot am fost in vama sa iau coletele, ma astepta si o surpriza - coletul de pe strawberry cu Shimmerbrickul Nectar de la Bobbi Brown.


Cred ca o sa mai vedeti astfel de postari pentru ca ma tenteaza o gramada de produse de la Skinfood si as vrea sa mai incerc si niste masti de la Kose. Si cine stie ce altceva mai vad eu pe ebay la vanzatorii asiatice si poftesc.

6 comentarii

  1. Eu as vrea sa pun mana pe un rimel destinat asiaticelor....de ex Maybelline Magnum, varianta lor pentru Colossal. Am vazut swatch cu cele doua, si Magnum era muuuuuult mai wow. Mai lungi, mai bogate. Am inteles ca alungesc extrem pentru ca ele au gene scurte.
    A, si mai vad la ele pe bloguri o vopsea de par, imi scapa numele dar e comercializata exclusiv acolo si are niste nuante to die for.

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia ,vezi ca toata lumea e pe FB. se discuta intalnirea intre blogerite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Camelia,
    Ma bucur pentru achizitiile tale, sper sa se fie bune produsele de la Skin Food. Shimmerbrick de la BB este o alegere foarte buna, iar pretul pe strawberry este excelent.
    Masca pentru ochi, cu colagen, va fi cu siguranta hidratanta, pentru ca doar asta face colagenul aplicat pe piele, el nu poate stimula in nici un fel productia de colagen.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca nu cer prea mult, cand faci astfel de posturi poti pune te rog si link-ul de la shopul de ebay sau ceva de genul? ar fi mai easy pentru noi ceilalti pe care i-ai facut curiosi de produse sa le si cumpere, stiu ca nu scri ca sa faci reclama, dar prezinti some very good deals :)

    RăspundețiȘtergere
  5. adizzy, nu am de gand sa mai dau pe blog idul vreunui vanzator dupa ce s-a intamplat cu vanzatorul cu inelele; cine e interesant de unde am cumparat si vrea detalii sa ma contacte pe mail sau sa caute direct pe ebay.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa folosesti cu placere produsele!
    Arata asa yuumy shimmer brick-ul! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere