Sesiune de shopping & cadou

24.2.11

Duminica am citit o gramada de bloguri, unele pe care le urmaresc de mult, altele noi, si am dat de niste poze cu un dupe perfect al ojei Paradoxal de la Chanel (gasiti aici postarea cu pricina) si brusc am poftit si prietenul meu, ebay, m-a ajutat. Am gasit oja de la Barry M - 313 Dusky Mauve si la acelasi vanzator am gasit si Instant Nail Effects (crackle polish) pe care o vroiam de mult insa mereu am gasit-o la niste preturi mult prea mari. Le-am cumparat duminica seara si ieri mi-a venit coletul. Am incercat sa fac poze, insa lumina de la mine din casa nu este de nici un ajutor. Mi-am pictat si 2 unghii sa va arat cat de frumoasa e culoarea, dar degeaba. Asa se intampla cand ajungi noaptea acasa.



Astazi am primit de la Farmec un cadou. M-au contactat saptamana trecuta sa ma intrebe daca nu vreau sa testez noua gama Gerovital Plant fara conservanti - cu extract de floare de colt.si cum eu nu sunt prea prietena cu produsele romanesti, am acceptat, mai ales ca mi-a placut modul in care am fost abordata. Astazi mi-a adus un curier o cutie cu funda verde. Mi-a placut mai mult decat pot spune, m-am simtit ca un copil care a primit o jucarie noua si nu mai are rabdare s-o desfaca.


Ce am gasit in colet? 5 produse din noua gama plus cdul si brosura de prezentare. Produsele pe care le-am primit sunt: lapte vitaminizant demachiant, tonic hidratant, ser contur ochi si buze, crema antiimperfectiuni si crema hidratanta de zi. O sa le incerc in curand si am sa revin cu impresii pe blog.


Ati incercat ceva din gama asta?

14 comentarii

  1. foarte frumoasa oja:D
    chiar asteptam review la produse!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand salivez dupa Dusky Mauve. Cat ai dat pe amandoua si de la cine le-a luat? trebuie sa o am :-s

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina, vreo 50 ron. Cauta pe ebay.co.uk si sigur gasesti vanzatorul

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai cat imi plac ojele alea. Salivez de multa vreme.
    Apropos de Gerovital ,am incercat demachiantul si gel anticelulitic. Ambele din editiile vechi. Gelul anticelulitic mi-a placut. Nu pot spune cu certitudine ca m-a scapat de celulita dar faceam vara impachetari cu el si s-au vazut imbunatatiri la aspectul pielii. Mentionez ca pielea mea ,in special cea de pe mebrele inferioare,arata de parca ar fi o gaina jumulita(sper sa nu iti stric seara cu asta:)) ), e foarte uscata si parca ar fi proaspat epilata(textura o mostenesc de la tata).
    Demachinatul il am si acum. Pe mine ma ustura putin pielea de la el mai ales cand am o iritatie,cat de mica ar fi ea. Si in general,tinand cont ca sunt un smirgher ambulant,am multe iritatii. In rest,curata bine machiajul,de asta nu ma plang.
    In mare sunt multumita de produsele lor dar cred ca depinde si de nevoile fiecaruia.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar e frumoasa oja, se intelege din poza. Abia astept sa vad ce parere ai despre produsele Gerovital :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragut e cosuletul acela! Asteptam review-uri la produse!:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar daca nu te-a ajutat lumina pare foarte draguta culoarea. Iar despre produsele Gerovital...parca era o specie protejata, floarea de colt, astia de la Gerovital si-au facut plantatie de floare de colt?! Nu inteleg cum vine asta, mi se pare f suspicioasa gama asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase ojele!Sa le folosesti cu placere!Inspirati cei de la Farmec in alegerea acelui cosulet pentru ambalare!Astept cu interes opinia ta, dupa ce vei folosi produsele lor. O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Abia astepr si eu produsele Farmec! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place oja, insa sunt sceptica cu privire la gama gerovital. nu pot sa spun decat ca am discutat cu mai multi medici dermatologi despre aceasta firma. and not in a good way. dar sunt curioasa de parerea ta:)
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte tare cosuletul, partea cea mai buna e ca il poti pastra si refolosi in infinite scopuri. Ar fi frumos sa existe si in magazine ambalajul acesta pentru seturi.
    Abia astept review pentru serul contur de ochi, ma obsedeaza liniile acelea ce alcatuiesc "laba gastei"....daca am fost idioata si am purtat razboi impotriva hidratarii, acum platesc scump.
    Am o prietena care isi mai lua Barry M de pe asos, mai ales pigmenti, dar am vazut ca au scos cosmeticele.

    RăspundețiȘtergere
  12. sa le folosesti cu placere! e foarte placuta nuanta ojei. nu stiu de ce, dar eu n-am nici o atractie catre crackle-uri. desi vad ca sunt la moda, nu m-as vedea cu unghiutele "crapate".
    ce dragut au ambalat cei de la farmec produsele. :)
    abia asteptam review-urile.
    dar floarea de colt stiu ca e protejata prin lege. se poate produce in laborator extractul?

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu o sa-mi caut o oja "crackle", imi place mult efectul, arata foarte bine. Sa te bucuri de cele doua!
    Asteptam parerile despre Gerovital, am si eu cate ceva din alta gama de la ei.
    Foarte dragut modul de ambalare, am si eu 3 cosulete in genul acestuia, de marimi diferite si tin cosmeticele in ele :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Extractul de floare de colt care se regaseste in produse nu provine de la planta spontana, protejata de lege, ci din culturi controlate, ecocertificate, din Alpii Elvetieni.

    RăspundețiȘtergere