Rasfat la ceas de seara

4.2.11

Mi-am luat acum ceva vreme de pe ebay un set de mini produse (sau mostre mai generoase, depinde cum vrei sa le spui) de ingrijire a tenului de la Givenchy din gama Radically No Surgetics (crema de zi, crema de noapte si serumul), un mini demachiant din gama Clean to Sublime (sunt foarte curioasa cum actioneaza acest demachiant serum care se aplica direct peste machiaj, se intinde pe fata si inlatura excesul cu un servetel) si fondul de ten Age-Defying & Perfecting Foundation - nuanta Radiant Opal. Am dat vreo 10 dolar pe elei cu transport cu tot.


Chiar vreau sa le incerc (azi de abia le-am luat din vama - mi se pare o solutie super buna sa incerci niste produse noi (inovatoare) fara sa cheltuiesti o gramada de bani si sa vezi daca ti se potrivesc sau nu. Mai ales ca fondul de ten are 5 ml (1/5 dintr-un fond de ten intreg al carui pret este 65 dolari pe strawberry), consider ca a fost o afacere buna.

Voi faceti achizitii de genul asta? Eu am tot luat asa in ultimii ani si am avut ocazia sa testez multe produse la care altfel nu as fi avut acces datorita pretului.

8 comentarii

  1. Trebuie sa ma apuc si eu de cumparaturi online :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere!
    Eu personal nu prea comand de pe ebay pentru ca imi e teama cu cardul.Acum ma chinui sa imi fac paypal,dar sa vedem daca mi s-a activat zilele astea.
    Imi doream tare mult sa iau Erase Paste de la Bnefit de pe ebay si cercei de pe site ul de unde-i achizitionezi tu.Am vazut niste modele superbe.Pupici si un weekend cat mai placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super! Chiar vroiam sa te intreb de unde iti achizitionezi mini produse/testere.De multe ori mi-as fi achizitionat un produs ,dar pentru ca nu aveam posibilitatea sa-l testez si pretul lui fiind destul de mare, parca nu-mi venea sa risc si dee...nu mi-a dat prin cap sa caut pe ebay testere .Multumesc de postare!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu placere!!!
    trebuie sa ma uit si mai atent si sa vad poate fac si eu cumparaturi online:*

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le folosesti sanatoasa!! sunt foarte dragute, micute asa. de obicei ma incanta foarte tare recipientele mai micute cu creme si tot felul :D
    si chiar mi'ai dat o idee buna sa caut mostre online! [nu stiam ca exista]
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu as face muuulte comenzi dar nu am avut pay-pal si nu imi place sa ii rog pe prieteni de-ai mei sa fac comezni cu conturile lor. Asa ca m-am gandit eu ca am un card pe care nu il folosesc,care sta mereu gol si ca acela ar fi bun pentru asa ceva. Deci cum scap de nebunia asta de sesiun, rezolv treaba. Numai bani sa am :)) Sunt consienta ca o sa am parte si de tepe dar nah...
    Sa folosesti cu placere si sanatoasa !
    Si la mai multe! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos stau ele pentru poza! :) Sa le folosesti cu placere! Apropo de ebay, cumperi de la un seller anume ? :*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea, nu. Caut, gasesc, verific feedbackul vanzatorului si cumpar.

    RăspundețiȘtergere