Ramble trist & no giveaway pentru moment

25.2.11

Asta ar fi trebuit sa fie postarea cu giveawayul si desi am facut un efort sa deschid laptopul si sa scriu, nu ma simt capabila sa ofer nimic nimanui in momentul asta. Nu vreau sa ajung sa fac lucrurile doar pentru ca ma simt obligata. Maine, poimaine, cand voi capata putina incredere voi pun premiul la bataie ca doar pentru voi l-am luat, insa in momentul asta simt ca m-a calcat trenul. Ma simt ca si cum as fi fost taiata in bucati si ma doare tot si in acelasi timp ma simt paralizata si incapabila sa simt altceva in afara de frica.

A trebuit sa chem doctorul de urgenta la Bella. De cateva zile are probleme din nou si parca nu e ea. Azi am gasit-o plina de rani sangerande, se scarpina in nestire, a scos tocurile de la usile din toata casa si a mancat ce era dedesupt (toate ca urmare a nervilor provocati de mancarimile pe care le are). Si desi ma asteptam sa fie ceva rau, parca speram sa fie altceva. Nu stiu cat am inteles din tot ce mi-a zis medicul, din momentul in care mi-a zis ce se intampla, totul a devenit neclar. Am retinut doar "bacterie in sange", "analize", "tratament pe viata cu antibiotice" si "numai hrana injectabila", nici nu era nevoie sa aud sau sa inteleg ce-mi zice, privirea lui mi-a spus mai mult decat o pot face cuvintele.

Iar Bella parca a inteles si ea, s-a lipit de mine si m-a pupat minute in sir. Dupa ce-a plecat doctorul am stat amandoua pe canapea - habar n-am cat timp a trecut pana am avut o reactie, eu o mangaiam si o strangeam in brate si ea incerca sa ma consoleze, miscari repetate de sute de ori, miscari mecanice.

Habar n-am ce urmeaza. Stiu doar ca doctorul mi-a zis sa ii dau sa manance tot ce stiu ca ii place (asta dupa ce de ani de zile e la un regim strict - nu am cuvinte sa va spun cum a interpretat inima mea cuvintele lui) pana miercuri cand urmeaza sa ii ia sange si sa facem niste teste de sange mai complete care habar n-am (din nou habar n-am) ce rezultate vor avea sau ce ne vor confirma.

Tot ce stiu in momentul asta e ca printesa mea se simte foarte rau si starea ei e mai mult decat grava.

Si ma intreb: Bella cu ce-a gresit in viata asta? De ce trebuie sa sufere si sa se chinuie atat? De unde sa scot eu din nou putere sa ma lupt? Restul intrebarilor nici nu are sens sa le mai exprim in cuvinte ca ma dor prea tare.

Nici macar nu mi-am revenit dupa moartea lui Ricky si viata m-a pus la pamant iar si ma loveste unde ma doare mai tare. Si da in mine fara mila. Si nu ma indoiesc ca o voi scoate cumva la cap si de data asta, insa ma intreb, cu tristete si cu lacrimi in ochi, "care va fi pretul de data asta?".

La intrebarea asta nici macar nu vreau sa aflu raspunsul.

24 de comentarii

  1. Sper ca analizele vor iesi bine si ca tratamentul corespunzator o va face un catel frumos si fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin intamplarile astea groaznice. sper ca tot raul sa fie spre bine si ca din analize sa reiasa o sansa de vindecare si totul sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. :( imi pare rau pentru catelusa ta :(
    in 1 septembrie mi'a murit si mie catelul, avea 13 ani. a paralizat saracutul...
    mi'am luat de o luna un schnautzer pitic, acuma de 10 minute a urcat scariile casei, vreo 20 pentru prima data!
    sper sa se faca bine bella:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate totusi va gasi dr un tratament bun. Poate daca ar fi reusit sa il afle cu mai mult timp in urma era mai bine, sau sa incerci la cat mai multi medici, nici eu nu stiu, sper totusi sa isi revina pana la urma. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. imi pare rau k bella nu se simte bine... inteleg prin ce treci... nu pot sa iti zic decat multa sanantate bellei si mult noroc! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare foarte rau ca e balnava Bella, si pe catelusa mea o cheama tot asa. De obicei te urmaresc din umbra dar postarea asta m-a facut sa scriu. Eu am pierdut-o pe catelusa mea anul trecut din cauza unui sofer neatent si ma voi gandi mereu la ea. Sper din suflet ca Bella sa se faca bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica - Pisica albastra25 februarie 2011 la 22:51

    ooooof!!! Camelia....
    ce rau imi pare sa aud asta!
    intr-adevar, cateodata se intampla lucruri nemiloase persoanelor care nu merita decat bine...sau celor care deja au fost prea mult incercati.
    viata e cruda astfel, poti numai sa lupti si sa faci tot ce poti daca poti sa indrepti, sa vindeci, sa repari, sa invingi sansele...

    RăspundețiȘtergere
  8. :(( multa sanatate si va dorim numai bine..sper sa ne dai vesti bune cat de curand..:*

    RăspundețiȘtergere
  9. imi pare rau! aveti girja de voi!
    hugs.

    RăspundețiȘtergere
  10. Awwww imi pare rau.. Ti-a zis cumva "babesioza" sau Babesia? Daca da, sa stii ca se poate face bine! :) Important e sa te duci la timp cu ea la analize, sa ii puna un diagnostic cat mai repede ca sa ii poate face si un tratament corect!

    Ii doresc multa sanatate si sa ne tii la curent cu ce i-a iesit la analize! Sigur o sa fie bine, are cine sa aiba grija de ea!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. am auzit ceva de genul la o prietena. a patit si catelusa ei de la o capusa. a fost destul de grav, dar a scapat. eu sper sa isi revina Bella :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu siguranta o sa se faca bine , fii puternica !!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-au dat lacrimile si imi pare atat de rau ca tebuie sa treci prin asa ceva. Si eu am 2 caini si nici nu pot sa ma gandesc la momentul in care nu o sa-i mai am.
    Sunt alaturi de tine(cred ca toate cititoarele blogului sunt) si ma rog sa iasa totul bine si sa-si revina Bella.
    De fiecare data cand scrii ceva personal ma uimesti intr-un mod placut. Cred ca esti un om extraordinar si mi-ar place mult sa te cunosc candva. *hug*

    RăspundețiȘtergere
  14. Suntem alaturi de tine, Camelia... Sper sa se termine cu bine si incercarea asta si sa-si revina Bella! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  15. tristetea mea din acest moment mi se pare un nimic fata de ce simti tu.cel putin eu pot trece mai departe...multa sanatate catelusei tale!

    RăspundețiȘtergere
  16. iti transmit sincere pareri de rau, pt ca te inteleg.. am trecut si eu prin asta, si nu doar o data. e cumplit, si nimeni nu stie ce e in sufletul tau acum. sper ca totul sa fie bine pt tine si catelusa ta. sanatate:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu pot sa redau in cuvinte cat de rau imi pare,ca i se intampla asa ceva catelusei tale!Sanatate multa ii doresc si tie putere sa treci cu bine si peste asta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Si cica Dumnezeu e bun si drept....eu nu-l mai inteleg de mult, iti da viata asta doar ca sa inveti ce inseamna sa pierzi rand pe rand tot ce iubesti? La ce serveste lectia, platesti pentru ce? Sa risipim bucati de suflet in fiecare zi, pana nu mai suntem oameni?
    Imi pare sincer rau...niciodata nu am inteles ce pacate au de platit bietele animale, noi mai gresim, dar ele nu au nicio vina. Sper ca diagnosticul pus in urma analizelor sa fie totusi datator de speranta si sa cedeze la tratament.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa dea Domnul sa isi revina! ne atasam atat de mult de sufletele astea mici din viata noastra ca uneori cei din jur nu inteleg. sper din toata inima sa fie bine. te imbratisez asa virtual, fara sa ne stim. intr-un moment de genul acesta, dragostea de animale uneste oameni.

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi pare rau , mai multe nu vreau sa scriu . Stiu ce-a fost in sufletul meu cand mi s-a operat catelusul la ochii si mi-a zis ca are sanse 20% sa numai se trezeasca din operatie. A fost groaznic , am plans 2 ore pe strada de se oprea lumea si ma intreba ce am , nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Asa cred ca se va intampla si cu Bella(asa o cheama si pe pisicuta mea care acuma 1 luna a fost tunsa la piele ptr. ca era suspecta de cancer , dar uite ca s-a facut bine) sunt sigura ca Dumnezeu nu te va mai lasa sa mai treci printr-un asa de mare chin , cel de ati pierde un animalut care pana la urma este un copil ptr. tine.
    Fi tare chiar daca e usor de spus. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca ar trebui sa astepti rezultatul analizelor de sange, abia apoi sa discuti cu medicul si sa vedeti ce veti face in privinta Bellei. Analizele de sange si rezultatul vor fi extrem de importante. Nu te ingrijora asa rau, trebuie sa existe un tratament... o solutie!

    Cand am citit ca nu se simte bine, situatia m-a dus imediat cu gandul la chimicalele din mancarea lor si a noastra care ne imbolnavesc tot mai mult (in timp, nu neaprat imediat ... efectele a ceea ce consumam azi se pot vedea in cativa ani) ... cu atati aditivi (coloranti, conservanti, agenti de ingrosare, amelioratori de gust, stabilizatori, geliferi, corectori de gust etc. etc.) nu ma mai surprinde deloc cand aflu de astfel de cazuri. E trist ce se intampla! ... si totul - cred eu - se datoreaza in principal chimicalelor pe care astazi omul le introduce cu buna stiinta in alimente si nu numai (caci acestea exista acum peste tot...in aer, in apa...) Of! Big hug!

    RăspundețiȘtergere
  22. suntem alaturi de tine si ne rugam sa iasa totul bine

    RăspundețiȘtergere