Ramble scurt si mai optimist

26.2.11

Postarea asta nu mai e ca cea de aseara, cand ma simteam daramata. Nu s-a schimbat nimic, insa azi m-am trezit cu o alta stare de spirit. Am adormit greu spre dimineata (gandurile m-au chinuit pana aproape se facuse lumina) si am visat mai mult decat ciudat, insa ma simt mai bine azi.

Bella e disperata sa manance tot ce prinde, dar nu se mai scarpina asa rau (era de asteptat dupa injectia facuta aseara) si ma urmareste non-stop. Orice pas fac, e lipita de mine. Nu stiu ce-o fi in capsorul ei si ce simte, dar cere atentie si dragoste mai mult decat oricand.

Nu stiu ce lectie vrea viata sa invat de data asta, insa ii transmit vietii un mesaj scurt si clar "am sa cad tot in picioare"!

Later edit: o poza.

12 comentarii

  1. Ma bucur ca esti mai bine! Optimismul te ajuta intotdeauna in ceea ce faci! Multa sanatate!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. E o scumpa.Se va face bine:)Gandeste pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa ai grija de ea;;) si sper ca sa fie bine, defapt..cu siguranta o sa fie bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Va tin pumnii si tie, si Bellei, sa nu fie atat de grav precum parea aseara! E mult prea dureros chiar si gandul ca ai putea s-o pierzi, mai ales atat de curand dupa taticul ei.
    Mi-ai amintit de un moment de asta-iarna, cand Jessy a mea se simtea extraordinar de rau (fatase, a avut tot felul de complicatii, i-au murit 3 puiuti din 4) si tremura, nu voia mancare, nu voia nimic. Am luat-o in brate si am urlat de o mie de ori "nu,nu,nu,nu!" si as fi fost in stare sa fac orice sa nu o pierd.
    Sa fii puternica si sa ai incredere ca o sa fie bine si ca o sa ramana langa tine multi, multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur foarte tare ca esti mai optimista. Ai grija de tine si fii puternica. Bella o sa fie mai bine, cu siguranta.
    Ma rog pentru voi si va imbratisez. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, ma bucur ca se simte mai bine catelusul tau. Am si eu 2 si ii iubesc mult.
    As vrea sa-ti spun ca si eu am trecut printr-o perioada plina de decese in familia mea, prietenul ma parasise, eram praf.. plangeam si abia ma "adunam" de pe jos. Am lasat orgoliul de-o parte si m-am dus la psihoterapie. Ma simt alt om. Nu-ti imagina ca am fost vreun moment nebuna, dar m-am eliberat. Tanti aia mi-a "aruncat" la gunoi gand(negru) dupa gand(negru). M-a invatat sa ma stapanesc, sa-mi controlez emotiile, sa nu mai las grijile sa ma doboare.
    Sunt convinsa ca ai adunat multe emotii care, in timp, iti vor face rau. Ti-ar prinde bine un astfel de ajutor, te-ar mai elibera.
    Sper ca ti-am fost de ajutor intr-un fel. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim, merci de sugestie. E o varianta pe care am luat-o si eu in calcul pentru ca simt ca am ramas blocata in momentul "furie" al procesului de acceptare al pierderii si de a invata sa traiesti cu durerea. Daca am sa simt ca nu pot sa fac fata la ceea ce simt, in mod sigur voi cere ajutor - nu mi se pare nimic rusinos in a incerca sa rezolvi astfel o problema. Ar trebui sa invatam toti sa gasim solutia cea mai buna de a ne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. te inteleg perfect.si mie mi a murit pisicutza si abia azi am aflat.sper ca o sa se faca bine Bella>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa dea Domnul ca Bella sa se faca bine! Si tu sa fii bine.. Viata ne loveste mereu acolo unde ne doare cel mai tare.. Fii tare!

    RăspundețiȘtergere
  10. micuta... va doresc sa aveti multa putere sa treceti si peste hopul asta! totul va fi bine!

    RăspundețiȘtergere