Impresii

6.2.11

Am incercat in ultima perioada a gramada de produse despre care n-am apucat sa scriu nimic si la care nu intentionez sa le fac review pentru ca ori am avut testere/ mostre si nu le-am folosit suficient cat sa dau un verdict final, fie sunt produse care se folosesc o singura data, fie am alte motive care nu au nici o importanta. Insa consider ca o parere este intotdeauna bine venita.

Vopsea par Wella Safira - 20 Noapte Catifelata


Trebuie sa mentionez ca singurul motiv pentru care imi vopsesc parul este pentru ca am niste fire albe la tample si in varful capului (care ma streseaza la culme, dar asta e alta problema), parul meu fiind de la mama natura negru. Vopseaua Safira am primit-o cadou de sarbatori si cum ultimele 3 incercari de a-mi vopsi parul au fost un esec (firele albe nu au fost acoperite), iar Wella se lauda cu "100% grey coverage" am zis ca asta e "minunea" de care am nevoie. Insa dezamagirea a venit din nou: parul meu este negru taciune, straluceste, arata bine, dar ... firele albe sunt la loc de cinste. Ce mi se pare ciudat este ca si mama a primit o vopsea Safira (nu mai stiu nuanta) si in cazul ei a functionat: acoperire 100%, desi ea avea mult mai mult par alb decat mine. Ce se intampla cu firele mele albe de nu se vor negre n-am idee, insa acum in momentul asta, ma streseaza la culme. O sa ma duc la salon sa ma vopsesc sa vad ce se intampla.


Vichy Purete Thermale One Step Cleanser

Am primit o varianta de 30 ml pe care am folosit-o cateva zile si pot sa spun ca mi-a placut mirosul si de asemenea faptul ca este bland si poate fi folosit si pentru ochi. Mi-a placut senzatia de hidratare de dupa, nu am simtit nevoia unui lotiunii tonice (demachiantul fiind 3 in 1 tine loc si de toner), insa ce nu mi-a placut este faptul ca nu mi-a curatat machiajul in totalitate (am folosit 2 dischete mari - deci practic am curatat fata de 2 ori cu acest produs si dupa am folosit un alt demachiant sa verific si am mai vazut urme de fond de ten). Placut, dar nu foarte eficient.


La Roche-Posay Hydreane Legere


Am avut cateva mostre de 5 ml si le-am folosit in ultimele zile si chiar mi-a placut crema asta (spre deosebire de Effaclar K care nu mi-a placut deloc) pentru ca hidrateaza foarte bine, este o baza buna pentru machiaj si lasa o senzatie de prospetime tenului care cred ca in zilele de vara se simte fenomenal. Probabil ca ii voi acorda mai multa atentia intr-o buna zi pentru ca mi se pare o crema foarte buna indicata pentru tenul sensibil.


L'Erbolario Crema Viso Tonificante

Am avut mai multe mostre si am folosit-o pe post de crema de noapte (are ulei de jojoba si unt de karite) si m-a surprins placut. Mirosul nu mi s-a parut extraordinar, insa crema intra imediat in piele chiar daca pare a fi o crema grasa. Tenul se simte imediat hidratat si senzatia ramane pana dimineata. Tenul pare mai odihnit si mai luminos. Daca o sa am ocazia, o sa incerc mai multe produse L'Erbolario.



No 7 Instant Radiance Beauty Lotion


"A perfect pick me up for younger looking skin" se lauda producatorul. Cum o vad eu? O sora mai mica a lui Strobe Cream de la MAC. Imi place ce face tenului (am aplicat-o atat inaintea fondului de ten, cat si amestecata cu fondul de ten) - il lasa luminos si glowy, insa nu-mi place mirosul (imi aduca aminte de Strobe Cream, chiar daca acesta nu e atat de neplacut pentru mine) si nu-mi place ca am senzatia ca este lipicios (este o senzatie, mai mult decat o realitate - insa am impresia ca tenul meu e "sticky" de cate ori o folosesc). Pe scurt: un produs care isi face treaba, dar cu a carui consistenta eu nu ma prea impac.

O sa mai fac si pe viitor postari de acest gen pentru ca mi se par utile. Sper ca si voua vi se par la fel.

15 comentarii

  1. Am avut si eu un necaz cu Safira. Mi-am luat "Cafea Turceasca", numarul 50 (adica saten deschis) si mi-a iesit ceva mai apropiat de saten inchis (adica numarul 20...). La mine a acoperit si firele albe destul de bine, dar a acoperit si restul parului prea bine si nici nu se spalat de pe par. Am vreo trei luni si jumatate de cand m-am vopsit si abia daca s-a deschis culoarea cu un ton.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am aceeaasi problema cu firele de par albe..am incercat toate vopselele de par si degeaba.:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Incearca sa te vopsesti la salon, eventual cu Kolleston, eu am folosit ani buni vopseaua asta si eram multumita de rezultat. Vopseaua de la raft nu stiu cata acoperire a firelor albe are, din experienta mea insa stiu ca orice vopsea curge, mai ales cand este inchisa.
    Mie personal nu imi merg produsele La Roche Posay...am reactii nu prea placute la ele..
    Demachiantul Vichy l-am incercat de la o prietena si imi place, dar intr-adevar, tot simt nevoia de o lotiune micelara sau lotiune tonica dupa el, la fel ca tine.
    Creme L'Erbolario nu am incercat, decat vara, cu factor de protectie, si chiar mi se par bune.
    Imi plac postarile astea, si mie mi se par foarte utile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu m-am gandit sa fac postari de genul acesta. Intr-adevar sunt utile. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat si eu Hydreane, dar de cand mi s-a schimbat tipul de ten, nu prea ma mai impac cu cremele pentru ten mixt.. :( Dar intr-adevar si mie mi-a lasat senzatia de lejeritate :)

    pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Camelia!
    Si eu ma lupt cu aceeasi problema: fire albe la tample..
    Eu folosesc Syoss in ultimul timp si acopera suficient de bine. Presupun ca conteaza si cat timp o lasi aplicata. Am inteles ca cu cat o lasi aplicata mai mult, cu atat inchide parul mai mult. Regula generala la orice vopsea.
    Si din ce am observat la mine, conteaza si perioada..Eu nu ma vopsesc cu o saptamana inainte sau dupa ciclu.

    Acum m-am interesat de niste metode naturale de acoperire a firelor albe: 200-300 g frunze de nuc fierte in 2 litri de apa si lasate sa fiarba pana scade lichidul la 1 litru sau 10 pliculete de ceai negru fierte 10 min. in 1 litru de apa. Te anunt ce iese...

    Si eu am un ten foarte sensibil, aproape alergic as zice cateodata deoarece mi se inroseste tenul dupa multe creme de fata si ramane iritat destul de mult timp.
    Poate imi dai si mie un sfat cum pot intra in posesia mostrelor de la diverse creme, mai ales ca nu vreau sa investesc in creme pana nu gasesc ce mi se potriveste. Ti-as fi foarte recunoscatoare.

    Multumesc!
    O duminica placuta! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Sadie, am citit povestea ta cu Safira.

    RăspundețiȘtergere
  8. m.t., in privinta mostrelor ebay e prietenul meu cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cami, multumesc pentru pont!
    Nu am folosit site-ul acesta pana acum.
    Trebuie sa cumpar ceva si primesc mostre sau exista vreun program al lor de inscriere pentru ele? Mersi! :X

    RăspundețiȘtergere
  10. m.t., poti cumpara mostre de la diversi vanzatori. Este "fratele" mai mare si mai destept a lui okazii.ro.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am inceput cu ebay.com, apoi cu ebay.co.uk si acum ma uit dupa fratele mai mare al lui ocazii.ro, dar nu gasesc nimic..ai un link care sa duca la site-ul cu pricina, mai exact la categoria cu mostre..eventual si 1-2 username-uri de la care ai cumparat si ai fost multumita de produse.
    Multumesc tare mult!
    Scuze de deranj...dar m-am tot uitat si nu gasesc..

    RăspundețiȘtergere
  12. La ebay m-am referit ca e fratele mai mare, cauta "samples" in Health&Beauty. Nu am un seller anume de la care cumpar, iau de unde gasesc. Nu exista vanzatori specializati pe mostre.

    RăspundețiȘtergere
  13. și mie îmi place hydreane legere. Am un tubuleț mic, dar care mi-a ajuns de vreo 4 zle încoace. Îmi place mai ales cum miroase și îmi simt tenul așa....light :)

    Mai vreau postări de astea:)

    RăspundețiȘtergere
  14. e super ideea acestui tip de postari, informatii multe, in format compact, usor de urmarit si evident fotografii concludente. ne place!
    te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc, Cami...
    M-am uitat si inainte si mostre sunt multe pe ebay.com, dar atata timp cat scrie mai peste tot ships to "United States"... o las balta..

    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere