Guest review: Alexantza - Laura Mercier Translucent Setting Powder

20.2.11

Pentru inceput tin sa-i multumesc inca o data Cameliei: Camelia, iti multumesc din suflet!
Am fost fericita, foarte fericita, castigatoare a pudrei Laura Mercier. Am folosit-o ieri si astazi, asa ca mi-am format o parere despre ea.
Pot spune ca imi place foarte foarte mult. In primul rand imi place ca este translucida, in sfarsit am scapat de problema nuantei prea inchise, pentru ca eu am tenul destul de alb. Atat de alb incat primele nuante ale fondurilor de ten nu ma prea multumesc (mentionez ca n-am incercat foarte multe, insa e clar ca am tenul mai alb decat majoritatea fetelor).
Imi mai place faptul ca nu incarca tenul. Deloc. Chiar am aplicat putin mai mult produs pe o parte a fetei, insa tenul nu a parut deloc incarcat. Am aplicat-o sambata la 11 dimineata, peste fondul de ten si cam pe la 7 mi-am pus mana pe frunte si am simtit-o putin uleioasa, insa cand m-am uitat in oglinda totul parea in regula, nu se vedea luciul acela deranjant, tenul arata foarte bine. M-am uitat in oglinda la fiecare 15min sa ma minunez si nu am fost dezamagita nici la ora 22:30 cand m-am demachiat; tenul arata inca bine, nu dadea semne de luciu deloc.
Odata aplicata, pielea a capatat un aspect mai catifelat, nu stiu exact sa explic, insa e aproape ca optiunea “soften” pe care o au unele programe de editat poze.
Ce nu-mi place la ea – exact cum spunea si Camelia, pudra se fixeaza pe zonele uscate si nu arata prea frumos. Eu am patit asta pe lateralele nasului si intre sprancene (nici fondul de ten nu se aplica frumos pe aceste zone), insa am tamponat zona cu o discheta pe care am pus putina lotiune tonica si a aratat bine.
Eu nu am sesizat niciun miros al pudrei, insa nici nu mi-am bagat “nasucul” in ea deoarece are particule foarte fine pe care nu as vrea sa le inhalez.
In concluzie, eu consider ca pudra este minunata, merita sa o cumparati daca v-o permiteti, mai ales ca nu e nevoie de o cantitate mare de produs, ajunge putina pentru intreaga fata. Eu ma bucur mult ca am primit-o si cred ca o sa-mi ajunga suficient timp, mai ales ca n-am de gand sa o irosesc in fiecare zi. Ma voi bucura la fiecare aplicare!

5 comentarii

  1. Sa o folosesti cu placere, ne bucuram pentru tine!! Yey :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o folosesti cu placere! Si mie imi place tare mult aceasta pudra.Pupici Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  3. S-o folosesti cu placere! Mi-am comandat-o si eu de pe Strawbery dupa ce am "pierdut" si al doilea giveaway. Abia astept sa ajunga :)

    RăspundețiȘtergere