Giveaway IUBIRE

7.2.11

Asa cum am spus in postarea anterioara, am decis sa fac un nou giveaway, dar premiul nu este nou (in sensul ca se repeta, nu ca ar fi folosit produsul). Este vorba de aceeasi pudra de fixare Laura Mercier - Translucent pe care stiu ca multe doriti s-o incercati. Sper ca premiul sa fie o surpriza placuta.



Banuiesc ca numele giveawayului nu se leaga cu premiul si ca in momentul asta va intrebati ce e cu giveawayul asta. L-am numit IUBIRE ca se apropie Valentine's Day (chiar daca eu nu sunt adepta unei astfel de "sarbatori" pentru ca nu consider ca ai nevoie de o zi anume sa-ti exprimi sentimentele) si tema in sine mi se pare una ofertanta, m-am hotarat sa ma folosesc de asta si sa va "ascult" inima.

Ce vreau de la voi? Sa-mi "definiti" iubirea si sa faceti asta intr-un mod propriu si personal. Si cand spun iubire ma refer la iubirea dintre un barbat si o femeie, un baiat si o fata, nu iubirea pentru familie, pentru animale, ci la iubirea dintre 2 suflete pereche.

Poate fi o amintire, un moment, un desen, o declaratie, o fotografie, o tinuta, un cadou, un/ o ... orice credeti voi ca in momentul respectiv v-a facut sa va simtiti iubite (deci trebuie sa fie legat de iubirea pe care ati primit-o, nu pe care ati oferit-o), acel ceva care n-a avut nevoie de alte cuvinte, de fapte, de dovezi, de prea multe ganduri (cu care noi, femeile, ne chinuim inutil).

Puteti sa participati fie lasand un comentariu la aceasta postare in care sa povesteti momentul vostru, fie sa lasati link catre o poza/ postare/ melodie si sa ne explicati ce reprezinta, fie daca este ceva mult prea personal sa trimiteti pe mail.

Nu conditionez participarea in nici un fel, participa oricine doreste si vrea (important e sa-mi lasati o adresa de mail daca nu urmariti blogul astfel incat sa va pot identifica in eventualitatea in care castigati), sunt dispusa sa accept ca dovada de iubire orice nimic care va transmite emotia voastra din acel moment. Tot ce vreau este sa cautati in inima voastra acel moment unic si deosebit care v-a facut sa va simtiti speciala si iubita si sa va intoarceti in timp pentru un moment si sa impartasiti cu noi acea clipa.

Giveawayul va fi deschis pana pe 14.02, ora 13, si in aceeasi zi voi anunta si castigatoarea (cel mai probabil spre seara). Sper sa participati in numar cat mai mare pentru ca iubirea e un lucru care trebuie sarbatorit (chiar si atunci cand nu va aflati in cel mai bun moment al vietii voastre) si care de cele mai mult ori este tratamentul ideal pentru multe "afectiuni".

Si o sa dau eu startul, amintindu-mi o clipa din viata mea. Eram la o petrecere si s-a auzit dintr-o data "Imi place la tine tot" (Corina si Smiley) si in marea aia de oameni, am simtit o privire care ma cauta si am stiut exact unde sa ma uit. N-a contat ca intre noi era o distanta de metri buni, ca eram in colturi diferite ale incaperii, ca era o harmalaie de neimaginat, ca eram inconjurati de zeci de oameni ... in secunda cand ochii nostri s-au intalnit, n-a mai existat nimic altceva. Si momentul ala este si va fi mereu o parte din sufletul meu.

27 de comentarii

  1. eu as avea un filmulet facut de fostul meu iubit ...plang mereu cand ma uit la el..e cu poze cu noi..dar mi se pare aiurea sa ti-l trimit...prea personal///nu as vrea sa fie postat pe blog...pot sa spun doar ca plang cand ma uit la el,cand imi amintesc atatea momente minunate pe care le-am petrecut.filmuletul e facut de el.si desi au trecut 2 ani ma mai uit uneori la el cand mi se face dor....

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat ca a fost doar o clipa!
    pacat ca traim cu astfel de clipe si ca nu avem parte de ele mereu, de multe ori nici noi nu mai stim sa daruim iubire!
    frumoasa tema, apreciez ca ti-ai deschis sufletul tu prima.

    RăspundețiȘtergere
  3. prima data cand l-am vazut pe iubitul meu a fost un moment pe care imi este foarte greu sa il descriu in cuvinte altfel decat asa: in ochi tai vad chipul copiilor nostri...
    ...si asta simt si acum, de fiecare data cand se uita la mine, cand ma tine de mana, mandru, pe strada, cand ma pupa scurt, dar apasat, cand ma tine in brate noaptea sau cand magia intimitatii devine univerul nostru...
    in peisajul acesta tot ce imi mai ramane de spus este ca primesc iubire mereu si mereu si inca mai vad in ochii lui chipul copiilor nostri...

    RăspundețiȘtergere
  4. um, ok.... imi este cam greu sa imi gasesc cuvintele dat fiind faptul ca nu ma pricep la povestiri and stuff, but here we go:

    acum doi ani s-a intamplat. eram in club (bar mai mult) impreuna cu mai multa lume. ne cunosteam de ceva vreme, devenisem in scurt timp buni prieteni... poate, putin mai mult decat prieteni (in orice caz, nu s-a intamplat nimic intre noi... ci doar un flirt nevinovat). dupa multa destrabalare, vine si timpul in care lumea dintr-un local pare plictisita si ingandurata... asa eram noi in acel moment. nu aveam chef de absolut nimic, vorbeam despre tot felul de tampenii pana la un moment dat cand, amandoi am tacut. s-a uitat la mine pret de cateva clipe, fara nici o expresie pe chip, apoi... exact cand melodia a inceput a zambit scurt, s-a ridicat in picioare si mi-a intins mana. l-am prins, m-am ridicat... m-a luat in brate. "danseaza" mi-a spus la ureche in timp ce deja daduse startul dansului.

    a fost prima si ultima oara cand a dansat. desii nu putea sa faca cine stie ce efort, din cauza unor probleme la unul din picioare... m-a socat (placut) faptul ca a ales sa danseze cu mine pe o melodie care ii placea extraordinar de mult. m-am simtit iubita si dorita cum nu m-am mai simtit niciodata si desii am o varsta frageda, ca sa zic asa... tind sa cred ca nu o sa mai gasesc o persoana atat de blanda si ajutatoare cum a fost el.

    vorbesc la trecut despre el cu toate ca imi doresc enorm de mult sa o fac la prezent. din pacate nu se mai poate...deoarece nu mai este aici, printre noi. melodia, ca sa nu va las in suspans :P o puteti asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=luy1snd0D9o

    RăspundețiȘtergere
  5. Ascult si eu melodia Andreei incercand sa imi imaginez dansul lor, si mi-a placut nespus cum l-a descris Leea pe iubitul ei. Fiecare om ascunde in suflet un univers. Sunt momente care te marcheaza sau care iti raman intiparite pe retina,in suflet si poti descrie cu exactitate totul, chiar daca au trecut ani, chiar daca se spune ca omul e facut sa uite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne-am cunoscut printr-un dans...el participa la o preselectie de miss si mister in liceu, iar eu i-am fost recomandata ca partenera de dans, intrucat la vremea aceea faceam parte din trupa locala de dans modern...ne-am reintalnit apoi dupa o luna la Balul Sf Valentin, organizat in liceu..si m-a invitat la DANS..a fost frumos, emotionant si de neuitat..si iata-ne ca de atunci "dansam" impreuna, intrucat acum, dupa 10 ani suntem casatoriti, iar dansul ne poarta inca impreuna pe valurile vietii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vultur Daiana Petruta8 februarie 2011 la 09:14

    Buna Camelia, o sa povestesc despre cea mai mare dovada de iubire pe care mi-a facut-o logodnicul meu.Suntem doua persoane extrem de incapatanate,dovada fiind faptul ca ne certam o data la doua zile,numai pentru ca suntem atat de incapatanati si nu vrem sa lasam unul dupa celalalt.Anul trecut prin mai, inainte de un examen de-al meu ne-am certat foarte rau si am decis ca nu mai vorbesc cu el.Fratele lui fiind plecat de o luna in Italia sa munceasca, tot il batea la cap sa mearga si el pentru ca i-a gasit de lucru.Logodnicul meu, nervos pe mine,pentru ca nu vroiam sa ii accept scuzele, a acceptat sa plece in Italia.Si-a dat demisia si m-a anuntat ca vineri dimineata el pleaca in strainatate.Am fost distrusa cand am aflat.Am mers la el si am stat amandoi si plangeam ca doi copii.I-am cerut sa nu plece dar nu putea da inapoi.A ajuns in Italia, a inceput lucrul, dar nu i-a placut.Cand vorbeam cu el, plangeam non-stop si ii spuneam sa vina la mine. Sambata seara mi-a spus ca pleaca sa faca niste poze prin zona, dar ca maine vine acasa. La inceput nu am inteles ce vrea sa spuna, apoi am inteles ca nu glumea si ca vine la mine. Duminica m-am dus dupa el la aeroport si am avut parte de cea mai mare dovada de iubire din partea lui,pentru ca a venit la mine. Adresa mea de email:petruta1990@yahoo.com.Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Povestea mea... tot ce pot sa zic e ca a fost un amestec de durere, iubire, umor si multe momente memorabile.
    Dupa o relatie esuata, care m-a facut sa sufar enorm, a aparut el... el, care cu simplitatea faptelor, cu sinceritate si umor m-a cucerit. Intr-adevar, nu m-a cucerit din prima, aveam sufletul prea imprastiat si rupt si nu aveam de gand sa ma implic intr-o alta relatie, dar incetul cu incetul am ajuns sa pierdem noptile vorbind fie la telefon, fie pe internet, ajungand sa ne cunoastem foarte bine fara sa ne dam seama.
    Iata ca asa reusea el sa ma cucereasca, usor, fara insistente si fara sa fiu constienta de acest lucru. Insa era o problema care insa ma macina... desi suntem de aceeasi varsta, fiind o diferenta doar de doua zile intre noi (eu pe 27 ian, el pe 29 ian), eu am fost data mai devreme la scoala cu un an si automat eram cu o clasa mai mare. Mi se parea foarte ciudat ca o fata sa fie impreuna cu un baiat cu o clasa mai mica (desi eram de aceeasi varsta), invers stiu ca era ok,, dar cazul meu ma determina sa-l resping usor... asta pana cand prietenele mele plecasera in vacanta vara, ajungand sa raman singura acasa. Vorbeam des cu ele si nu erau de acord de nici un fel ca eu sa ies cu el. Am rezistat cat am rezistat, dar pan` la urma am zis ca n-am nimic de pierdut daca ies o data.
    M-a invitat de nenumarate ori la un suc, o cafea, dar il refuzam. Intr-un final am acceptat, fiindca imi doream sa ies... Si asa a avut loc prima noastra intalnire... care a pus bazele relatiei noastre...
    Acum avem aproape 4 ani de relatie si am trait momente deosebite alaturi, m-a facut sa simt anumite lucruri care nu-mi imaginam vreodata ca le voi simti, m-a facut sa ma simt iubita si implinita.
    Daca ar fi sa dau timpul inapoi, l-as alege tot pe el, fara sa stau sa ma gandesc, dar iata ca intamplarea ca prietenele mele sa fie plecate a fost un fapt divin, pentru ca daca erau acasa, cu siguranta continuam sa-l resping, sa-l indepartez cu totul. Ma bucur ca am ramas acea vara singura, de altfel nu reuseam sa-l cunosc mai bine si sa ne construim un viitor frumos impreuna...
    email: c.adellina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea e atunci cand, peste trei, cinci, ... zece ani de relatie, cand te duci sa te intalnesti cu el inca ai acel gol in stomac de emotie, si inca simti, atunci cand el apare, cum inima iti bate mai tare si mai repede decat de obicei ! Si asta fara sa faca vreun gest anume, fara sa-ti aduca mereu cadouri si flori, fara sa incerce sa te impresioneze cu nimic. Doar pentru ca e EL, si il iubesti asa cum e si te iubeste asa cum esti. Si incredibil, dar, sunt persoane, oameni simpli, care si dupa 50 de ani de relatie mai simt asa. Ori, asta nu poate fi decat iubire...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as vrea sa iti spun un citat dintr-o carte foarte draga mie, Lorelei de Ionel Teodoreanu. Consider ca ma reprezinta, si am stiut inca de cand am citit aceste randuri ca ma pot regasii in ele. Deci pentru mie asta inseamna iubirea:
    "Suntem doua libertati. Dragostea noastra nu e o umilinta, e o mandrie. Nu vreau sa te coplesesc, sa-ti limitez viata numai la mine. N-as avea nici o bucurie sa am alaturi de mine un prizonier. Nu-ti cer decat dragostea ta. Aceea e a mea si numai a mea, nu o impart cu nimeni asa cum nici tu nu vei imparti cu nimeni dragostea mea. dar dincolo de dragoste esti liber de a trai asa cum creziNu-ti cer nici unu sacrificiu"
    me_anytza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Uau...ai ales un subiect foarte dificil si deosebit deopotriva.Am citit cu placere declaratiile si mi-am dat seama ca nu am cum sa vin cu ceva nou mai ales ca sunt cateva care m-au atins de-a dreptul.
    Lucru ciudat cu iubirea asta...in relatia pe care o am...singura cu adevarat relatie...au existat de-a lungul anilor si bune si rele.Pot spune ca a fost si este o iubire ca in povesti...dar lucrul care m-a facut sa ma simt in adevaratu sens al cuvantului...culmea nu au fost nici fluturii din stomac,nici toate atentiile,lumanarile sau petalele de trandafiri imprasiate pana in dormitor,ci sarutarile din cursul noptilor cand imi dau seama ca doarme si este cat se poate de tandru si dulce.Chiar daca nu sunt o fire romantica cand am vazut ca face asta in somn cat se poate de intiparit in subconstient,atunci m-am simtit si ma simt in continuare iubita...in acel sens deosebit al cuvantului.
    dia_maat@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. SImt ca ma iubeste cand ma strange in brate, fara sa spuna nimic, fara sa faca ceva deosebit :) Poate parea ceva banal, dar eu atunci simt ca ma iubeste :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu vad dragostea in multe feluri insa acum mi-a venit in minte doua "definitii" ideale
    prima ar fi ca- Dragostea lumineaza fiecare picatura de viata-cel putin de cand l-am intalnit pe iubitul meu chiar ma simt iubita,iar a doua ar fi-Iubeste!si vei trai vesnic-poate sunt prea metaforica insa chiar cred in puterea iubirii si in eternitatea ei.Pe "dragostea mea" actuala l-am cunoscut acum 3 ani si 11 luni ,exact in momentul in care numai credeam ca voi mai fi iubita vreodata,au fost mult piedici insa am trecut peste.Pentru mine dragostea inseamna lucruri marunte,uneori e de ajuns si o imbratisare ca sa ma simt iubita...Nu am amintiri inspirate din filme ,insa cea mai frumoasa amintire este atunci cand mi-a spus primul "Te iubesc"

    RăspundețiȘtergere
  14. Ptr mine iubirea inseamna mult mai mult decat simple cuvinte..
    Ma simt iubita atunci cand ma trezeste in fiecare dimineata cu un zambet larg si o imbratisare(daa..se trezeste inaintea mea..eu sunt mai somnoroasa si trebuie sa traga cate jumatate de ora de mine ca sa ies din pat :D)
    Ma simt iubita atunci cand se joaca cu dragoste in parul meu,cand ma alinta...
    Ma simt iubita atunci cand vad ca lasa de la el doar ca sa fie bine...atunci cand vad dragoste in ochii lui...atunci cand ma ia in brate in fiecare seara si isi face timp sa ma asculte...
    Ma simt iubita atunci cand imi face cate o surpriza si eu il intreb cu ce ocazie,iar raspunsul lui e mereu acelasi..."ptr mine ziua indragostitilor e in fiecare zi"

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu.. tind sa ma indragostesc mereu de cine nu trebuie. Cel putin asa mi se spune. Inima mea insa nu aude ce ii zic eu, daramite ce ii zic ceilalti.
    In urma cu aproape 3 ani, ochii nostri s-au intalnit pentru prima data. Cum era de asteptat, aripile de fluturasi apareau la orizont ori de cate ori ne vedeam. Dar cel mai special moment a ramas pentru mine privirea lui dintr-o zi de vara. Eram pe telescaun.. eu la urcare, el la coborare. In varful muntelui, ploua, tuna si fulgera.. el era ud leoarca, zgribulit de frig, dar cand m-a vazut, a zambit.. iar in ochii lui am zarit ..acel ceva care nu mai are nevoie de cuvinte.
    Din pacate, nu am reusit sa inchegam o relatie.. de ce? Pentru ca fiecare avea propriul lui punct cardinal, sa zic asa. Si nu, relatiile la distanta nu pot fi relatii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna! Off...iubirea...se zice ca cine poate exprima in cuvinte iubirea de fapt nu iubeste cu adevarat... Dar banuiesc ca asta a zis-o un barbat ca sa scape de corvoada de a exprima ce simte..
    Iubirea e atunci cand ma priveste cu drag si se vede ca ar vrea sa imi spuna in momentul acela toate sentimentele lui pentru mine dar cum ar fi prea multe imi ia obrajii in maini si ma saruta si ma ia in brate,
    iubirea e cand ma iarta ca am vorbit urat chiar daca eu nu i-am spus ca imi pare rau, e cand are grija de mine mai ceva ca o mama atunci cand imi este rau, e cand imi aduce o floare atunci cand nu este nicio ocazie speciala, e cand vede ca sunt ocupata si se ofera sa ma ajute cu ce poate, e atunci cand imi ia apararea intotdeauna fata de alte persoane daca el crede ca am dreptate, e atunci cand ma saruta de fiecare data cand pleaca la serviciu si eu raman pe jumatate adormita in pat si ii spun "sa ai o zi minunata" si in general iubirea e orice gest frumos facut din toata inima si fara urma de egoism. Nu or sa dureze toate acestea o vesnicie dar deocamdata traiesc aceste clipe la maximum si multumesc Lui Dumnezeu ca am parte de ele.
    Poop

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu si iubi ne-am cunoscut in Japonia. Prima mare dovada de dragoste facuta de el a fost cand eu trebuia sa ma intorc acasa, in Romania.
    M-a condus la aeroport, ne-am imbratisat, pupat, luat la revedere de vreo 10 ori si m-a condus cu privirea pana am trecut de punctul de control. Ma imbarcam mai intai la zborul local pentru a ajunge la aeroportul din Tokyo (Haneda) si imediat dupa ce mi-am ocupat locul in avion, m-am trezit cu el langa mine. M-a strans in brate intreaga ora pana am aterizat.....M-am simtit tare iubita....

    miha_loves_zaf@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am trimis un e-mail: mihaela.mihordea(@) gmail(.) com,GFC: miha.ela.

    RăspundețiȘtergere
  19. venea bandajul meu alb
    când m-am prăbuşit pe stradă

    mi-ai pus pe creştet
    mâna ta rece

    mi-ai zis
    memoria va rămâne
    blestemul nostru!
    apoi te-ai ridicat în picioare
    dintre forme

    singura silfidică
    singura transparentă

    mi-ar fi trebuit atunci puţină zăpadă
    puţină ninsoare interioară
    şi un bandaj de amnezie pe dinafară
    ca atunci când te duci ieşi din casă şi totul în jurul tău

    absolut totul
    se transformă
    într-o singură secvenţă
    plană

    marea pregătindu-şi carapacea
    din argint coclit

    în rada portului
    nu mai e niciun vas
    acolo
    e un singur marinar

    de cealaltă parte
    toate plecările noastre zadarnice

    care de care mai exuberantă croazieră de lux
    către şerpii deşertului
    sau către gibraltar


    De fiecare data cand recitesc poeziile pe care mi le scria pe vremuri nu pot sa nu ma intreb: ce-ar fi fost daca m-as fi lasat iubita pana la capat? Daca as fi avut curajul sa-l aleg pe el inainte sa ma aleg pe mine? Poezia lui a tacut atunci cand mi-a tinut fiul in brate, fiul sotului meu. Dar privirea lui din acel moment care spunea: bravo,esti mama! a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care mi-a facut-o cineva vreodata. Iar acea privire a ramas neschimbata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Iubirea a fost atunci când m-am ascuns de celelalte priviri, dar m-am lăsat atinsa de acei ochi verzi. Iubirea a fost atunci când nu am vrut sa mai vorbesc cu nimeni, dar am vrut sa am parte de liniștea vorbelor lui care ma consolau și ma făceau sa cred ca pentru el sunt centrul universului orice s-ar întâmpla. Apoi iubirea fost când știam ca trebuie sa se termine dar ochii mei erau umeziți și am realizat ca el este primul pentru care plâng.

    e-mail: ank818@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. O, Camelia...ai atins o parte sensibila in ceea ce ma priveste. Dar sa fiu sincera, sunt de aceeasi parere...dragostea trebuie sarbatorita chiar daca nu ne aflam in cel mai bun moment al vietii noastre.

    So...dupa ce privesti poza aceasta :http://1.bp.blogspot.com/_R424tbnbI1I/TGReSpBkjzI/AAAAAAAAAEo/efwTlnfyXpY/s1600/067159_067159a_hb_a_001.jpg

    ...vreau sa stii ca acolo in camera de sus unde e lumina, s-a strans laolalta toata iubirea si toata fericirea din lume. Acolo s-au trait cele mai intense sentimente, acolo au ramas cele mai frumoase amintiri, acolo am primit nu vorbe ci dovezi de dragoste. In acea camera am pasit cu naivitatea mea si alaturi de un om care a stiut sa se bucure de ea, nu sa profite. Acolo, la Sibiu, a avut loc cea mai frumoasa mini-vacanta posibila, cea mai mare nebunie si cele mai intense amintiri. Am plecat acolo indragostita, si m-am intors de 1000 de ori mai indragostita necrezand vreodata ca sufletul meu e capabil de asemenea sentimente. In ciuda maturitatii de care dadea dovada, EL s-a bucurat alaturi de mine de orice nimic, a mancat inghetata si s-a plimbat aiurea, a urcat si coborat cu telescaunul, a pierdut seri pe strazi laturalnice, mi-a aratat dar mi-a si spus ca ma iubeste. Dar poate cea mai vie amintire din acele zile, este legata de cea de-a doua noapte petrecuta pe acel balcon de vorba. Am vorbit, am privit si analizat intregul peisaj din bratele lui, si eu, nefumatoare, m-am bucurat de o tigare care parca de acolo de unde eram nici nu mai mirosea atat de dezgustator. In acele momente l-am iubit cu gandul, cu sufletul si cu privirea...iar el m-a iubit cu vorbele, imbratisarile, si zambtul.

    Acum tot ce stiu e ca poate nu-l cunosteam prea bine, dar il cunosteam suficient cat sa ma consider cea mai fericita persoana din lume...alaturi de cel mai fericit barbat. But, o minune tine trei zile, asa-i? Vacanta s-a terminat cam repede, dar nimic din ce s-a intamplat dupa nu a putut sterge faptul...ca am fost iubita asa cum visam candva sa fiu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Oh, asta e ceva foarte personal, dar o sa impartasesc cu voi, fiind sub protectia anonimatului.
    Am doua momente care imi sunt foarte dragi. Eu si prietenul meu ne certam des, suntem ca vapaia, trantim, tipam dar apoi ne intoarcem in bratele celuilalt.
    Intr-o dimineata am plecat la serviciu suparata ca de multe alte ori dupa o cearta cu el. El a plecat dupa mine la serviciu. Eu m-am si intors prima acasa si primul lucru pe care l-am vazut pe masuta din bucatarie a fost un servetel pe care scria: "Imi pare rau ca te-am suparat, te iubesc mult!" Mi-a topit inima. De atunci port servetul ala in portofel pana s-o face ferfenita.
    Alta faza similara: cand eram acasa suparata, am coborat pana jos sa cumpar ceva, iar cand am urcat erau insirate din hol pana in dormitor plicuri de la facturi de electricitate, gaz, telefon (pe care le pastram in teanc in bucatarie) si pe fiecare scria mare TE IUBESC!
    Din nou, am fost coplesita si chiar am simtit ca cele scrise sunt adevarate. M-a miscat candoarea si ingeniozitatea si modul in care a vrut sa fie convingator.
    Il iubesc mult :)

    RăspundețiȘtergere
  23. A fost iubire si un moment pe care n-am sa il pot uita cand, intr-o dimineata ne-am certat, din cine stie ce fleac, apoi am iesit amandoi afara, el sa plimbe cateii si eu sa plec la munca. La nervi, mi-a spus simplu ca nu ma mai vrea si am plecat abatuta iar el a fugit dupa mine, cu amandoi cateii in brate, m-a ajuns din urma si mi-a spus ca n-a vrut sa spuna cuvintele alea si ca nu sunt adevarate. M-a sarutat si am sters supararea dintre noi. Apoi, a fost iubire fiecare dimineata cand m-am trezit alintata si sarutata si mangaiata pe par...si fiecare seara cand s-a culcat cu capul pe pieptul meu. A fost iubire o zi unica petrecuta in Vama, cea mai frumoasa zi din viata mea, cand am stat singuri pe plaja si am facut baie in mare, tipand, sarind in valuri, tinandu-ne in brate. A fost iubire in fiecare seara cand a venit sa ma ia de la gara si m-a tinut lung in brate, cand m-a vazut. Daca stau sa ma gandesc, a fost iubire si cand a facut primii pasi spre mine la pasaj, la Universitate, dupa ce eu ii dadusem mesaj ca l-am vazut dar ca am emotii si nu ma pot duce eu la el. A venit zambind, radiind si la sfarsitul serii, cand m-a tinut in brate, am stiut ca acolo vreau sa raman mult timp.
    Acum, relatia noastra sta sub semnul intrebarii si doare mai mult decat pot exprima in cuvinte, mai ales pt ca eu nu pot sa schimb mai nimic...
    Ramane insa iubire, indiferent de ce va urma, tot ce a adus el in viata mea, amintirea lui, parfumul lui, stransoarea imbratisarii. Tot.
    Nu cred ca poate sa fie altfel prima dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna Camelia,

    In urma cu ceva ani, cineva mi-a spus ca "a iubi inseamna a inceta sa mai traiesti pentru tine", si mi-a daruit un cd. Pe cd, o singura piesa, asta:

    http://www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk&feature=fvw

    Imi amintesc privirea lui, pentru mine acela e momentul in care m-am simtit pentru prima data iubita cu adevarat, speciala, deosebita. Si tot atunci am stiut ca el e barbatul care ma poate face fericita.

    Au urmat multe momente frumoase, poezii, declaratii, dar de cate ori ascult piesa asta ma intorc inapoi in timp si ii simt din nou privirea.

    Iti multumesc ca m-ai "obligat" sa scotocesc in cutia cu amintiri, mi-am dat seama ca ar trebui sa o fac mai des, pentru ca iubirea e atat de fragila si de prea multe ori e ingropata de griji si rutina.
    Acum merg sa apas "Play" si sa-i spun cat de mult il iubesc ...

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, Camelia. Recunosc, nu ma pricep foarte bine la alesul cuvintelor si, cu atat mai putin, la transmiterea sentimentelor, dar voi incerca pentru ca imi doresc pudra foarte mult :). La 1 iunie 2007, m-am vazut pentru prima data cu prietenul meu. Noi ne-am cunoscut pe net pentru ca suntem din orase diferite asa ca aveam emotii, dar cele 3 zile pe care le-am petrecut impreuna au fost foarte frumoase. Primul nostru sarut a fost exact in ultima zi, in gara, in fata trenului. Niciodata nu mai simtisem un asa amalgam de sentimente, pe de o parte eram ingrozita de faptul ca va pleca si nu stiam cand il voi putea vedea din nou, pe de cealalta ma simteam in al 9-lea cer in bratele lui. De atunci au trecut mai bine de 3 ani jumate si la fiecare sfarsit de intalnire sunt la fel, dar nu a fost zi in care sa nu ma simt iubita. Ne intrebi ce e iubirea? :) Eu cred ca este acul care coase sufletele a doi oameni pe vecie, chiar si la 200 km distanta :). Imi pare rau ca nu am mai comentat pe blogul tau cum obisnuiam, dar am intrat pe ultima suta de metri cu bacul :p dar sa stii ca inca citesc fiecare postare a ta. Iti urez o zi superba! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna!

    Cred ca acest cantec spune totul:
    http://www.youtube.com/watch?v=b4hWQ8QmHLk

    RăspundețiȘtergere
  27. Voi incepe cu melodia noastra :
    http://www.youtube.com/watch?v=XqIUULhsdQ8

    Melodia aceasta reprezinta toata relatia noastra pana in momentul de fata:).
    Prima oara cand ne-am vazut eu ma duceam la facultate si am trecut cu masina pe strada pe care statea el , si in momentul acela privirile ni s-au intersectat si ne-am uitat lung unul la celalalt. Insa eu nu am oprit masina iar el vroia sa vina dupa mine insa pana sa scoata masina din garaj ma pierdea .
    Insa nu m-a uitat . A tinut minte numarul masinii si dupa aproximativ o luna si ceva, m-a vazut intr-o seara pe bulevardul Unirii . Eu tocmai ce plecam din Bucuresti inspre Ploiesti :) . A venit dupa mine ,eu nu lasam geamul jos ca doar nu "vorbesc cu orice baiat care se baga inseama cu mine" :)) el se tot tinea dupa mine si intr-un final era sa ne ia radarul si atunci el m-a claxonat si pana la urma am lasat geamul jos :) Bineinteles ca in seara aceea am vorbit la telefon pana am ajuns acasa in Ploiesti :).
    Asa ne-am cunoscut noi .. nu mai trebuie sa spun ca de atunci suntem nedespartiti . Insa trebuie sa mentionez ca melodia aceasta ne-a unit atat de mult cum nu va puteti imagina. Era dovada iubirii noastre . El chiar trecea prin fata blocului meu si cu geamul jos la masina dadea melodia aceasta tare :X
    Lucrurile minore conteaza foarte mult intr-o relatie .
    Va doresc tuturor sa aveti parte de tot ceea ce va doriti !

    RăspundețiȘtergere