Giveaway Revlon Peach Petal

26.2.11

Giveawayul este deschis pana pe 1 martie ora 13:00, voi anunta castigatoarea in aceeasi zi. Castigatoarea va primi, asa cum am anuntat deja, un gloss Super Lustrous de la Revlon in nuanta Peach Petal.


(poza e luata de aici - ca sa puteti vedea mai bine nuanta)

Ce trebuie sa faceti ca sa puteti participa?

Sa lasati un comentariu la aceasta postare (giveawayul este deschis pentru toata lumea, singura conditie pentru "anonimi" este sa lase o adresa de mail la sfarsitul comentariul pentru a putea fi identificati) in care sa-mi spuneti ce va inspira numele nuantei (Peach Petal) si cu ce ati purta acest gloss.

Castigatoare are la dispozitie 48 de ore sa ma contacteze cu datele pentru expedierea premiului si dupa folosirea produsului sa trimita un review pentru a fi publicat pe blog.

42 de comentarii

  1. Numele gloss-ului imi inspira primavara,puritate,un nou inceput specific acestui anotimp.
    Lalelele sunt florile mele preferate,asadar atat nuanta cat si numele gloss-ului ma incanta tare mult.
    Cred ca aceasta nuanta as purta-o la un machiaj discret,de zi.Un machiaj foarte girlie,fara accente tari.Un machiaj simplu si de efect.Porbabil as folosi ca si farduri ,culori calde care sa readuca la viata frumusetea:)

    email:adisor68@yahoo.com
    GFC:dedeea

    RăspundețiȘtergere
  2. mie-mi face pofte de o caisa buna (chiar daca se numeste peach)
    mereu am visat la niste buze senzuale ce poarta o nuanta de genul acesta.. si un machiaj al ochilor intens ;anga o rochie slim tot de culoarea piersicii

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce nuanta frumoasa si calda...
    Numele sau ma duce cu gandul la o pajiste plina de lalele de o nuanta asemanatoare (roz-portocalie), pe care am avut norocul s-o vizitez acum aproximativ un an. Nu stiu exact la ce te referi cand ne intrebi cu ce am purta acest gloss, dar in general l-as purta ori cu un machiaj de zi cu nuante usor rosiatice (mai exact cu fardul de ochi de la Il Makiage - Botanical Brown) impreuna cu o rochie primavaratica bej foarte deschis cu buline negre; ori la un machiaj de seara cu smokey eyes (cu nuante de gri si negru sau marouri), impreuna cu o rochie sassy&business gri si un cardigan roz fanat.
    Cam asta mi-am imaginat eu ca ar merge cu acest gloss.

    Lots of love,
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numele nuantei ma face sa ma gandesc la un trandafir de culoarea piersicii, cu petale catifelate, palide in lumina primelor raze de soare, apoi tot mai pline de viata si mai stralucitoare pe masura ce astrul zilei se inalta. Petalele sale adapostesc comoara unei miresme senzuale si pudrate, omagiu al feminitatii pe care o vom sarbatorii curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am uitat sa spun la ce as purta acest gloss.
    L-as asorta unui machiaj smoky eyes in nuante de verde si maro cald, culorile pamantului si al ierbii si as purta niste cercei delicati cu perla.

    RăspundețiȘtergere
  6. Peach petal imi inspira catifelare,senzualitate,finete,delicatete,un parfum suav.
    As purta acest gloss cu costumul Evei..cred ca ar fi de ajuns
    email l_kryss_me@yahoo.com
    GFC:El Kryss

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa radeti de ce-mi inspira mie aceste doua cuvinte. :D
    E de fapt o imagine care-mi apare in minte cand ma gandesc la Peach Petal si anume: Vad o araboaica foarte frumoasa imbracata nu in negru ci in culoarea piersicii cu irizatii roz pal, cu val care ii acoper afata, i se vad doar niste ochi superbi aproape turcoaz si se afla pe malul unei mari cu apa linistita de culoare turcoaz si tot decorul e sublim, vantul adie usor. Serios, nu stiu de ce ma gandesc la imaginea asta, am incercat sa scriu despre altceva dar tot asta am in minte. :))

    As purta glosul asta in primele 5 minute dupa ce as intra in posesia lui, dar cred ca vara la un machiaj foarte discret e mortal.

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmm peach petal....suna a ceva dulce, aromat, fragil.Cred ca nuanta este potrivita unui machiaj de zi din ce vad eu este un bej-maroniu...deci un machiaj cu auriu si tonuri pamanti-rozali ar fi combinatia perfecta

    RăspundețiȘtergere
  9. Petal peach - doar cuvantul petala ma duce cu gandul la bujori roz pal, florile mele preferate. Atat de catifelate, placute si feminine. imi aduce aminte de vara, de flori si piersicute mnom mnom.
    L-as purta la un machiaj simplu, cum ma machiez in fiecare zi de altfel. Cred ca ar face casa buna cu rujul soft nude tot de la revlon pe care il astept cu nerabdare sa ajunga sau pe cont propriu. Chiar azi l-am testat la standul de cosmetice pe acesta si inca unul si mi-a placut. Ma gandeam sa il alatur rujuletului, dar poate mai tarziu ca e destul de scumput.
    Mona

    RăspundețiȘtergere
  10. Peach petal ma duce cu gandul la frezii,pentru ca sunt delicate si miros incredibil de bine.Nu stiu de ce,dar a fost primul gand cand am citit numele:)
    Glossul l-as purta cu un machiaj natural,nuante de crem,roz pal,ochii doar conturati cu mascara.

    RăspundețiȘtergere
  11. Numele gloss-ului ma duce cu gandul la mireasma piersicilor coapte si zemoase, la aroma lor imbietoare care iti "gadila" simturile.Fiind o culoare subtila, as purta-o la un "bronzed skin" look, putin fard shimmery si mascara din belsug!
    Te pup! alina_safin@yahoo.com
    GFC:alina_safin(corina alina)

    RăspundețiȘtergere
  12. Numele Peach Petal imi inspira rochite vaporoase de vara, inflorate, lungi pana in pamant.
    As asorta acest gloss la un machiaj nude sau la o piele bronzata.
    P.S.: sper sa-si revina catelusa ta...

    RăspundețiȘtergere
  13. Peach petal....hmmm.. imi sugereaza ceva catifelat, pur.. asemanator pentalelor de trandafir, fara nicio imperfectiune. La ce l-as purta? cred ca la un machiaj smooky in nuante maronii...sau, in extremitatea cealalta, un machiaj neutru in nuante rozulii si maro.. miaaami.. ce bine arata :X

    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Hey!
    As dori sa particip si eu la acest concurs deoarece nu am mai incercat pana acum produse Revlon si sunt foarte curioasa sa vad cum sunt.
    Hmm...Peach Petal,ma gandesc la o floare delicata cu petalele de culoarea piersicii.How beautiful!
    As purta acest gloss la scoala deoarece este o nuanta naturala care merge perfect cu orice tinuta.
    E-mail: sweety.lizy@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna!!
    Numele acestui gloss Peach Petal ma face sa ma gandesc la un rasarit de soare la malul marii:X...la asta ma duce cu gandul:D

    L-as purta cu un machiaj simplu,cu niste nuante pamantii:D

    RăspundețiȘtergere
  16. Peach Petal?Frumusete cu buze de culoarea piersicii,par ravasit,ie alba,sifonata,eterica,boema,dans lent intr-o incapere blurry in picioare goale,fum,parfum de piersici proaspat coapte,mirosul de nisip si apa sarata,petale imprastiate calcate de ea,ochi vrajiti si impaienjeniti,minte hipnotizata,incantare deliranta,posibilitati nelimitate,univers pal,nesigur dar neinfricosator si magic...

    Cu ce l-as purta?Sincer,nu nici un alt make-up item.Cu parul ondulat si ravasit,ten bronzat si pistruiat si privire hipnotizanta.Let the peach gloss draw attention to the lips.

    melon.muffie@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Clar ma duce cu gandul la caise, asta pentru ca am remarcat si culoarea.. o caisa coapta si zemoasa.. yummy.. De asemenea petala imi exprima finete si delicatete.. cred ca e un produs foarte fain cu o denumire pe masura!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Scuze, am uitat sa zic cu ce l-as asorta.. eu de obicei ador ma machez cu nuante de maro.. si cred ca s-ar potrivi foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  19. Peach Petal... Clar inspira o zi insorita, in care razele incadreaza fata mai bine decat ar face-o orice tehnica de conturare, iar machiajul si tinuta nu pot fi decat simple si diafane, in culori delicate. Ochii usor fardati, obrajii putin atinsi, ca o piersica data in parg, iar buzele usoare, lucioase si pofticioase, intocmai ca acest gloss!

    RăspundețiȘtergere
  20. "Peach petal" e nuanta pe care as purta-o pe buze fara nimic altceva, doar cu rutina skincare de dimineata. Iubesc tenul si buzele proaspat spalate si sterse cu prosopul, iar o nuanta de piersica are acel look gustos si dewy pe care incerc in fiecare dimineata sa-l obtin.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi se pare o culoare care abia asteapta venirea primaverii pentru a fi admirata pe buze. Cu raze de soare jucause care sa-i scoata in evidenta nuata calda si stralucitoara.
    As puta acest gloss cu o tinuta usoara, colorata, finuta si cu un machiaj simplu.

    RăspundețiȘtergere
  22. ma trimitecu gandul la o piersica zemoasa si parfumata, intr-o zi calduroasa de vara cu mult soare, stand pe mal unui lac.
    l-as asorta atat la un machiaj simplu in nuante de maro sau roz, dar si la un smokey cu nuante de gri sau mov.
    multumim!

    RăspundețiȘtergere
  23. Peach Petal imi inspira frumusetea , delicatetea si puritatea florilor de caise abia inflorite la inceput de primavara.Numele gloss-ului imi aduce aminte de primele petale care vestesc anotimpul primavaratic si de mirosul deosebit pe care-l raspandesc in atmosfera.As purta acest gloss cu o rochita delicata in culori pastelate , care sa ma ajute sa raspandesc primavara in jurul meu mai ales in aceste zile geroase.
    Adresa mea de email este :aureliaeftene@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. peach petal... cand ma gandesc la ce imi inspira aceste cuvinte , gandindu-ma la ce inseamna ele , imi vin in minte doar "rupturi" de imagine... vad un trandafir "peachy" care sta singuratic in bataia calda a unui inceput de dimineata, picat cu roua si cerul albastru fara pic de nori... asa ma vad si pe mine , intr-o rochita vaporoasa de vara , cu parul usor ondulat pe spate , imprastiind in jur un discret parfum ce miroase a flori , iar pe fata un machiaj usor , doar rimel , fond de ten , un blush discret si glossul divin peach petal ! :)
    te urmaresc sub numele de foxy_kory

    RăspundețiȘtergere
  25. Cand spun "peach petal" ma gandesc automat la o culoare deschisa de piersica si la aspectul catifelat al unei petale de trandafir.Asociez numele cu ceva diafan, usor ca un voal. Imi inspira caldura de la inceputul toamnei sau de la inceputul primaverii cand nu e destul de cald sa porti tricouri dar e totusi foarte placut sa te plimbi pe afara, iar din cauza asocierii cu venirea toamnei sau a primaverii imi inspira si o stare de leneveala, de asteptare a caldurii adevarate.

    L-as purta (gloss-ul) cu un machiaj smokey eyes verde inchis sau cu un machiaj gen cat eye, simplu si curat, iar ca si tinuta probabil as opta pentru o rochie de vara verde, vaporoasa, par ondulat si lasat liber si sandale negre simple cu toc.

    RăspundețiȘtergere
  26. Te urmaresc cu numele de Aminara.
    "Petal Peach" ma duce cu gandul la o dimineata de primavara..un machiaj light si o rochita inflorata.

    RăspundețiȘtergere
  27. Numele ma duce cu gandul la o plimbare printr-o livada de piersici,unde pot linistita sa stau sa ma relaxez si eventual sa profit si de bunatatile oferite de copacei.Cel mai probabil as purta acest gloss cu o rochie foarte vaporoasa si un cardigan peste.Pantofii sunt optionali.Machiaj sau accesorii chiar nu as folosi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi inspira un look fresh si natural, de primavara. L-as purta "asortat" la un machiaz usor, cu tenul catifelat si un blush in culori calde, care sa completeze aspectul natural.

    RăspundețiȘtergere
  29. "peach petal" cand aud titlul asta ma gandesc la un buchet imens de flori de culoarea piersicii, care alcatuiesc un tablou elegant si gingas:D Bineinteles alaturi de buchet sa fie si iubitul care sa il daruiasca cu toata dragostea :p de fapt cred ca asa ar trebui sa fie ziua de 1 martie.
    Acum sa iti vorbesc de look-ul pe care l-as avea la care m-am gandit in momentul cand am vazut luciul, de fapt este si luciul meu preferat imi insira senzualitate, delicatete il ador:D
    Un smokey eyes cu nuante de gri si negru care sa puna in evidenta frumusetea ochilor la care as adauga o usoara stralucire in obraji si luciul "peach petal" care cred ca prin culoarea nude ar evidentia si mai mult nuanta ochilor astfel ochii ar devenii centrul imaginii:P Ah la imbracaminte am 1000 de idei in gand si nu stiu cu care sa incep , prima la care ma gandesc e o rochie nude foarte mulata de corp pana deasupra genuchiului si o seara perfecta de martisor....

    RăspundețiȘtergere
  30. Pe mine mă face să mă gândesc la nectarine =))). Defapt, la orice fruct mai acrişor.
    L-aş purta cu un no makeup makeup cu un blush cald sau cu un smokey eyes puternic, îmi dă impresia de o faţă fresh. Numai bun pentru primăvară !

    RăspundețiȘtergere
  31. Culoarea mi-a adus in minte rochia asta: http://img607.imageshack.us/i/70982560.jpg/
    Iar ca machiaj, as alege unul inspirat din tonuri pamantii, dar cu usoare irizatii de albastru cobalt sau un verde crud,un clasic tomnatic.
    ana_maria.panait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Hai sa ma bag si io`n concurs!!!Numele gloss-ului imi inspira o stare...de vacanta! As completa cu el, look-ul bronzat,umbrit cu fard auriu, suvite piersicii`n plete, volane`n tinuta si la ... distractiee!! Urati-mi succes!!! angry_history@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna. Numele glosului imi aduce aminte de zilele morocanoase de toamna, dat fiind culoarea beige/ maro. As purta glosul cu un palton cu maneca 3/4 . Adresa mea de mail este kangoala_hd@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Peach Petal ma face sa ma gandesc la vara, la fructele zemoase ale anotimpului.
    As purta acest gloss ziua, cu ochii machiati in nuante subtile si putin bronzer in orbraji.

    RăspundețiȘtergere
  35. Avand in vedere atat numele cat si culoare, imi inspira un sfarsit de vara, undeva intr-o zona rurala mediteraneana cu aer curat si multi multi pomi fructiferi.
    L-as purta cu bucle mari si par in vant in care sa pun o funta de aceeasi culoare,cu un machiaj natural si codite puternice, fiind imbracata cu niste blugi skinny un tricou larg un bleizer si niste pantofi cu platforme nude. Tot asa cred ca ar merge niste bijuterii de culoarea bronzului,frumos patinate

    sa nu uit e-mail justaetana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Personal, numele nuantei ma face sa ma gandesc la ceva suav, delicat, feminin, primavaratic...cam tot ce as avea nevoie momentan. L-as alatura unui machiaj simplu, neutru al ochilor conturati cu o linie de tus, pometi usor trandafirii, blugi si o camasuta de inspiratie vintage. Toate astea, alaturi de o atitudine optimista, increzatoare, mi-ar creea aceea impresie de eliberare dupa care tanjesc de ceva timp.
    Adresa de email e adryanne04@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Peach Petal... suna tare frumos! Numele imi inspira gingasie, finete.. delicatete.. feminitate si chiar inocenta...

    L-as purta cu un look natural, in care accentul a fost pus machiajul ochilor. Gloss-ul este intr-o nuanta pala ce confera un aspect oarecum neutru buzelor, completand astfel perfect machiajul accentuat al ochilor.;)

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna...Personal numele glossului imi inspira o piele de culoarea piersicii,putin bronzata.Nu stiu,dar este primul lucru care mi-a venit in cap atunci cand am vazut poza: un bronz proaspat,un ten sun-kissed!L-as purta vara,la o rochita lejera,colorata si la un machiaj f natural bineinteles asortat la un bronz delicat!
    email:puf.poof_dd@yahoo.com
    Multa bafta tuturor:)

    RăspundețiȘtergere
  39. Numele nuantei imi inspira ceva foarte delicat, finut, girly. Sunt de parere ca merge cu aproape orice machiaj, dar eu l'as purta cu un machiaj in nuante de mov, maro, turcoaz. L'as purta cu o rochita cu floricele, de vara, cu parul lasat natural, stand pe plaja, la asfintit:x

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu stiu de ce, dar de cand am citit "Peach petal" am simtit parca vara,adica gustul si mirosul de piersica.Chiar mi se face dor.:D

    Cred ca este o nuanta de primavara-vara,chiar daca e mai mult nude,mi se pare foarte vesela si de combinat cu aproape toate tipurile de machiaj: de la cel natural la cel mai dramatic.Eu,cel putin,i-as gasi tare multe intrebuintari.

    e-mail: xheart_breaker_girlx@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Imi place enorm nuanta, seamana cu ce folosesc eu de obicei. Avand buzele voluminoase, cred ca ma avantajeaza cel mai bine! "Peach Petal" imi inspira prospetime, delicatete, gratie, visare... Pare sinergia perfecta dintre flori si fructe, le ador pe amandoua si ar fi ideal ca mirosul produsului sa fie pe masura :) Nu folosesc prea des acest cuvant, dar m-as simti diafana purtandu-l si, totodata, senzuala, asortandu-l cu un machiaj smokey eyes.
    Multumim, Camelia!
    sweetest1med33a@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Vara. Da, asta imi inspira culoarea peach petal. E adorabila, e prezenta in majoritatea glossurilor pe care le am, desi nu e niciunul de la Revlon,lucru care m-a determinat sa-mi incerc norocul. Se potriveste perfect cu o zi calduroasa in care vrei sa fii cat mai naturala, deci porti un machiaj usor, poate mineral. L-as purta cu un fard 'golden brown', highlight alb, tus negru si rimel doar pe genele superioare....Gloss-ul ar fi piesa de rezistenta. Cred ca toate am straluci in soare daca am aborda macar o zi acest look natural.
    Iti multumesc pt giveaway, e incantator!

    mail: lavynnya2005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere