Duelul stelelor: Dior Nude versus NARS Sheer Glow

6.2.11

Am scris despre ambele fonduri de ten pe blog (gasiti detalii aici si aici) in ultimele luni si desi am proclamat Sheer Glow ca fiind my holy grail, am tot mai multe zile cand prefer Nude de la Dior in fata lui Sheer Glow. Iar in momentul asta daca ar fi aleg unul dintre ele, cred ca as inclina spre Nude in defavoarea lui Sheer Glow.


Eu folosesc Nude (Natural Glow Hydrating Makeup) - nuanta 021 Linen si Sheer Glow - nuanta Deauville (Light 4) - le puteti vedea in poza de mai sus. Ambele se adapteaza perfect tenului meu si sunt "perfect match". Vedeti in poza de mai jos consistenta si culoarea exacta (sus Nude, jos Sheer Glow).



Asemanari:
- sunt pe baza de apa, fiind foarte usoare ca textura si promit ca folosite zilnic imbunatatesc textura pielii
- uniformizeaza culoarea tenului si il lasa hidratat
- aspectul este forte natural (nu se vede ca porti fond de ten)
- acoperirea este buildable (oricat ai aplica, nu pare tenul incarcat)
- cantitatea de produs necesara pentru intreaga fata este mica
- rezista foarte bine pe fata (peste primer) - 9-10 ore
- nu se aseaza in liniile fine
- tenul are un aspect radios, pare foarte curat si luminos
- daca nu sunt probleme majore ale tenului, se poate sari peste concealer
- sunt in aceeasi categorie de pret (Nude - 46 dolari, Sheer Glow - 42 dolari)

Deosebiri:
- Sheer Glow neutralizeaza roseata tenului (in timp ce Nude doar se adapteaza foarte bine)
- Nude are SPF10 (Sheer Glow nu are)
- Nude are pompita pentru aplicare (Sheer Glow nu are - mai nou se poate cumpara si pompita de pe site)
- Sheer Glow are tendinta sa se stranga in zonele uscate si nu arata bine pe portiunile uscate (Nude nu are aceasta problema si de aceea il prefer)
- Nude arata la fel dupa 10 ore de la aplicare, cu Sheer Glow e nevoie de un blot powder dupa 5-6 ore pentru ca incep sa luceasca anumite parti ale fetei (folosit insa cu lotiunea de la Biotherm dispare aceasta problema)
- Sheer Glow este mai lichid decat Nude
- Sheer Glow are tendinta sa evidentieze porii, in timp ce Nude sta mai bine la capitolul asta
- Sheer Glow da o luminozitate mai mare tenului decat Nude - cand folosesc Sheer Glow par mai odihnita, mai proaspata, mai luminoasa

Amandoua imi plac in mod deosebit si sunt preferatele mele si in mod sigur le voi recumpara (eu am luat Nude la o oferta de pe strawberry si am dat pe el mai putin de 100 ron, daca am sa mai "prind" o astfel de oferta, in mod sigur n-o ratez, in timp ce Sheer Glow nu ai cum sa il iei mai jos de pretul oficial) pentru ca pana acum sunt pe primul loc in topul fondurilor de ten incercate de mine.

15 comentarii

  1. M-ai facut curioasa in privinta celui de la Dior :D. Inca sunt in cautarea unui fond de ten cat de cat perfect pentru mine, tot spun ca l-am gasit dar dupa mai multe folosiri imi dau seama ca nu e asa :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Aww I dream of NARS :)) Am auzit numai lucruri bune despre produsele lor, pretul in schimb ma tine departe de ele :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta si binevenita aceasta postare! Ai surprins puncte cheie.

    Te-as intreba daca ai recomanda fdt Dior unui ten cu tendinta acneica?! in sensul, daca o favorizeaza ?
    (Inteleg ca nu-i un fdt. cu prorpietati matifiante, dar ca, totusi, tine luciul in frau mai bine decat fdt. Nars.)

    Ref. la strawberry, reducerile oferite incepand cu a 2-a comanda se aplica indiferent de valoarea comenzii?

    Merci!;)
    Sa te bucuri in continuare de cele 2 produse!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ada, nu stiu cum reactioneaza pe un ten acneic (eu nu mai am probleme d-astea), dar da, este un fond de ten pe care il recomand.

    Reducerea de fidelitate se aplica indiferent de valoare, cea procentuala este valabila la minim 3 produse cumparate. Cel putin in cazul meu asa functioneaza - nu stiu exact cum e cu conturile noi pentru ca stiu ca au schimbat ceva, dar nu se aplica schimbarile si clientilor vechi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, stiu ca e "off topic", insa vreau sa te intreb ceva. Am vazut ca te pricepi. Am o prietena dusa la un congres de matematica in USA. M-a intrebat ce vreau de acolo si i-am zis ca niste pensule. I-am dat 400 de euro, pe care o sa-i faca dolari. Ideea e ca ea n-a auzit in viata ei de Mac si poate sa-mi ia pensule numai de la sephora. N-am de gand s-o pun sa caute Mac.Ce pensule mi-ai recomanda? Stii vreo firma care sa fie intr-adevar buna? Nu-mi pasa daca costa 100 de dolari pensula, n-am niciuna si vreau sa-mi fac o investitie pt toata viata. Ii mai trimit bani daca e ceva. farduri am cu nemiluita, numai firme. La pensule sunt aproape pe 0, am niste aplicatoare si niste chestii coastal scents, insa mi se par f proaste. Sper ca nu te-am deranjat. Corina

    RăspundețiȘtergere
  6. Corina, nu ma deranjezi. Eu nu prea cumpar din Sephora, dar din ce stiu ca se gaseste acolo iti pot recomanda asa: Too Faced Retractable Kabuki (32 dolari) - am scris si eu despre ea pe blog, Bare Escentuals Heavenly Face Brush (e in jur de 30 dolari), Laura Mercier Fan Brush (tot cam 30 dolari) este foarte buna pentru pudra. Din Sephora iti poate lua pensule de la Make Up For Ever, Bobbi Brown, Laura Mercier, Stila si chiar NARS (care are unele pensule fantastice). Depinde foarte mult si ce fel de pensule iti trebuie si pentru ce vrei sa le folosesti (fata, ten - scopul exact: aplicare, blenduire).

    Da-mi un mail si spune-mi exact care e rutina ta zilnica si ce produse folosesti, si-ti trimit o lista cu ce pensule mi-as luat eu din banii aia din ce se gaseste in Sephora, tinand cont de produsele folosite de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai facut asa curioasa incat mi-as dori sa il incerc pe cel de la Dior.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia ce nuanta folosesti tu la fondul de ten de la Dior? Eu sper sa nu fie prea hidratant,eu avand tenul mixt.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Andreea, am scris la inceputul postarii nuantele pentru cele 2 fonduri de ten. Si eu am ten mixt.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am incercat de la Yves Rocher zero defaut si am ramas surprinsa sa vad cat de natural ramane pe fata chiar daca e un fond de ten pentru imperfectiuni.Am testat si fondul de ten Dior in sephora,dar nu-mi vine sa dau 220 ron pe el!am vazut ca pe strawberry e mult mai ieftin dar experienta mea cu cumparaturile online este zero!nu am ridicat niciodata un colet de la vama-daca adresa de livrare nu corespunde cu cea din buletin ma va lasa sa ridic coletul?(la posta de exemplu nu ma lasa)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ale, si oficiul vamal tot de posta apartine - sunt aceleasi reguli.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu cum este Nars, dar si eu folosesc Diorskin Nude de ceva vreme si nu l-as schimba cu nimic :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place postul asta la nebunie pentru ca de mult asteptam un review despre Dior Nude skin, ma tenteaza de vreo luna sa mi-l cumpar :D, dar mai strang ceva bani si curaj sa fac o comanda pe strawberry. Un post pe procedeul de comanda livrare pe strawberry ar fi foarte interesant :D.
    You made my day!

    RăspundețiȘtergere
  14. cand ma duc la cumparaturi, folosesc pudra minerala. In rest, fond de ten Revlon sau Estee Lauder. Depinde de starea fetei mele.
    Ma dau cu blush, incerc sa-mi conturez obrajii, ma machiez la ochi de fiecare data. Folosesc atat primer de ochi cat si de fata. Daca folosesc fdt, imi pun o pudra translucida de la max factor. Cam atat.
    M-am uitat pe site aseara si mi-am facut o lista cu pensulele pe care le-as vrea. Vad ca Hourglass au numai plusuri din partea clientilor. Si Bobbi Brown. Inca ma mai gandesc. Iti multumesc pt ajutor, sper sa fie bine. :)
    O sa-mi iau si 6 farduri de la Nars, mai am cateva de prin vara si imi plac la nebunie. Si un blush HD de la Mufe, dar nu stiu daca e recomandat pt tenul gras. Ma tenteaza.
    Ca pudra minerala, folosesc Bella Pierre. Imi place f mult si am impresia ca face bine tenului. E cam scumpa, dar merita. Multumesc pt ajutor, Corina :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu folosesc 21 si se incadreaza la light-medium (deci daca ai tenul foarte deschis, e posibil sa fie prea inchis). Alege nuanta mai deschisa.

    Eu cu Lancome am avut probleme in sensul ca mi se pare ca toate au subtonuri roz, tenul meu avand subtonuri galbene.

    RăspundețiȘtergere