Castigatoare GIVEAWAY LAURA MERCIER - runda 2

12.2.11

Am recitit toate participarile primite la repunerea giveawayului Laura Mercier - Translucent Setting Powder si am ales castigatoarea, care este .... AlexantzA.


Felicitari si astept sa ma contactezi pe mail cu numele si adresa de livrare si dupa folosirea produsului, astept un review pentru a-l publica pe blog.

Nu uitati ca celalalt giveaway (care are acelasi premiu - o mini pudra Laura Mercier) este deschis pana pe 14.02, ora 13:00.

9 comentarii

  1. Felicitari castigatoarei! :)
    Noapte buna.....zzz

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica - Pisica albastra13 februarie 2011 la 00:41

    hi-hi!
    felicitari, AlexantzA, sa te bucuri de ea si sa-ti ajute! :)

    PS: o stiu pe Alex, ne conversam pe acelasi forum si chiar cred ca pudra si-a gasit o stapana foarte buna! Alex spune mereu ca are tenul atat de deschis incat cu greu isi gaseste produse care sa i se potriveasca...

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut! Niciodata nu am concurat pt nimic, imi permit si prefer sa le las altora sansa de a castiga. Sunt si eu Leu, ca tine. Am citit asta azi si mi-am amintit de tine si de blogul tau:

    "De obicei leoaica este foarte generoasa si isi copleseste prietenii cu daruri. Iar oamenii au rareori resentimente din cauza ei. Ea poate fi cea mai buna si mai generoasa dintre femei".

    Ce frumos, nu? Si mie imi place sa fac cadouri, sa am grija de cei din jur. :)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te bucuri de pudra, Alex!! abia astept review-ul avand in vedere ca este asa populara !;)

    ps: Daca n-ai mai folosit pana acum o pudra pulbere, ai grija cum o folosesti pt a nu inhala particulele fine ale acesteia. Pe termen lung, acestea ajungand in plamani pot crea probleme de sanatate majore.

    Puteti citi mai multe aici: /Mineral Powder/ >
    http://dailyhealthweb.blogspot.com/2010/02/dr-oz-top-three-dangers-in-your-beauty.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, nu ma asteptam. Ce fericita sunt, iti multumesc din suflet, Camelia!
    Azi am tras un plans din acela cu hohote si ma simteam cam rau, stateam in pat, asa ca l-am rugat pe iubitul meu sa intre pe blogul tau sa vada ce mai e nou. Nu mi-a venit sa cred! Acum tremur de fericire, cred ca urmeaza alte lacrimi, dar acum sunt de fericire! :)) Nici n-am cuvinte sa-ti multumesc!

    Multumesc fetelor:*
    Monica, multumesc frumos!:*
    Ada si eu am vazut ceva despre asta la Dr. Oz, multumesc:*

    Anonim, si eu sunt tot leu, nu ca ar avea vreo legatura :) nu stiu daca toti leii sunt generosi si buni, insa Camelia cu siguranta este :)

    Multumesc inca o data, trimit acum si mailul!

    RăspundețiȘtergere