Castigatoare GIVEAWAY LAURA MERCIER

7.2.11

Am venit destul de tarziu acasa, dar am stat si am recitit toate inscrierile la giveaway si in proportie de 95% sunt de acord cu tot ce ati scris si toate parerile exprimate in comentariile voastre au fost de bun simt si au fost o oglinda a realitatii in care traim: prea mult, prea mult si prea mult ... e greseala cea mai frecventa din punctul meu de vedere, iar daca ar fi sa vorbesc eu despre un produs care ma deranjeaza pe mine si care consider ca face diferenta intre un machiaj reusit si o caricatura de machiaj este rujul. De ce? Pentru ca ma deranjeaza vizual sa vad un machiaj reusit si o fata frumoasa care devin "urate" datorita unui ruj prost ales (o culoare gresita, un produs aplicat pe niste buze neingrijite, un ruj care a ajuns pe dinti sau care a depasit cu mult conturul buzelor). Bineinteles ca este o parere subiectiva.

Inainte sa anunt castigatoarea vreau sa va anunt ceva si sper ca va fi o surpriza placuta: giveawayul caruia ii dau startul dupa aceasta postare va avea acelasi premiu: o mini pudra Laura Mercier - Translucent pentru a va da sansa sa castigati acest produs chiar daca norocul n-a fost de partea voastra de aceasta data si va avea cu totul alte reguli. De ce am ales sa procedez asa? Pentru ca toate raspunsurile voastre au fost interesante si ne-au oferit o perspectiva noua asupra modului in care fiecare dintre noi percepe arta machiajului, dar eu n-am putut sa aleg decat mesajele care au respectat conditiile cerute de giveaway.

Cum am ales castigatoarea? Am facut o lista cu comentariile care am considerat eu ca au atins cel mai bine tema propusa de mine si ulterior am folosit random.org pentru a alege castigatoarea, care este ... boonDY. Felicitari si astept sa ma contactezi pe mail cu numele si adresa de livrare pentru a-ti expedia premiul (ai la dispozitie maxim 48 de ore de cand apare aceasta postare).


Iar voi ramaneti pe blog ... pentru ca imediat dupa ce termin postarea asta, pun giveawayul nou cu acelasi premiu, dar cu totul alta tema si alte conditii.

9 comentarii

  1. Felicitari castigatoarei!

    Sunt de acord cu voi doua in privinta rujului. Eu inca mai caut nuantele care sa-mi vina bine. In schimb, ma bucur ca mi-am gasit nuanta de rosu. Mai caut nuanta nude perfecta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Apropos, ma gandeam acum , poate ca produsul cheie despre care vorbim, difera de la un om la altul si prin nevoiele pe care le are tenul-fata in general cu toate caracteristicile ei(nuanta, forma, trasaturi,etc,etc) Adica mi s-a aprins mie asa luminita acum:)) era o chestie evidenta. Dar de exemplu o persoana care isi gaseste greu un ruj bun, care sa-i stea bine probabil va fi mereu atrasa de produsul asta, o persoana cu o nevoie vitala de blush, ca mine, la fel, altcineva, cu probleme la capitolul fond de ten, va cauta textura, nuanta potrivita si va sti ce inseamna sa nu ti se potriveasca. Eu de exemplu,nu inteleg cum, nu am probleme cu culoarea la fond de ten. Imi gasesc foarte repede, usor. Stiam de dinainte de-a incerca o mostra ca am nevoie de buff-pt revlon colorstay. Dar nu la toti e asa...Mi-e foarte somn, si sper ca nu e un comentariu tampit...am obiceiul de-a spune prostii in momentele astea si mi-e ca pana acum nu prea am comentat, deci impresia conteaza:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos noul giveaway,dar cred ca nu o sa particip,pt ca inca nu am fost indragostita cu adevarat,deci nu stiu ce e iubirea:-??
    :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari castigatoarei! Eu pana acum vreo luna nu am dat rujului prea multa importanta...asta pana cand a inceput nebunia nude-urilor si...mi-a luat ceva pana sa-mi dau seama cam ce m-ar prinde pe mine, chiar si la un nude..

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de produs!;) Astept cu interes un revirw.:P

    Eu nu dau o imp. prea mare rujului. Prefer glossurile lejere, insa daca vreau o schimbare optez pt roziul pal, bej discret sau portocaliul piersica avand un ten deschis.. cu acestea nu dau gres.:)

    RăspundețiȘtergere