Castigatoare giveaway IUBIRE

15.2.11

Mi-a fost destul de greu sa aleg castigatoarea pentru ca am primit multe povesti si amintiri frumoase (au fost o gramada de mailuri cu lucruri prea personale pentru a se posta pe blog si respect in totalitate asta) si fiecare poveste e unica in felul ei si fiecare are ceva deosebit.

Mi-au ramas in minte 2 povesti primite pe mail si am decis destul de greu cine este castigatoarea, insa am ales-o pe Silvana A. pentru ca mi-a placut la nebunie fotografia si toata povestea din spatele ei si in cuvintele ei m-am regasit in anumite momente. Tu vei primi mini pudra Laura Mercier, astept sa ma contactezi pe mail cu numele si adresa de livrare pentru a-ti expedia coletul si astept un review dupa folosire.

Insa am si o surpriza pentru cea de-a doua poveste care mi-a placut si anume ... laura cristina (mi-a placut mult de tot sirena si a atarnat greu in decizia mea). Iti voi trimite o mostra generoasa de pudra Translucent pentru a o incerca si a o folosi o perioada de timp. Astept sa ma contactezi si tu pe mail cu numele si adresa de livrare.

Felicitari celor 2 castigatoare si tuturor va doresc sa fiti iubite (de partener, de familie, de prieteni)!

7 comentarii

  1. salut! Felicitari castigatoarelor!
    Dar nici una dintre ele nu are comentariu la postul respectiv.
    Inteleg ca ti-au trimis pe mail, dar nu ne arati si noua creatiile lor?
    Daca tot sunt asa frumoase :)
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatoarelor! Sa fiti iubite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabitza, am scris si in postare ca sunt lucruri mult prea personale si ca respect dorinta lor de a nu face public momentul pe care l-au ales ca participare si ca inteleg de ce au ales participarea pe mail. Nu sunt niste creatii ceea ce au trimis ele, sunt momente din viata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, nu scriam creatii in sensul de inventii ci doar voiam sa zic ca momentele respective au fost descrise intr-o maniera poetica.
    Nu mi-o lua in nume de rau, stiu ca tu esti fata serioasa, ca te citesc de mult, dar sincer mi se pare lipsit de transparenta procesul.
    Oricum, tu hotarasti ce faci aici si tu stii cum e mai bine.
    Daca erau niste povesti si dovezi frumoase de dragoste mie chiar mi-ar fi placut sa le citesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari castigatoarelor! Sa va bucurati de pudra, la fel ca mine:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna fetele!Sunt Laura Cristina
    Multumesc pentru felicitari miha.ela,clarra si Alexantza...
    Pentru Gabitza:am participat la concursul Cameliei cu niste poze,si nu as vrea ca viata mea personala sa apara pe blog asadar ii multumesc Cameliei ca mi-a respectat alegerea de a nu le posta,sper sa intelegi si sa incerci sa astupi vocea rautacioasa din inima ta..
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere