Sesiune de cumparaturi: Illamasqua & MUFE

14.5.10

Zilele trecute mi-a adus postasul 2 colete cu produse pe care vroiam sa le incerc de mult si am profitat de "blog sales" pentru a le cumpara: o pudra Illamasqua si un concealer de la Make Up For Ever.



O sa incep cu Make Up For Ever High Definition Concealer pe care l-am luat in nuanta 320 (tonuri roz) pentru a-l folosi sub ochi pentru cearcane (cred ca devin enervanta in cautarea mea pentru inlocuitorul perfect al lui Ideal Pink de la MAC) - este cremos, se intinde perfect, lumineaza zona foarte bine; insa are o mare problema: aplicatorul este o tija de cauciuc transparent cu o gaura in lateral - pare foarte ciudat ce scriu dar asa si este, ciudat - produsul iese prin rotire (tipul de ambalaj twist ca la glossurile Stila). M-am uitat cateva secunde bune la el pana sa-mi dau seama cum se foloseste, produsul este foarte bun, insa din cauza ambalajului se pierde foarte mult produs si ce ramane la rotire se usuca. Tinand cont ca pretul este destul de mare, pierderea a atat de mult din continut devine o problema. Sper ca pana la urma sa gasesc o solutie salvatoare de a scoate concealerul fara a-l irosi inutil (pun mai jos o poza sa vedeti aplicatorul - eu il declar cel mai ciudat pe care l-am intalnit pana acum) pentru ca imi place la nebunie si e perfect pentru zona de sub ochi. In mod sigur voi incerca pe viitor si o alta nuanta pentru imperfectiunile tenului.



Blush-ul Illamasqua (am tot auzit de calitatea si pigmentarea blushurilor produse de ei incat am vrut neaparat sa incerc sa vad cum e), Unrequited, mi-a amintit de Pink Swoon de la MAC (pe care am regretat mereu ca l-am vandut) cand l-am vazut la vanzare pe blog si mi-am zis in sinea mea ca prind 2 iepuri dintr-o lovitura: incerc si blushurile Illamasqua si ma aleg si cu o culoare pe care o doream de mult.

Cand l-am scos din cutie, primul lucru care mi-a venit in cap a fost alt blush de la MAC si anume Hipness - eram sigura ca sunt la fel, doar ca Unrequited este mai roz (le-am facut poze impreuna si am facut si swatch uri sa vedeti despre ce vorbesc). Blushul este foarte pigmentat (o trecere usoara cu pensula peste blush asigura cantitatea necesara aplicarii pe ambii obraji), se intinde de vis si are o culoare superba (il prefer pe acesta fata de Hipness care are o tenta de corai care mie mi se pare ca nu ma prea avantajeaza).





Ati incercat produse de la Illamasqua sau Make Up For Ever? Cum vi s-a parut?

7 comentarii

  1. De pe ce blog le-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Concealerul MUFE de pe gossmakeupartist.blogspot.com, iar blushul Illamasqua de pe un blog din Anglia pe care il urmaresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, unde ai gasit produsele Illamasqua? (un site care livreaza in Ro m-ar interesa)

    Caut de multisor un anumit ruj de la ei, dar am inteles ca in magazinele din Ro. nu au ajuns inca. :(

    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum am observat raspunsul tau de mai sus.

    Iti amintesti blog-ul respectiv? sau, poate, intre timp ai mai vazut produsele Illamasqua si pe alte site-uri?

    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am luat de pe un site, Ada - am cumparat de pe un blog. Insa www.illamasqua.com livreaza in Europa (7,50 lire taxa fixa de transport).

    RăspundețiȘtergere
  6. Livreaza?! Sper sa nu confund, dar parca intrasem si eu pe site-ul lor si nu livrau. Oricum, ma bucura vestea. Merci mult. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate, livreaza:
    "Elsewhere in the EU - £6.50"

    RăspundețiȘtergere