Prima impresie: NARS Sheer Glow

31.5.10


In sfarsit am gasit fondul de ten care sa ma faca sa zic "wooow".

Imi doream de mult sa incerc mult laudatul Nars Sheer Glow, dar n-am vrut sa arunc atatia bani fara sa stiu nuanta potrivita inainte. Am gasit niste mostre pe ebay si mi-au ajuns vineri, iar astazi bineinteles ca primul lucru pe care l-am facut dimineata a fost sa ma duc la Nars Sheer Glow sa-l incerc.

Nuanta care am banuit eu ca mi se potriveste, Deauville (light 4) este perfecta (are atat subtonuri roz cat si galbene si se adapteaza foarte bine). Desi culoarea pare mai inchisa, se adapteaza perfect tenului; pur si simplu nu se vede ca ai fond de ten pe fata, iar fata este luminoasa si radianta, este un efect de "fresh face" - nu stiu cum sa descriu mai bine.

In ceea ce priveste fondul de ten propriu zis, este foarte lichid (nuanta este mai inchisa decat se "aseaza" pe fata), se intinde foarte usor (eu am aplicat cu Beauty Blender) si mi s-a parut ca s-a intins si mai bine concealerul. Senzatia pe fata este fantastica: nu simti ca ai fond de ten si tenul este foarte luminos (stiu ca am mai spus asta, dar chiar sunt entuziasmata ceea ce nu mi s-a intamplat de foarte mult timp cu un produs).

Proba de foc a fost cand am ajuns la munca si am auzit "ce bine arati" si "ce odihnita esti" (clar este efectul fondului de ten pentru ca fata mea e aceeasi, cu aceleasi cearcane de fiecare zi).

Voi reveni cu pareri dupa cateva zile de folosire, insa in mod sigur este cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat pana acum si pe care il recomand din toata inima.

Update: dupa 10 ore de la aplicare, arata la fel pe fata - singurul comentariu care il am de facut: ar fi trebuit o aplicare de blot powder dupa vreo 6-7 ore (totusi este un fdt pentru ten normal si uscat), deci raman la fel de entuziasmata ca azi dimineata.

8 comentarii

  1. De unde ti l-ai luat? L-am gasit aici: www.narscosmetics.eu , dar transportul in Ro. este 20E :(.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ebay, Ada, asa cum am scris in postare - am gasit niste mostre de 2 ml. Varianta fullsize urmeaza sa o iau (am gasit-o pe ebay in Canada cu shipping rezonabil).

    RăspundețiȘtergere
  3. Ada, http://www.hqhair.com/make-up/nars/sheer-glow-foundation;jsessionid=4A0B6D8B369E20D88431361950375393.web1.

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia acum am vazut link-ul. Merci, Camelia.;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ohh...stiu ca am devenit stresanta cu fondul de ten:)))..am citit in cateva posturi laudele tale la adresa fondului nars sheer glow..incat nu ma pot abtine sa te rog sa-mi trimiti pe mail daca nu se poate pe blog...o poza cu inainte si dupa aplicarea nars sheer glow...am o parere buna despre el mai ales ca ai zis ca are subtonuri atat rozalii cat si galbene...te rog sa ma anunti daca se poate:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Marrybells, asa cum ai observat ... nu mi-am "publicat" fata din diverse motive, deci nu te pot ajuta cu cererea asta, insa iti pot reconfirma ce-am spus: e fondul de ten care neutralizeaza cel mai bine, cu conditia sa alegi nuanta corecta.

    RăspundețiȘtergere
  7. te inteleg in legatura cu "publicarea" fetei...imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva...ma refeream doar la o mica portiune la lumina naturala..dar nu-i nimic...am incredere in ce spui despre produs si oricum daca ar fi sa-mi achizitionez un asa fdt ar mai dura...nu dispun de bani multi intrucat nu am salariu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu m-ai suparat, Doamne fereste. Iti spuneam doar de ce nu pot veni in intampinarea cererii tale.

    RăspundețiȘtergere