REVIEW: Revlon Colorstay Mineral Foundation

7.5.10



Am de cateva luni fondul asta de ten, dar dupa o prima incercare l-am trecut pe lista "mai bine nu-l cumparam". In ultimele zile, m-am hotarat sa-i mai dau o sansa.

Primul lucru despre care trebuie sa vorbesc este ambalajul, care este ingrozitor: aplicatorul este sub orice critica - mic, perii aspri, iar gura borcanului este prea mica pentru a putea folosi o alta pensula; fiind pensula originala in capac, nu se poate pune produsul in capac si sa iei de acolo.

In ceea ce priveste acoperirea, pot spune ca este medie (trebuie folosit concealer pt. a scapa de probleme); nu il recomand daca aveti pielea uscata pentru ca rezultatul final va fi unul de masca. In cazul tenului gras este ceva mai bine deoarece datorita sebumului secretat de piele, in 1-2 ore de la aplicare, efectul pe fata va fi unul foarte natural.

Eu mi-am luat nuanta 040 Light/ Medium care mi se potriveste, am incercat sa-l folosesc peste diverse baze de machiaj, insa nu am vazut vreo diferenta vizibila privind aspectul final. Pretul in magazin este in jur de 60 ron (nu mai tin minte exact), eu l-am luat de pe ebay cu mai putin de jumatate din banii astia.

Nu este un fond de ten pe care l-as recomanda (nu este nici cel mai prost incercat, insa sunt altele mult mai bune pe piata - mai ales in conditiile in care exista atatea firme de make-up mineral). Eu nu-l voi folosi singur pentru ca nu-mi place cum arata, insa il voi folosi ca setting powder peste Colorstay lichid (pe zonele cu probleme pentru o acoperire mai buna).

Revin cu o precizare: are SPF10 si promite un machiaj de durata de pana la 16 ore. Eu am folosit baza de machiaj si pudra de fixare si nici macar nu m-am apropiat de cele 16 ore.

4 comentarii

  1. Colorstay lichid de unde l-ai luat mai ieftin? tot de pe ebay? banuiesc ca ebay.co.uk nu? ai pentru piele uscata sau pentru piele grasa ca eu am ten mixt si nu stiu pe care sa mi-l iau...dar avand in vedere ca vine vara l-as lua mai degraba pe cel pt ten gras... tu ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, www.ebay.co.uk. Am ambele variante: si pentru ten gras si pentru ten uscat. Singura diferenta care am observat-o intre ele este consistenta (cel pentru ten gras este mai lichid). Cred ca alegerea ta e buna, cel pentru ten gras e cel pe care ti-l recomand si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, de pe http://www.everydayminerals.com/ ai testat vreun produs?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, Ada, n-am incercat nimic de la ei.

    RăspundețiȘtergere