REVIEW: Laura Mercier Undercover Pot

9.5.10

Eu mereu sunt in cautarea unui anticearcan bun (in ultimii ani am avut probleme cu cearcanele datorita ficatului), iar un corector bun niciodata nu e in plus. Asa ca dupa ce-am citit despre laudatele produse de la Laura Mercier, Secret Concealer si Secret Camouflage, mi s-a parut o alegere inspirata Undercover Pot care le contine pe amandoua plus 4 g de setting powder.

Am ales UC-2 care mi se potriveste foarte bine, si desi pretul mi se pare destul de mare - 34 dolari - imi place foarte mult (un singur lucru negativ am de spus - voi vorbi un pic mai tarziu despre asta).

Ambalajul: un borcanel micut care in partea de sus are corectorul si concealerul, iar dedesubt se gaseste pudra de fixare. Are si o oglinda micuta si este ideal pentru a fi luat in portfard pentru retusuri.

In partea dreapta este Secret Concealer - care mi se pare genial. Este foarte cremos si nuanta de somon acopera perfect cearcanele (va inlocui cu succes Ideal Pink Studio Lights de la MAC pe care il folosesc acum). In mod sigur voi cumpara separat Secret Concealer (cele 3 produse se gasesc si separat).

In partea stanga este Secret Camouflage - care acopera foarte bine, insa este foarte uscat (nici nu se compara cu textura cremoasa a concealerului); ma gandesc ca tocmai aceasta textura uscata il face sa acopere asa bine, dar tot ma deranjeaza cat de uscat este (pana si pentru un ten gras, mi se pare prea uscat).

In partea de jos, se gaseste pudra de fixare (4 g) - care mi se pare un produs foarte bun: fixeaza concealerul, nu se aseaza in ridurile fine si are un miros foarte placut.

In concluzie, Undercover Pot de la Laura Mercier mi se pare un produs foarte bun cu un pret destul de ridicat, dar care iti permite sa testezi 3 dintre produsele lor de top deci cred ca este o achizitie buna (daca textura de la Secret Camouflage nu ar fi fost atat de uscata, as fi vorbit acum despre produsul perfect).

Ati incercat produsele de la Laura Mercier? Recomandati vreunul anume?

5 comentarii

  1. Buna,

    Poti sa imi zici si mie de unde ti l-ai luat?

    O zi frumoasa!
    Andra

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, de pe ebay.com de la un vanzator din Canada.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci mult,

    L-am gasit si eu pe strawberry, de pe ebay n-am comandat niciodata:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Daca l-ai luat de pe ebay inseamna ca a venit la posta vamala, nu? Ai platit si taxa de 24% la posta vamala? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, nu am platit nici o taxa (am scris pe blog in nenumarate randuri despre ebay - este o postare intreaga destul de lunga si cu multe detalii publicata), oricum pentru Bucuresti de la 1 septembrie nu mai exista posta vamala, toate coletele vin la oficiile de cartier.

    RăspundețiȘtergere