REVIEW: Lancome Virtuose

31.5.10

Eu si Lancome intotdeauna am fost prieteni buni in ceea ce priveste rimelul.

Ultimul incercat este Virtuose (Divine Lasting Curves) care imi place la nebunie (desi ma asteptam sa nu ma incante dupa reviewurile citite). Alungeste, da volum si curbeaza. Este un negru intens, iar peria curbata face aplicarea foarte usoara.

Am folosit Shu Uemura Lash Curler, am aplicat un strat de rimel incolor W7 si dupa, un strat de Lancome Virtuose, iar efectul a fost de gene false: lungi, curbate si cu volum.

Pentru mine este rimelul perfect. Pana voi incerca Diorshow (de la care am asteptari destul de mari), acesta este preferatul meu.

8 comentarii

  1. Imi place ce am citit mai sus.

    Este tare tentant.;)

    La ce pret l-ai gasit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-mi amintesc exact, dar l-am luat de pe strawberry la 20 si ceva de dolari cu un mini demachiant Bi-Facil si creme de ochi Renergie Morphlift de 5 ml.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare convenabil. In cat timp ti-a ajuns comanda de pe strawberry? (daca iti mai amintesti)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe strawberry destul de des sunt astfel de oferte la mascara, deci merita sa urmaresti. Mai devreme de 10 zile nu mi-a ajuns nici o comanda de pe siteul lor (au fost cazuri cand mi-a ajuns comanda si in 3 saptamani).

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador produsele pe care le folosesti :-)!
    Rimelul asta e urmatorul pe lista mea, abia ce-am terminat acum Diorshow-ul si ti-l recomand cu caldura!
    Am observat review-uri cu multe produse de rang nobil [NARS, MUFE, MAC, Lancome, Shu Uemura] - le achizitionezi pe toate de pe Strawberry sau cunosti si alte site-uri magice care transporta in Romania ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Deea. E o postare mai veche despre shopping on-line si am mentionat acolo despre siteurile de unde fac cumparaturi frecvent. Sper sa-ti fie de folos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata, am dat de ele! Majoritatea sunt salvate si in bara mea de la Mozilla :-D.
    Tocmai ce-am rasfoit tot blog-ul tau si-mi venea sa ma urc in picioare pe canapea si sa topai. Iti ador blog-ul !!! Nu-mi vine sa cred ca nu stiam nimic despre el pana acum. Am gasit multe review-uri la produse pe care intentionez sa le cumpar, m-au ajutat unorm, ba chiar am adaugat altele pe lista [logodnicul meu nu o sa fie foarte fericit].
    Felicitari pentru tot, multumesc pentru review-uri si... La cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere