Preferatele momentului de la Paula's Choice

8.1.21

Ingrijirea pielii este un subiect care ma pasioneaza si despre care pot sa discut oricand, sunt branduri de care ma simt apropiata si produse pe care le folosesc de ani de zile, dar si branduri care imi sunt antipatice si pe care le evit din diverse considerente. Relatia mea cu Paula's Choice nu a fost una de iubire la prima folosire, ba chiar am evitat produsele o perioada, insa m-au convins prin formule si rezultate si as zice ca e in top 3 branduri preferate, asta ca sa nu ma hazardez sa spun ca este brandul ale carui produse le folosesc cel mai mult.

Sunt produse pe care le ador si le folosesc constant, asa cum cum sunt produse de la ei care nu mi s-au potrivit, dar si produse pe care nu le-am incercat niciodata pentru ca nu se adreseaza nevoilor mele pentru ca atunci cand vorbim de ingrijirea tenului este extrem de important sa stim ce ten avem si ce nevoi are. Asteptarile nerealiste si marketingul agresiv nu te vor ajuta cu nimic, trebuie sa alegi in functie de ingrediente si nevoile tenului si sa ai constanta in folosirea produselor. 

Astazi vreau sa va povestesc despre cele mai folosite produse de la Paula's Choice in momentul asta, produse care m-au convins in timp si care ma ajuta sa nu arat anii pe care ii am (cand treci de 40 de ani, vrei, nu vrei, incepi sa "simti" fiecare an care trece). Nu am o problema cu procesul natural de imbatranire, dar vreau sa fac asta intr-un mod sanatos si cat mai bun pentru mine, daca poti sa imbatranesti frumos (si cand spun asta ma refer la a o face cu gratie si naturalete) de ce sa nu o faci? Luna asta pe siteul lor daca comandati de peste 350 lei aveti 15% reducere la produsele full size, in caz ca vreti sa va luati ceva.

Va povestesc mereu despre ingrediente si ce fac ele, sunt absolut sigura ca nu o sa va mire deloc primele mele 2 alegeri: tratamentul cu 1% retinol si boosterul cu peptide, le-ati vazut de multe ori, le-am cumpar si recumparat si o voi face in continuare pentru ca sunt 2 produse exceptionale, care fac exact ceea ce promit. Au formule complexe si ma tin luni de zile, astfel incat pretul este unul care nu mi se pare deloc piperat - am incercat si variante mai ieftine care nu m-au convins si pe care le-am consumat imediat. Unul din avantajele produselor Paula's Choice este ca au formule complexe, cu ingrediente alese si combinate cu grija, produse care sunt eficiente si care iti ajung cateva luni bune, daca nu si mai mult, mai ales in cazul tratamentelor.

Tratamentul cu 1% retinol este produsul meu preferat cu retinol, formula contine si ceramide, peptide, antioxidanti si vitamine, si este produsul care tine ridurile departe de tenul meu. Il folosesc tot timpul anului pentru ca asta e cheia cu retinolul: folosirea constanta si gasirea formulei pe care tenul tau sa o tolereze. Eu tolerez foarte bine retinolul, pot folosi produsul cat de des vreau, insa il folosesc dupa cum imi simt tenul, fie o data pe saptamana, fie de 2-3 ori, adaptez in functie de ce vad si simt pe fata mea. Retinolul este cel mai studiat ingredient cosmetic si cel care accelereaza regenerarea celulara, eu m-am convins de asta cand am facut diverse analize faciale si toate mi-au aratat acelasi lucru.

Boosterul cu peptide a fost pentru mine iubire de la prima folosire si l-am folosit constant de cand a fost lansat in Romania - are o super formula cu 8 peptide diferite, aminoacizi si ingrediente reparatoare si e nemaipomenit pe fermitate si revitalizare. Am incercat multe produse de genul asta cu peptide, insa nici unul nu s-a ridicat la nivelul acestui booster pentru ca nici o formula nu este atat de complexa ca asta. Dintre toate boosterele Paula's Choice acesta e preferatul meu.


Advanced Replenishing Toner este un produs pe care am invatat sa il apreciez in timp si pe care l-am inteles de-abia dupa ce am trecut de o anumita varsta si am vazut cum pielea mea se schimba. Are o formula extrem de misto cu multi antioxidanti si acizi grasi Omega, textura laptoasa si face chestii misto de tot pentru ten: calmeaza, hidrateaza si promoveaza formarea colagenului, rezultatul fiind o piele mai ferma si mai neteda. Este singurul toner pe care l-am incercat de la Paula's Choice pentru ca este cel care se potriveste cel mai bine nevoilor mele.

Water-Infusing Electrolyte Moisturizer este crema mea preferata de la Paula's Choice si singura pe care am avut-o de mai multe ori. Formula cu electroliti, ceramide, niacinamide, antioxidanti si alge este nemaipomenita, textura este aerata si este o placere sa o folosesti, iar efectul de hidratare este unul imediat. Electrolitii sunt un ingredient fascinant si fac niste chestii impresionante, v-am recomandat produsul asta de multe ori pentru ca e wow pentru tenul deshidratat sau uscat.


Ultimul produs este Power Berry Serum din gama Earth Sourced si este serul meu preferat de la ei (am si folosesc si Omega+ Serum si serul din gama Calm) pentru ca este foarte foarte misto: 13 antioxidanti din fructe de padure si vitamina C, intr-o textura de gel fluid ce intra imediat in piele. Este serul pe care il folosesc dimineata dupa ce aplic vitamina C si care ma ajuta sa am un ten luminos si cu aspect sanatos. Singurul minus pe care il gasesc la produsul asta este ca se consuma mult mai repede, fiind o formula mai lichida eu am tendinta sa aplic mai mult produs.


Va plac produsele de la Paula's Choice? Care este preferatul vostru?

6 comentarii

  1. Știi că noi nu ne potrivim întotdeauna la skincare din cauza nevoilor diferite, dar 1% retinol și serul ăsta vreau și eu să le încerc.
    La boostere cred că ți-am mai zis că deși mi s-a părut foarte tare ăsta cu peptide... cel care rămâne cel mai wow de la PC pentru mine e cel cu 10% niacinamide (și acum mă tentează și cel nou cu 20% niacinamide). Asta cel puțin cât timp sebumul și porii dilatați rămân principalele probleme :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tratamentul ala cu 20% niacinamide e bomba pentru pori si textura pielii, daca as fi avut astfel de probleme sigur il incercam si eu. :)

      Ștergere
  2. Water-Infusing Electrolyte Moisturizer este si preferata mea, cred ca este de departe printre extrem de putinele creme la care m-am mirat ce poate face instant si cat de primita este de epiderma. Si mama s-a amorezat de ea, desi nu eram prea fericite noi amandoua anul trecut prin octombrie, insa am terminat imppreuna crema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din punctul meu de vedere este cea mai buna crema hidratanta de la PC.

      Ștergere