Ganduri de dimineata ...

14.1.21

M-am gandit mult unde vreau sa duc blogul anul asta si despre ce vreau sa scriu mai mult sau daca vreau sa scriu in acelasi ritm. M-am sucit de cateva ori si mi-am pus multe intrebari ca sa imi dau seama exact ce vreau sa scriu si cum vreau sa fac lucrurile. Nu stiu daca voi scrie cu aceeasi frecventa de anii trecuti, dar stiu ca voi scrie in continuare din suflet despre lucrurile care imi plac si care conteaza pentru mine. Nu am scris niciodata doar ca sa scriu, ci incerc de fiecare data sa las o parte din sufletul meu in cuvintele care ajung la voi. Ma deranjeaza cand vad ca la scandal "sare" toata lumea, dar cand e vorba de ceva bun ne facem ca nu vedem, dar fiecare e liber sa aleaga ce si cum face, iar eu - ca si voi - am optiunea sa stau departe de ce nu imi place.

Imi place sa scriu despre ingrijirea pielii, despre alimente sanatoase si curate, despre cum poti sa faci shopping intr-un mod inteligent, imi place sa impart cu voi chestiile pe care le descopar, imi place sa inspir asa cum sunt si eu - la randul meu - inspirata de alti oameni, dar nu sunt dispusa sa sacrific parti din mine pentru asta. Nu imi plac oamenii care nu stiu sa spuna multumesc dupa ce iti cer o informatie pe care le-a fost lene sa o caute singuri, nu imi plac oamenii care cred ca li se cuvine ceva doar pentru ca exista, dar mai ales nu imi plac oamenii care judeca alti oameni doar ca sa se afle in treaba, Nu imi plac rautatile gratuite, nu imi place mocirla in care se afunda tot mai tare anumite domenii si nu imi place sa imi pierd timpul aiurea.

Sunt multe lucruri si multi oameni care nu imi plac, multe lucruri pe care le vad si nu le spun, mai ales ca sunt un om atent la detalii, dar nu imi permit sa ma duc sa arunc mizerii cuiva in mod gratuit si asta e din cauza ca ma respect pe mine in primul rand si implicit ii respect si pe altii, chiar si cand nu merita. Nu imi permit sa imi dau cu parerea despre un subiect pe care nu il cunosc, nu vreau sa ma inconjor de energii negative si de oameni cu gandire limitata care nu au nimic bun de zis niciodata. Am optiunea sa ma tin departe de asta si sa nu zambesc fals cuiva doar ca sa ma pun bine cu nu stiu cine in eventualitatea ca cine stie ce beneficiu o sa am candva.

Anul trecut a fost un an care pe mine m-a invatat multe lucruri si mi-a aratat adevarata fata a multor oameni, nu a fost o revelatie, ci mai degraba o confirmare, insa unul din lucrurile pe care le-am invatat este ca nu trebuie sa fortezi relatiile, orice tip de relatii ar fi. Oamenii care trebuie sa fie in viata ta isi vor face mereu timp, vor fi acolo cand ai nevoie si vor face toate astea pentru ca simt si pentru ca tu esti o prioritate pentru ei.

Tu cu ce ganduri ai inceput dimineata asta?

8 comentarii

  1. E complicat să îți explic cu ce gânduri am început dimineața, dar ultimele zile cred că încearcă din răsputeri să mă învețe să fiu mai ancorată în prezent și nu în duetul viitor incert & trecut pe care nu-l mai pot schimba. De fapt, și pentru mine e complicat să îmi dau seama ce și cum îmi spune subconștientul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ca am tot scris eu despre acceptare, despre asta simt ca e vorba la tine.

      Ștergere
  2. Dimineața o încep prea buimacă mai mereu ca să am gânduri atât de clare. :)) Însă într-un ton mai serios... îneleg ce spui, deși încă mai am de lucru la a nu lăsa să mă afecteze unele treburi. În perioada asta chiar sunt pusă pe făcut curățenie pe platforme online, șterg și mă dezaboneze la orice îmi strică mai mult starea decât să mă ajute/inspire.
    Cred că e cel mai bine să povestești strict când, despre și cum simți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si eu cu ce urmaresc si ce nu, e buna curatenia asta. :)

      Ștergere
  3. Respect faptul că nu scri un articol doar pentru că ti s-a oferit un produs gratuit pe care trebuie să îl 'lauzi.Esti printre puținele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as scrie despre tot ce primesc nu as mai avea timp nici sa traiesc. :)

      Ștergere
  4. Da eu saptamana asta mi-am inceput diminetile foarte aiurea...parca nu reuseam ss ma mobilizez ! Of dar cate lucruri nu vad si eu la oameni care nu imi plac urasc tupeul in general de asta ma lovesc cel mai des ,si ma fac ca nu le vad , dar pastrez distanta fața de acești oameni nu are rost , si nu suport oamenii bagaciosi si impertinenti care vor sa afle tot despre ce faci sau ce vrei sa faci, si se vede pe fața lor ca crapa de ciuda cand nu le zici nimic😁 Sau nu suport sa se bage cineva in viata mea si sa ma judece ,nu le permit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni si oameni, nu se vor schimba, de-asta e bine sa stabilim noi limitele si cand ceva nu e de bine sa zicem pas.

      Ștergere