7 intr-o saptamana #287

17.1.21

Saptamana asta a fost una cu multa agitatie si cu multe extreme, multe zile pline de provocari, dar si multe zile cand a trebuit sa ma concentrez doar pe munca. A inceput cu zapada care s-a transformat rapid in noroi, dupa care au venit 2 zile cu soare si in weekend s-a stricat iar treaba. Daca s-ar depune zapada ar fi frumos, dar mocirlele astea pe mine nu ma incanta deloc, mai ales ca toata lumea e grabita si agitata cand e vremea asa. Mi-ar fi placut sa stau la geam cu o cana mare de ceai si sa ma uit la copacii plini de zapada, dar nici o sansa sa se intample.

Am inceput sa folosesc anul asta cateva produse noi pentru ten - esenta de la Missha din gama Time Revolution  e unul dintre ele, dar folosesc zilnic cateva produse descoperite anul trecut care imi plac mult si de care v-am mai povestit. Dimineata folosesc putine produse si nu imi lipseste niciodata protectia solara, ceea ce imi doresc dimineata e un ten curat, hidratat si luminos, asa ca de multe ori adaug si un ser cu vitamina C daca am timp.

In privinta machiajului lucrurile sunt mult mai simple, desi mi-am propus anul asta sa incerc sa folosesc mai des produsele pe care le am. De cele mai multe ori aleg un produs cu protectie solara colorata care imi uniformizeaza tenul, ceva pe buze si daca ma simt aventuroasa (glumesc, bineinteles) folosesc si bronzer si rimel. Cand masca imi acopera aproape toata fata si se face condens de la diferentele de temperatura, nu am nici o tragere sa ma machiez, dar macar incerc.

La inceputul saptamanii am fost la cumparaturi pentru ca eram in cautarea unei perechi de ghete, insa n-am avut deloc succes. In schimb am gasit la Mango doua rochii care imi plac la nebunie si le-am luat cu 70% reducere, multe din magazine au inca reduceri bune, dar stau prost cu stocurile ramase, asa ca e nevoie si de putin noroc. Am dat o comanda on-line la ShopBuilder si mi-am luat cateva chestii de la ForPro si BioTech pe care le comand mereu de la ei. Protein Bread o prajesc putin inainte si imi place sa o consum dimineata in diverse combinatii.


Weekendul a insemnat in mare parte relaxare, am incercat una din cele 2 lumanari pe care le-am gasit la Sinsay. Au fost doar 10 lei si in borcan miros tare bine, insa cand le aprinzi se simte destul de slab mirosul, dar nici nu am avut mari asteptari de la ele. Am citit, am facut ceva bun de mancare si am savurat multe cani de ceai. Mi-ar fi placut sa ies la plimbare ieri, dar nu mi-a placut deloc vremea, asa ca am preferat sa ma cuibaresc pe canapea si sa lenevesc.

Saptamana voastra cum a fost?

10 comentarii

  1. Eu profit să mă joc cu machiajul la ochi, atunci când am chef să mă machiez mai mult. Mi-aș purta rujurile pentru plăcerea mea, dar mai rău mă mânjesc cu masca și s-a dus plăcerea.
    Mare succes n-am avut nici eu la shopping, de două luni caut un anumit tip de palton dar n-am găsit ce vreau. Nici măcar nicinamidele de la The Inkey List nu le-am găsit, le căutasem la recomandarea ta. Mi-am luat totuși niște ghete.
    Să ai o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cult Beauty are transport gratuit luna asta la The Inkey List si vine prin curier acasa comanda. Ma bate si pe mine gandul sa imi iau din nou acidul tranexamic de la ei si ma tenteaza si produsul cu alpha arbutin pe care l-am mai avut, dar sa vad cum stau cu finantele saptamana viitoare.

      Ștergere
  2. Având în vedere vremea și frigul de afară,care nu sunt deloc pe placul meu, nu pot spune ca a fost o săptămână wow.Iar în weekend am dat o fuga pana la ai mei,am gătit,am facut curat și odihnă 0

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut, sa le porti cu mare drag . Intr-adevar sunt multe oferte atractive si e perioada ideala pentru a cumpara haine si nu numai .
    Abia astept primavara :) te pup Cami
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu la Mango am dat lovitura de 2 ori anul asta, desi - de obicei - nu prea intru la ei. :)

      Ștergere
  4. Sa le porti sanatoasa ! Si eu mi-am luat 5 perechi de incalțari 3 de adidasi si 2 ghetute de pe aboutyou erau la reducere si + un cod de reducere de 25 % primit le-am luat la pret super bun.

    RăspundețiȘtergere