7 intr-o saptamana #286

10.1.21

Prima saptamana de anul asta a fost de adaptare, cel putin asa am simtit-o eu si am luat lucrurile incet pentru ca m-am intors la munca dupa o vacanta de 2 saptamani, am reinceput in forta antrenamentele la sala si am incercat sa imi planific urmatoarele saptamani, astfel incat sa pot face tot ceea ce mi-am propus,. Plannerul din poza este de la Stradivarius (am primit multe intrebari pe Instagram despre el) si este ceea ce am eu nevoie, desi fac multe lucruri on-line, prefer sa am un planner de hartie, sa scriu ceea ce conteaza pentru mine pentru ca asta ma ajuta sa ma organizez mai bine.


Am inceput sa folosesc cateva produse noi pe care le-am primit cadou de sarbatori si de care sunt foarte entuziasmata. Imi doream de ceva vreme sa incerc produsele de la Indeed Labs (le gasiti aici si aici daca va intereseaza), asa ca m-am bucurat mult cand am primit 4 cadou de Craciun. Retinol Reface contine bakuchiol, retinol si o peptida care actioneaza ca retinolul si era in varful listei mele de dorinte, insa o sa va povestesc mai multe despre toate cele 4 produse dupa ce le folosesc o perioada de timp.

Parfumul Couture Chic de la Novellista m-a cucerit de la prima mirosire, eu am descoperit brandul asta italienesc nou de parfumuri de nisa la Notino - nu stiu daca se gasesc si in alta parte, aici puteti sa vedeti tot ce este pe Notino de la ei. Mi-a placut mult de tot, dar am incercat sa raman rationala si sa-mi spun ca am prea multe parfumuri, insa am primit o varianta de 10 ml cadou de Craciun si m-am bucurat mult, atat pentru parfum, dar mai ales pentru gest care a venit de la o persoana care imi arata tot timpul cata atentie acorda lucrurilor care imi bucura sufletul.

Alti ani au inceput cu multe cumparaturi on-line pentru ca au fost o multime de oferte bune, insa anul asta am facut lucrurile diferit si in afara de mancare nu am luat nimic, nu pentru ca nu m-ar fi tentat niste chestii, ci pentru ca mi-am dat seama ca nu am cu adevarat nevoie de ele in momentul asta. Mi-am luat de la Gymbeam niste produse low carb pe care voiam sa le incerc - au reduceri in perioada asta si mi s-a parut cel mai bun moment. Gasiti aici toata oferta lor, eu comand des la ei in ultima vreme pentru ca si-au marit portofoliul de produse in ultimul an, livreaza rapid si am gasit chestii care imi plac mult.

Poza asta nu e de saptamana asta, insa am vrut sa o pun in postarea asta pentru ca vreau sa va spun niste lucruri. Poti sa faci chestii misto sanatoase si fara mare bataie de cap daca iti doresti - mi-a luat cateva minute sa fac ursuletii astia intr-o dimineata, dupa Craciun, sunt low carb si nu au zahar, au avut tematica de Craciun, dar sunt potriviti stilului de viata pe care eu l-am ales si cu care ma simt bine. Am facut multe chestii de genul asta in perioada sarbatorilor si cei ce au mancat nici nu stiau ca nu-s pline de faina si zahar.

Eu cred - cu tarie - ca fiecare are dreptul sa aleaga ce si cum sa manance, dar in ultimele doua saptamani m-am saturat de cate ori am auzit "a trebuit sa mananc ca altfel se supara X sau Y" si dupa aia vaitaturi ca nu ma simt bine, ca ma doare aia si ailalta. Avem intotdeauna posibilitatea sa alegem, daca eu nu mananc nu stiu ce aliment de ce ar trebui sa fac asta daca ma duc la nu stiu cine in vizita, iar respectivul/ respectiva sa se supere din cauza asta? Nu inteleg relatiile de genul asta - nu este o forma de respect sa mananci fortat ceva, e o forma de respect sa tii cont de alegerile celorlalti si sa te respecti in primul rand pe tine.

Weekendul a fost unul de relaxare, am citit cartea asta de Nicholas Sparks si mi-a placut mult. Am cateva carti pe care vreau sa le citesc in perioada urmatoare pentru ca in decembrie am preferat sa ma uit mai mult la filme si am citit mai rar, cred ca o sa dau si o comanda de carti in perioada urmatoare pentru ca am vazut cateva care mi-au atras atentia. Am gatit, am baut vin, am ras, am lenevit si am incercat sa imi conturez cumva perioada urmatoare pentru ca este una plina de schimbari si trebuie sa jonglez cu timpul meu daca vreau sa fac tot ce mi-am propus.

Ieri am fost la o plimbare prin parc, desi a fost destul de rece, asa ca m-am gandit ca prima postare de genul asta din 2021 sa aiba si o poza bonus pentru ca sunt prea frumoase lebedele sa nu le vedeti si voi. Nu am stat mult in parc pentru ca batea vantul, insa a fost o plimbare reusita care m-a incarcat de energie si m-a facut sa zambesc larg. Am stat putin sa admir lebedele si ratele si asta mereu ma umple de bucurie.


Cum ati inceput anul asta?

7 comentarii

  1. Buna! Eu am inceput anul ca in fiecare inceput de an...cam dupa data de 5 m-am trezit la realitate ca nu mai este vacanța si ca trebuie sa o luam din loc...ar fi trebuit sa mai țina ca chiar ma simt obosita ...iar au venit insomniile peste mine 😭 in legatura cu mancarea recunosc ca de sarbatori exagerez..cu de toate ...eu de fel sunt pofticioasa si gust nici in restul anului nu sunt prea stricta cu alimentația nu dau vina oe nimeni , e doar vina mea ca nu ma ambitionez s mananc sanatos mereu am perioade cand ma tin de regim sanatos ...cand o iau pe aratura...😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti am lasat-o mai moale la inceputul anului, nu e mare tragedie. Important e ce facem mai departe.

      Ștergere
  2. Foarte interesant articolul, chiar ati avut o saptamana incarcata! Perioada care urmeaza este o perioada propice pentru cumparaturi, mai ales ca au inceput reducerile online.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot cu agendă funcționez și eu mai bine când vine vorba de organizat timpul, mă motivează mai bine decât listele de pe telefon sau laptop.
    Perfect de acord la ce ai spus despre mâncare! Cunosc însă atitudinea asta de a privi ca pe un ciudat pe un om cu alimentație diferită, sunt oameni care pur și simplu nu pricep că suntem diferiți și avem nevoi sau preferințe diferite - în general, nu doar la mâncare. Ei știu doar bula lor și orice iese din asta sunt ciudați, fițoși etc. Educația...
    Am început anul fără pic de energie, dar încerc să mă adun. :D
    Să ai o săptămână cât mai reușită!

    RăspundețiȘtergere
  4. În familie am petrecut începutul de an,m-am bucurat de câteva zile libere,am avut timp pentru mine și am putut începe serviciul cu forte proaspete

    RăspundețiȘtergere