Inca un produs de la NIOD care imi place

9.12.20

Sunt cateva branduri pentru ingrijirea pielii pe care le-am descoperit anul asta si de la care am incercat cateva produse, iar NIOD este in topul descoperirilor pentru ca toate trei produsele pe care le-am incercat mi-au placut la nebunie, iar astazi vreau sa va povestesc mai multe despre un produs la care am tanjit de la inceputul anului, insa nu l-am gasit in stoc luni de zile. Intr-un final l-am primit cadou de la o prietena si m-am bucurat mult pentru ca a fost pe lista scurta de produse pe care am vrut neaparat sa le incerc si care, din punctul meu de vedere, este necesar dupa ce treci de 40 de ani si traiesti intr-un mediu poluant, precum cel din Bucuresti.

Superoxide Dismutase Saccharide Mist (sunt perfect de acord cu voi ca denumirile suna SF si nu intelegi nimic din ele, dar tinand cont de formule este un aspect care ma intereseaza doar intr-o mica masura) are un pret destul de mare si multa lume il considera un toner, insa de fapt e un tratament care aduce ca bonus o doza marita de antioxidanti, iar dupa ce treci de o anumita varsta si stresul oxidativ incepe sa lase urme pe ten, il apreciezi cu atat mai mult.

Are o super formula, cu niste ingrediente extrem de misto, previne pierderea apei din piele si calmeaza iritatiile, insa pentru mine astea sunt doar beneficii secundare, motivul pentru care am vrut sa il introduc in ritualul meu de ingrijire este partea de antioxidanti. Poate fi folosit si pe corp, insa eu l-am folosit doar pe ten pentru ca nu vreau sa il termin repede, avand un pret destul de piperat pentru un mist - are 240 ml si folosit cu cap (eu il pulverizez de 3-4 ori pe ten/ 2 ori pe zi) cred ca o sa ma tina cam 4-5 luni.

Daca vreti sa cititi mai multe despre formula vedeti ce spun cei de la NIOD pe siteul lor, nu cred ca ajuta pe nimeni sa insir eu aici niste termeni chimici de care a auzit putina lume, insa vreau sa va spun cum mi se pare mie produsul asta si de ce nu o sa imi lipseasca de acum inainte. Este foarte usor si intra imediat in piele, m-a ajutat sa elimin deshidratarea cu care ma confrunt mereu cand vremea se raceste, mi-a calmat iritatiile produse de purtatul mastii, iar aspectul general al tenului meu este mai uniform si mai luminos - nu este doar meritul acestui produs, ci toata combinatia de produse pe care o folosesc.

Daca aveti 25 de ani si un ten normal sau mixt/ gras probabil ca nu o sa vedeti mari rezultate daca o sa incepeti sa folositi produsul asta, insa daca ati trecut de 35 de ani si vedeti deja semne de deshidratare si un aspect tern al tenului ar fi bine sa il luati in considerare pentru ca este un ajutor de care pielea are nevoie pe masura ce inaintam in varsta.

Folositi produse de la NIOD? Cum vi se par?

2 comentarii