7 intr-o saptamana #283

13.12.20

In ultima perioada timpul se masoara la mine cu "x zile pana intru in concediu" pentru ca resimt oboseala din ultima perioada foarte rau si de-abia astept zile linistite, fara liste lungi si pline de lucruri care trebuie rezolvate. Dar v-am tot zis asta, asa ca nu mai vreau sa ma repet, m-am gandit ce sa va arat de saptamana asta si mi-a fost greu sa ma decid pentru ca nici nu am avut timp de poze si mi-a stat mintea la multe lucruri, iar pe final de saptamana am mai aflat de moartea cuiva din familie. Asa ca m-am decis sa ma concentrez pe chestii frumoase si pozitive si o sa incep cu o poza cu clementine pentru ca imi place mult cum a iesit, desi nu e nimic special la ea.

In Bucuresti saptamana a inceput cu ninsoare, dar n-a tinut mult pentru ca a urmat ploaie si iar ploaie si pare ca nu se mai opreste. Am apucat insa sa fac cateva poze in drumul meu si acum zambesc cand ma uit la ele pentru ca par din alt film daca ma uit pe geam. Lip & Body Treatment Balm de la Paula's Choice nu este printre produsele mele preferate de la ei pentru ca nu ma incanta mirosul (unt de shea si alte chestii misto, fara vreun pic de parfum cum sunt toate produsele lor si mirosul natural de unt de shea nu e tocmai pe placul meu), dar este un produs eficient si care ma ajuta cand e foarte frig - il aplic pe buze si pe cuticule, insa e bun pentru orice zona foarte uscata.

Desi am stat mai mult in casa saptamana asta (am avut mult de munca, cum va spuneam la inceputul postarii) am incercat sa imi ofer mici clipe de rasfat, iar cand am iesit - si nu am mers la sala pentru ca acolo ma duc, indiferent de ce se intampla - am folosit cateva produse care imi plac mult: rujul Rose Montaigne de la Dior este printre preferatele mele. Dior este unul din brandurile mele preferate de make-up, produsele din gama Nude sunt foarte misto si chiar imi doresc un bronzer pentru ca pudra pe care o am imi place mult si intr-o zi o sa imi iau si un alt fond de ten de la ei.

Nu am mai folosit in ultima perioada produse de la Moroccanoil, asa ca am zis ca e cazul sa ne imprietenim din nou. Uleiul si samponul uscat le stiu pentru ca le-am mai folosit in trecut, sunt curioasa sa vad cum este Smoothing Lotion pentru ca de cand m-am tuns (cred ca nu v-am spus ca m-am tuns luna trecuta) parul meu ondulat isi face de cap si pe vremea asta rece si ploioasa sunt toata numai zulufi enervanti. Daca e un produs misto si merita revin cu impresii dupa ce il folosesc o perioada.

Vineri am fost sa ridic o comanda de la Notino si imi place la nebunia nuanta rujului de la Bobbi Brown - v-am spus de oferta asta luni, cand a aparut: la orice produse Bobbi Brown comandat se oferea cadou un ruj full size. Uleiul demachiant a fost 44 lei (mai am o varianta mini pe care o folosesc acum si chiar imi place, desi nu are cea mai curata formula - se clateste de pe ten, asa ca nu imi fac griji), iar rujul cadou, valoarea lui este peste 150 lei. Cand am dat eu comanda erau 3 variante disponibile (acum mai sunt doar 2 - le gasiti aici), iar cea pe care am luat-o eu este Uber Pink din gama Luxe Liquid Lip Velvet Matte.

Surpriza de final de saptamana a venit de la Fares si momentul in care a ajuns curierul a fost unul extrem de interesant - eu tocmai comandasem niste coronite pentru niste colaboratori si ma gandeam ca sigur o sa aduca un zambet celor ce le vor primi. Cand am desfacut coletul si am vazut coronita (e realizata de cei de la Majadore - pe care eu nu ii stiam, dar pe care o sa ii urmaresc si sustin de acum inainte - si este superba) am zambit larg. Cei de la Fares mi-au trimis 2 produse din gama Biosept si daca vreti sa luati ceva intreaga gama are 15% reducere pe siteul lor pana pe 20 decembrie.

Saptamana voastra cum a fost?

3 comentarii

  1. Condoleanțe și să vină măcar finalul de an cu cât mai multe vești, momente și experiențe frumoase, cât să mai compenseze și să-ți dea o stare bună.
    Nu sunt eu mare fană zăpadă, dar acum chiar mi-aș dori-o în schimbul acestei minunate ploi. Poza cu clementinele e simplă, dar îmi place pentru că mă duce cu gândul la ce-mi doresc și eu cât mai mult pe final de an - relaxare, păturică moale, ceva bun de mâncat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu visez la zilele d-astea: cuibarita pe canapea, cu ceva bun langa si singura grija sa fie ce film sa vad.

      Ștergere
  2. Si eu am avut o săptămână lungă și stresanta,am aflat ca încă vom mai lucra de la birou și asta nu îmi place deloc. Speram ca se vor remedia lucrurile

    RăspundețiȘtergere