7 intr-o saptamana #282

6.12.20

Am inceput decembrie cu un singur gand in minte: ai nevoie de odihna!, asa ca incerc sa-mi organizez cat mai bine activitatile si sa termin cu munca pana in 20, astfel incat sa ma pot bucura de 2 saptamani de relaxare si timp pentru mine si ai mei. Perioada asta e una foarte aglomerata si parca in fiecare zi apar tot mai multe lucruri de facut, dar e o perioada presarata si cu momente frumoase si lucruri pentru suflet, asa ca sper sa le echilibrez cat mai bine si sa ma bucur de viata, atat cat se poate in perioada asta plina de incercari.

Cei de la Paula's Choice au lansat 2 beauty crackersi in editie limitata, de care v-am zis zilele trecute - ii gasiti aici - cu doua mini produse si o reducere de 35% si mi-au trimis si mie o surpriza cu un mesaj frumos. Daca vreti sa incercati produsele lor sau vreti sa faceti cuiva o bucurie ideea e una foarte frumoase si reducerea chiar e buna. Toate cele 4 mini produse sunt interesante, asa ca nu stiu sa va zic care ma incanta mai tare dintre cele doua variante disponibile.

Zilele astea m-am bucurat de cateva produse care imi plac mult si am incercat sa imi ofer clipe, chiar daca au fost scurte, in care sa ma ocup doar de mine. Nu sunt mare fana Lancome (scoatem din discutie rimelurile de care stiti deja ca sunt preferatele mele), insa in ultimii 2 ani am incercat cateva produse de machiaj de la ei care imi plac mult si le folosesc des. Un alt brand care imi place mult este Bumble and Bumble (eu iau produsele de aici), am incercat 3 produse pentru par de la ei si toate mi se par exceptionale, asa ca vreau sa mai incerc si altele.

Am primit cateva surprize frumoase saptamana asta si ceea ce m-a incantat este ca au venit insotite de niste mesaje care mi se par foarte potrivite pentru perioada asta si care m-au facut sa zambesc. Eu nu sunt bautoare de cafea, insa cei din jurul meu da, asa ca surpriza de la Tchibo a ajuns la ei - gama Exclusive are ambalaje noi, mai moderne, iar pe siteul Tchibo gasiti detalii si despre concursul pe care il au in perioada asta.

Cealalta surpriza pe care am primit-o este de la OPI si m-a facut sa zambesc pentru ca am luat-o ca un semn ca e cazul sa folosesc iar culoare pe unghii. Anul asta nu am avut deloc tragere de inima sa fac asta si chiar mai gandeam ca e ciudat pentru cineva care are foarte multe oje, dar asta e realitatea. O sa port rosu pe unghii in perioada sarbatorilor (cel putin asta e planul la momentul actual) si sper ca asta sa imi deschida iar apetitul pentru oje colorate si texturate.

Sfarsitul de saptamana a insemnat timp pentru mine si oamenii dragi sufletului meu, lenevit pe canapea cu o carte noua, zambete si rasete, dar si o sedinta foto rapida pentru ca am vrut sa imi reamintesc si sa va reamintesc si voua cat de important este sa ne oprim si sa respiram. Ne lasam purtati de toata nebunia din jurul nostru si uitam de lucrurile simple care ne bucura sufletul si ne ajuta sa nu ignoram copilul din noi. Cand obosim cea mai sanatoasa atitudine este sa luam o pauza, nu sa renuntam.

Cum a inceput decembrie pentru voi? Ce ati gasit in ghete? Ce planuri aveti pentru luna asta?

11 comentarii

  1. Nici eu nu ma dau deloc cu oja pe unghii nu am tragere de inima uneori mai dau lac sau un tratament de intarire ... frumos pachetul de la Tchibo 👍👍👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tratamente de intarire am folosit si eu mai mult anul asta pe unghii.

      Ștergere
  2. In ghete au găsit copiii cadouri,noi nu am fost atât de prinși în ultima perioadă ca abea ne-am mai văzut. Săptămâna nu a fost prea roz,am avut ceva probleme la job și a trebuit să mă întorc la birou încă de joi și se pare ca vom continua și săptămână viitoare până vor remedia problemele.In weekend odihnă, vot și iar odihnă

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut de 2 ori fondul de ten de la lancome și l-aș mai cumpara daca as prinde o oferta buna . Produsele de la paula au miros?din Ce am incercat până acum pe la cunoștințe nici unul nu avea. Imi plac produsele cu miros, macar putin parfum. Si eu am nevoie de odihna dar din pacate nu mă lasă copilul și mă simt foarte obosită in perioada asta. Zile liniștite și ție!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicidecum nu renunțăm, luăm o pauză apoi o luăm de la capăt! 🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut o zi relax, asta doream de la Mos Nico si asta a adus. Pana si Panda a dormit langa mine, cat eu motaiam la un film pe Netflix, tot asa sa fie la toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-am uitat si noi la filme zilele astea, s-a adunat oboseala. :)

      Ștergere
  6. Mă gândeam și eu recent că anul ăsta mi-am colorat rar unghiile și chiar e ironic pentru cineva care are câteva cutii cu oje (numai zic de anii în care îmi schimbam manichiura la 3 zile și făceam și modele, nu știu cum îmi făceam timp).
    Foarte reușite pachetele și ofertele la Paula în perioada asta, îmi pare rău că m-a prins cu prea multe produse adunate și cu alte cheltuieli totodată.
    Cu multe activități relaxante a fost și la mine weekend-ul, la fel și majoritatea serilor, sper să o țin în ritmul ăsta și restul lunii. La fel îți doresc și ție!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt constanta doar cu partea de skincare, mereu imi zic sa-mi fac si unghille si tot aman, asta e.

      Sa ai zile si seri linistite si pline de magie!

      Ștergere