Gama Monoi de Tahiti de la Yves Rocher

17.8.20

Produsele din gama Monoi de Tahiti de la Yves Rocher miros a mare, soare si vacanta, asta a fost impresia mea de prima data cand am folosit gelul de dus din gama, in urma cu cativa ani si de fiecare data cand folosesc produsele am aceleasi sentimente. Sunt mai multe produse disponibile in gama asta, le puteti vedea pe toate aici, eu am primit 5 dintre ele, insa nu le-am incercat pe toate si ceea ce as vrea sa imi cumpar pe viitor este apa de toaleta care intregeste gama, dar vreau sa ajung intr-un magazin sa o incerc inainte de a o comanda.


Toate produsele au un miros delicios si destul de puternic care te invaluie si iti da o stare de liniste si relaxare si asta este unul din aspectele care imi place la nebunie la gama asta. Combinatia dintre exfoliantul bifazic si gelul delicat pentru corp si par este un adevarat rasfat pentru piele. Exfoliantul este pe baza de esenta de Monoi de Tahiti si coaja de nuca de cocos si se transforma in ulei pe piele, insa la final pielea ramane curata si matasoasa - nu este cel mai fin exfoliant pe care l-am incercat, dar nici nu simt ca este foarte abraziv. 

Gelul sampon delicat nu contine nici sapun si nici sulfiti si este potrivit atat pentru corp, cat si pentru par, peste 95% din ingrediente sunt de origine naturala. Este un produs creat cu grija pentru natura, atat datorita formulei, cat si ambalajului care este realizat 100% din plastic reciclat. Este un produs bland si eficient, cu o aroma de vis, care rasfata pielea si te face sa te gandesti la vacanta, chiar daca este in propria baie.


Sunt doua uleiuri in gama asta si eu l-am incercat doar pe cel nutritiv pentru par si corp, care este o noutate, iar cel sidefat a ajuns la o prietena de-a mea care stiu ca adora produsele de genul asta. Nu am apucat inca sa-l incerc ca masca pentru par, dar am de gand sa o fac pentru ca formula contine 97,5% Monoi de Tahini care hraneste in profunzime. Ca ulei de corp este minunat, are o textura extrem de placuta si intra repede in piele, o lasa hidratata si cu o aroma minunata. Cateodata eu il folosesc si ca tratament pentru maini daca le simt mai uscate si simt ca au nevoie de putin ajutor si imi place la nebunie, desi nu sunt mare fana uleiuri, cum am mai spus pe blog si cu alte ocazii.


Ultimul produs de care vreau sa va spun astazi este sprayul sarat pentru par care ofera acel efect beach hair pe care il cautam in vacanta. Par ondulat si texturat este ceea ce obtinem atunci cand ne petrecem ziua pe plaja si asta ofera si sprayul asta, iar aroma gamei este prezenta si in acest produs. Daca se folosesc produsele pentru corp si sprayul de par nici nu este nevoie sa folosesti parfum pentru ca oricum vei avea un miros delicios care te va face sa zambesti des. Mi-ar fi placut sa existe in gama asta si un produs pentru hidratarea corpului, cu o textura usoara, care sa completeze celelalte produse.


Ati incercat produsele din gama asta? Cum vi se par?

6 comentarii

  1. Super arata produsele din gama aceasta! Eu am folosit doar gelul de dus si par monoi e super imi place maxim! Si uleiul stralucitor arata foarte bine dar nu sunt genul care sa ma dau cu el prefer uleiurile simple ! Oricum mirosul produselor ptr.dus YR e divin! Gelul de dus cu cafea il folosesc de mult timp si imi place mereu il recumpar! ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Uleiul de corp cu sidef mi-ar plăcea să îl incerc.Nu ca as refuza celelalte produse 😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am încercat produsele din aceasta gama .

    RăspundețiȘtergere