4 produse noi de la Ecooking

19.8.20

Ecooking este un brand pe care l-am descoperit la Douglas si am cunoscut-o si pe Tina Soogard, cea care este in spatele acestui brand danez care are o multime de produse interesante. In ultimii doi ani am incercat mai multe produse de la acest brand, atat pentru ten, cat si pentru corp si v-am povestit despre ele pentru ca imi plac. In urma cu cateva saptamani am primit cateva produse noi de la Ecooking si le-am folosit pentru a va povesti si voua mai multe despre ele. Daca va tenteaza sa incercati ceva luna asta comenzile on-line de minim 90 lei beneficiaza de transport gratuit.

Primele produse pe care le-am incercat, imediat ce am deschis coletul si am vazut ce noutati am primit, au fost produsele pentru maini. Hand Cleansing Gel este un produs extrem de interesant cu o formula care mie imi place mult: 60% alcool si arome revigorante de citrice, violete si piper alb. Formula contine si o cantitate mare de GLA, dar si glicerina vegetala, astfel incat nu usuca deloc pielea, ci o protejeaza si o mentine catifelata. Imi place mult textura si cum imi simt pielea dupa folosire, asa ca am folosit deja o cantitate buna din sticla de 500 ml.

Hand Soap with Scrub, desi are un pret mare, imi place mult de tot. Este un sapun exfoliant extrem de eficient cu o formula bazata pe ingrediente naturale si organice. Curata foarte bine, nu usuca deloc mainile, are o textura fina si extrem de placuta, iar pielea ramane curata si hidratata. Desi este un produs etichetat ca fiind pentru maini se poate folosi si pe picioare si pe corp pentru ca face o treaba foarte buna si este mai mult decat interesant.


Mie imi plac mult exfoliantele pentru corp, insa nu ma dau un vant dupa cele uleioase si am fost sigura ca Body Scrub de la Ecooking, fiind pe baza de multe uleiuri si sare siciliana, nu o sa ma incante cand am vazut cat de lichid si uleios este. M-am inselat si m-am inselat rau de tot, textura este de vis, produsul este extrem de placut pe corp si nu lasa pielea deloc uleioasa, ci doar curata si matasoasa. Are un miros placut de citrice, violete si ardei alb si este o adevarata placere pentru corp, asa ca daca vreti un mic rasfat sau vreti sa faceti cuiva o bucurie merita din plin.


Singurul produs pe care nu l-am incercat, din lipsa de timp, este Self Tanning Mousse, un autobronzant fara parfum care poate fi folosit atat pe ten, cat si pe corp. Are o formula foarte bine gandita care ingrijeste pielea si promite sa ii ofere o culoare naturala si uniforma si chiar vreau sa il incerc la un moment dat pentru ca mi se mult mai interesant decat alte produse de genul asta pe care le-am vazut de-a lungul timpului.


Ati incercat produsele de la Ecooking? Cum vi se par?

2 comentarii