Flowerbomb Dew de la Viktor & Rolf

28.8.20

Flowerbomb de la Viktor & Rolf este unul din putinele parfumuri care revine periodic in viata mea pentru ca imi place si pentru ca de cate ori il port imi da o stare de bine. Termin unul si zic ca fac o pauza, dupa care mi se face dor de el si il iau iar. Si povestea asta se repeta de vreo 13-14 ani de cand l-am descoperit prima data si m-am indragostit la prima mirosire. Nu il port des, dar de cate ori intind mana dupa el stiu ca am o zi buna, cu o stare de spirit excelenta.

Anul trecut de ziua mea am primit cadou Flowerbomb Midnight care imi place la nebunie si care a ajuns rapid intre parfumurile mele preferate, iar anul asta de ziua mea am primit cadou Flowerbomb Dew care a fost lansat anul asta si de care eram foarte curioasa. Despre el vreau sa va povestesc astazi pentru ca stiu ca multe dintre voi iubiti parfumurile si sunteti la fel de curioase ca si mine cand e vorba de noutati.


Flowerbomb Dew are aceeasi sticla ca si restul variantelor Flowerbomb, insa sticla este un alb sidefat extrem de elegant (dar greu de fotografiat) si, la fel ca si celelalte parfumuri din seria asta, este o explozie florala care iti invaluie simturile si te faci sa zambesti larg. Eu folosesc parfumurile pentru a-mi exprima emotiile si oamenii apropiati mie, care au si un simt al detaliilor foarte dezvoltat, ma "citesc" in functie de ce parfum aleg sa port intr-un anumit moment. 

Notele de varf sunt date de picaturile de roua, para, bergamota si nalba de mosc, notele de mijloc sunt florale (iris si trandafir), iar baza este data de mosc alb, cashmeran si heliotrop. Rezultatul este un parfum complex care intriga, pudrat cu note florale si de mosc, dar usor lemnos si cu o aroma interesanta de trandafir. Imi place, insa simt ca pielea mea se intelege mult mai bine cu varianta originala si cu varianta Midnight, care pe mine sunt mult mai senzuale decat Flowerbomb Dew. S-ar putea sa fie mult mai potrivit pentru o vreme mai racoroasa si sa il percep altfel in lunile care urmeaza.

Este un parfum reusit si care imi place mult, dar nu ma fascineaza si nici nu imi trezeste emotii puternice, asa ca daca ar fi sa aleg intre cele 3 variante pe care le am: varianta originala, Midnight si Dew, varianta Dew ar fi pe ultimul loc, iar castigator ar fi Flowerbomb Midnight care simt ca mi se potriveste cel mai bine. L-am purtat atat singur, dar si combinat cu o alta varianta de Flowerbomb pentru ca se preteaza foarte bine pentru layering, insa simt ca nu ne potrivim atat de bine pe cat am sperat eu. 

L-ati incercat? Cum vi se pare?

Later edit: m-am tot gandit de ce nu ma incanta atat de tare ca restul variantelor, pentru ca nu imi displace si mi se pare chiar interesant, si cred ca am raspunsul: este mai "rece" si mai serios, nu simt la el nota aia jucausa care imi face inima sa bata mai tare.

4 comentarii

  1. Buna!Nu l-am incercat!Asa patesc eu cu DKNY be delicious il folosesc de multi ani deja si nu ma satur de el imi pace maxim nu pot sa descriu cand ma dau cu el parca imi da o stare de bine ,energie ,am zis ca mai fac o pauza nu-l mai cumpar dar nu pot ! E parfumul care il recumpar mereu dupa ce mi se termina singurul nu pot trai fara el!

    RăspundețiȘtergere