7 intr-o saptamana #267

23.8.20


Am avut o saptamana agitata si de-abia am asteptat sa vina weekendul pentru ca imi doream sa ma odihnesc si sa nu am nimic de facut. Insa stiti voi cum e cu planurile ... vineri seara mi-a fost foarte rau, asa ca nu prea am dormit si sambata am tot incercat sa-mi revin, lucru care s-a intamplat de-abia dupa-amiaza. Cred ca s-au adunat mai multe lucruri si corpul meu a zis ca e cazul sa fac o pauza, asa ca l-am ascultat si am stat in casa, fara sa ma gandesc la multe lucruri si fara sa ma agit in vreun fel.

De-abia am asteptat sa ajunga comanda de la Via Naturalia cu crackersii cu seminte de in de la Diet Food pentru ca sunt singurii pe care ii cumpar de ceva vreme, ii gasiti aici si au o formula foarte buna, am luat si doua variante de cookies. Diet Food are niste produse foarte interesante si este un brand care mie imi place mult. Am avut o problema cu un produs comandat pe Notino care a ajuns spart, asa ca mi-au dat un voucher valoric sa cumpar altceva si cum au multe branduri noi pe site (v-am spus pe Facebook de cele care mi-au atras mie atentia) am luat cateva produse pentru corp de la Dirty Works - le gasiti aici.

In ultimele saptamani am facut o mica pasiune pentru burrata, asa ca saptamana asta am profitat ca cei de la Lidl au avut cateva produse italiene si am facut o pizza cu blat low carb (din albusuri de ou si faina de cocos), burrata, smochine, crema de otet balsamic si busuioc. A fost o idee care mi-a venit intr-o zi si a iesit mult mai misto decat am sperat, asa ca am de gand sa repet experienta. In alta zi am combinat burrata cu piersica, struguri, masline, prosciutto cotto si niste salam spaniol. Voi aveti ceva obsesii culinare in perioada asta? 

Inghetata pe care o cumpar de obicei este una vegana de la Alpro, cu caramel sarat, care sta foarte bine pe partea de carbohidrati, insa am vazut-o pe asta noua cu un continut caloric redus si cu niste valori nutritionale bune pentru un astfel de produs si am zis sa o incerc. Insa nu imi place deloc siropul de ciocolata pe care il are, desi inghetata e ok, asa ca o sa raman la ce cumparam si pana acum. Mai sunt doua sortimente in gama asta, insa pe mine nu m-au atras deloc aromele. Daca sambata am preferat sa stau in casa si sa nu fac mai nimic, astazi am iesit la plimbare si m-am incarcat de energie de la natura. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Am avut o săptămână tare grea.In afara stresului de la job am avut si fetița cu ceva probleme de sanatate.Vineri seara am plecat sa o aducem pe mama la noi și ne-am intors sâmbătă. Iar azi relax😁

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna noi am avut o saptamana cu facut bagaj am inceput de lunea sa tot pun in bagaj sa nu uit nimic ca na cand ai si copil vrea si aia si cealalta si am plecat la munte prin tara o saptamana stam ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut o săptămână bună, am citit, am lucrat putin și m-am relaxat cu ai mei la un gratar si la piscină. Simțeam nevoia sa-mi reincarc bateriile.

    RăspundețiȘtergere