Tu ce planuri ai luna asta?

1.5.20


Astazi m-am trezit tarziu si am lenevit mult timp dupa pentru ca am avut o noapte cam agitata si oricum imi propusesem sa am o zi linistita, fara munca si fara alte nebunii. Fiind o zi fara liste cu ce am de facut tot am senzatia ca e sambata si ma simt un pic ciudat pentru ca tot am impresia ca plutesc si nu sunt deloc ancorata in realitate. Dar e ok, starile de genul asta fac parte din noi si nu e nimic in neregula sa ne simtim si asa. Unul din lucrurile pe care le-am observat zilele astea e tendinta oamenilor de a duce lucrurile la extrem: daca n-am facut nu stiu cate lucruri intr-o zi e o zi ratata, daca esti prea productiv ai o problema si tot asa, mi-as dori sa fim mai toleranti si sa intelegem mai usor si mai repede ca fiecare om face fata acestei perioade asa cum poate. 

Ma tot gandesc ca azi e 1 Mai si parca nu imi vine sa cred, in prima saptamana din martie am fost plecata cateva zile la mare, insa mi se pare ca a trecut atat de mult timp de atunci incat parca e dintr-o alta viata. Nu stiu daca sunt singura care percepe timpul astfel in perioada asta, insa stiu ca de-abia astept sa ne putem urca in masina, sa iesim din Bucuresti si sa stam pur si simplu in mijlocul naturii, sa respiram aer curat si sa ne bucuram de cer, de natura si de pace. La fel de mult imi doresc sa pot sta pe o banca in parc, cu ochii inchisi si cu castile in urechi si doar sa ma bucur.

Planuri pentru luna asta am putine si toate sunt legate de casa pentru ca nu are sens sa ma gandesc la ce va fi pana nu va veni momentul sa fie. Zilele astea m-am tot uitat pe Yumnly si am gasit niste retete low carb pe care vreau sa le fac in perioada urmatoare, vreau sa reorganizez niste lucruri si m-am tot uitat la sisteme de organizare si la alte lucruri de genul asta, pana acum n-am simtit nevoia asta, dar dupa atata timp intre pereti simt nevoia de noutati si de alta perspectiva. O sa vad daca chiar ajung sa pun in practica ideile care mi-au venit zilele astea pentru ca presupun sa comand niste lucruri si am incercat sa nu comand inutil daca nu am nevoie cu adevarat in momentul ala.

Zilele voastre cum sunt? Pe unde va umbla gandurile in perioada asta? Ati inceput sa va faceti planuri pentru perioada urmatoare sau asteptati sa vedeti ce si cum va fi?

14 comentarii

  1. Sper sa se dea drumu la galeria comerciala sa încep serviciul... Dacă nu va da prea curând măcar sper sa se dea drumul la studenți la practica în spital... Pt ca am de făcut 3 luni d E practica și un examen de dat sa pot prinde post de asistenta medicala... Sănătoși sa. Fim.. Și sper sa trecem Cu bine psihic de aceasta perioada 😘🤗 o luna cât mai după sufletul tău sa ai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vor deschide magazinele sigur in curand, nu poate sa mai continue asa.

      Ștergere
  2. Am avut în ultima vreme câteva zile foarte down, dar încep să ies la lumină. În mai e ziua mea și deși nu făceam niciodată nimic special neapărat, acum parcă aș vrea să marchez cumva acest memorabil 33. În rest, nu plănuiesc nici eu chestii mărețe pentru că habar nu am ce urmează să fie pe mai departe. Iau timpul zi cu zi și încerc să nu mă frustrez de lipsa planurilor pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca toti au ajuns in punctul asta, incep sa se adune si simtim presiunea, dar trec si astea. Sa ai o zi asa cum iti doresti.

      Ștergere
  3. Asta-mi doresc și eu cel mai mult, să merg undeva în natură, să practic distanțarea socială în felul meu. Nu-mi fac totuși planuri concrete în sensul ăsta, nu cât timp e incertă toată situația de după 15 mai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai visat asa cu ochii deschisi, mi s-a pus "pata" pe doua locuri unde vreau sa ajung, dar nu ma stresez ca nu are sens.

      Ștergere
  4. Nu obișnuiesc să îmi fac planuri,sper însă să găsesc un job bun pentru ca luna aceasta mi se termină concediul de maternitate, sper sa se termine odata nebunia asta cu virusul și să putem sa ne reluăm viețile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o sa se termine, dar o sa invatam sa traim cu el si sa fim mai responsabili. Viata merge inainte, indiferent de context.

      Ștergere
  5. Valeria Chertes1 mai 2020 la 23:55

    Luna aceasta este preferata mea deoarece este și ziua mea,sper să meargă totul bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact asa simt si eu zilele frumoase petrecute la mare sau in natura, parca le-am trait candva demuuult. :)) Asta imi lipseste, as vrea sa stau in parc pe iarba si sa ma bucur de liniste si de frumusetea naturii.
    Planuri nu imi mai fac ca toate mi s-au dat peste cap, nu numai mie la toata lumea. :(
    Asteptam vremuri mai bine. Ma bucur ca am posibilitatea sa lucrez de acasa si nu mi-am pierdut serviciul, dar si mai mult ma bucura timpul petrecut cu cei dragi acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E important sa ne concentram pe aspectele pozitive si sa ne hranim din amintiri pana o sa putem sa ne facem altele noi.

      Ștergere
  7. Planuri nu prea indraznesc sa fac prioritatea mea e sa-mi iau permisul de conducere dar dc.trebuie sa astept sa se redeschida scolile ,de plecat trebuia sa plecam prin tara la munte dar nici asta nu se mai poate, in rest vrem sa varuim dormitorul si sa schimbam parchetul ca daca nu o facem in perioada asta atunci cand...

    RăspundețiȘtergere