Spumante de baie de la The Body Shop

15.5.20

Saptamana trecuta am primit un colet cu cateva noutati de la The Body Shop si le-am incercat chiar in seara in care le-am primit, asa ca m-am decis sa va povestesc cat mai repede despre ele in caz ca vreti sa va rasfatati, mai ales ca pe site se ofera transport gratuit pentru comenzile de peste 150 lei. Noile produse se numesc Bath Blend si vin in 4 arome delicioase, iar prima mea impresie cand le-am vazut a fost ca arata ca niste smoothieuri de fructe - produsele chiar contin piure de fructe si ambalajul te duce cu gandul la niste sucuri de fructe.

O sticla este recomanda pentru 4 folosiri daca se folosesc pe post de spumant pentru baie, asa ca pretul poate parea cam mare, dar pentru cineva care iubeste baile lungi in cada pot fi un rasfat mai mult decat meritat, mai ales ca nu ai cum sa nu zambesti cand vezi cum arata si cand le simti aroma. Pot fi folosite ca spumant, cum v-am spus, sau se pot folosi ca si o crema normala pentru dus, mod in care clar raportul pret/ cantitate este mult mai bun. Eu le-am folosit ca si spumant pentru ca eu ador baile lungi in cada.

Prima varianta pe care am incercat-o a fost Berry care are o formula imbogatita cu extract de afine si sfecla, surse puternice de vitamine si antioxidanti si ulei din seminte de capsuni. Nu mi-a umplut baia de spuma, dar a fost mai mult decat suficient pentru a ma ajuta sa ma relaxez si sa creez o atmosfera super misto in baie, v-am aratat si pe Insta Stories cat de bine arata apa. Mi-a placut mult ca n-a patat cada si s-a curatat extrem de repede.


Celelalte trei variante disponibile sunt: Pear cu o formula cu pere imperfecte si aloe vera, Mango cu fructul pasiunii, extract de morcov si ulei din sambure de mango si Banana cu ulei din nuca de cocos, ulei de avocado si piure din banane. Toate miros delicios si de-abia astept sa le incerc si pe ele, cred ca cel cu pere o sa devina preferatul meu pentru ca imi place la nebunie mirosul de pere. Si ma gandesc ca intr-o seara, dupa o baie lunga, sa folosesc iaurtul de corp cu pere tot de la The Body Shop si doar sa ma invalui intr-o aroma delicioasa si sa ma bucur.


Ati incercat produsele astea? Va tenteaza? Va plac spumantele de baie?

2 comentarii

  1. Copiii mei iubesc baile cu multă spumă, deci cumpărăm regulat spumant de baie. Pe acestea însă nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca astea ar fi pe placul lor, colorate si delicioase.

      Ștergere