Sa vorbim despre ... ingrijirea mainilor

18.5.20

S-a discutat atat de mult in ultima perioada despre ce reguli de igienă personală trebuie sau nu trebuie sa urmam, incat subiectul asta a devenit pe alocuri enervant. Insa realitatea este ca sa ne spalam pe maini si sa ne ingrijim pielea sunt lucruri esentiale si de bun simt si nu ar fi trebuit sa inceapa sa ne preocupe doar in perioada asta. Dar ceea ce vreau eu sa va spun astazi este despre cum aleg eu produsele pe care le folosesc si ce produse bune si cu preturi misto am descoperit in ultima perioada. Toate produsele din postarea asta sunt cumparate de pe Notino si sunt foarte accesibile.


Eu de obicei ma spal foarte des pe maini, iar atunci cand nu pot sa ma spal folosesc gel dezinfectant, asa ca am mare grija sa aleg produse eficiente, dar si care sa imi para un mic rasfat pentru ca asa m-am educat: sa ma bucur de micile momente de liniste. Nu obisnuiesc sa cumpar săpun lichid din super market, nu imi amintesc cand am facut asta ultima data pentru ca imi place sa incerc lucruri noi si in timp am descoperit on-line branduri bune cu preturi si mai bune, care merita din plin.

Sapunurile lichide de la Ziaja sunt prezente de mult timp in viata mea pentru ca sunt ieftine si bune si pielea mea se intelege foarte bine cu ele. Acum am in baie o varianta cu ceai si scortisoara, iar inainte am avut o varianta sub forma de spuma cu migdale caramelizate. Folosesc si branduri comerciale din cand in cand pentru ca le primesc, dar periodic ma intorc la ceea ce imi place si stiu ca merita. Sapunurile astea au 270 ml, iar pe Notino pretul lor este 9 lei, o alta varianta care imi place este cea cu grapefruit si menta.


Hidratarea este un pas esential pentru ingrijirea pielii, indiferent de ce zona a corpului este vorba, iar la capitolul creme de mâini eu am o multime de variante din care sa aleg si sunt creme peste tot prin casa si in toarte gentile. La ultima comanda de pe Notino am luat cateva creme noi pentru ca am terminat extrem de multe in ultima vreme si vreau sa va spun si voua cate ceva despre ele pentru ca nu sunt atat de cunoscute, dar sunt bune si au preturi si mai bune.

Crema cu lapte de capra de la Ziaja nu este o noutate pentru mine, am mai avut-o de cateva ori in trecut si o tot recumpar. Are 80 ml si costa fix 9 lei, imi place ambalajul, imi place textura de gel, intra repede in piele si face ceea ce promite. Cei de la Notino au mai multe variante de la Ziaja disponibile pe site, mie mi-a placut mult si cea cu unt de cacao, iar pe viitor vreau sa incerc varianta Barrier, o noutate pe site pe baza de squalane, inulina si unt de illipe.

De la eos mi-am luat Vanilla Orchid si imi place mult, am mai avut in trecut creme de maini de la ei si nici asta nu face exceptie, imi place ambalajul plat care este extrem de usor de strecurat in orice buzunar si imi place senzatia pe maini dupa ce folosesc crema. Noutatile sunt cremele de la FlosLek, un brand polonez de care v-am mai spus pe site. Creme au 50 ml, costa 12 lei si vin in patru arome, eu am luat Floral si Oriental. Intra repede in piele, nu sunt deloc grase, aroma este subtila, ambalajele sunt vesele, asa ca daca vreti sa incercati ceva nou treceti-le pe lista de cumparaturi.


Mainile si zona gatului/ decolteului tradeaza de multe ori varsta unei femei pentru ca sunt zone care sunt usor de neglijat, eu am avut mereu grija la aspectul asta si periodic folosesc pentru maini diverse exfoliante pentru a indeparta celulele moarte si a ajuta celelalte produse sa patrunda mai bine. Fac asta de foarte multi ani si se vede. Exfoliantul pe care il folosesc in perioada asta este din gama Jeju de la Ziaja, este pe baza de zahar negru si imi place mult. Are 200 ml si am dat pe el mai putin de 30 lei, iar ambalajul este foarte feminin si dragut.


Ce produse interesante pentru maini ati folosit in perioada asta?

6 comentarii

  1. Nu am auzit de brandul FlosLek. Îmi place designul cremelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat încă produsele cumpărate de tine.In momentul acesta am o cremă de mâini de la Plant Line,nimic deosebit la ea 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! De la Ziaja am mai folosit apa micelara si cv masti de fata dar nimic la capitolul sapun lichid! Am sa incetc si sapun! Crema de maini as incerca ...acum am de la farmasi o crema din gama naturelle si inca una de la rituals foarte bune ambele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc micelara roz de la ei si imi place mult.

      Ștergere