Rasfat cu aroma de kukui de la Tree Hut

27.5.20

V-am tot spus in multe postari ca in ultimele 2 luni am pus si mai mult accent pe ingrijirea pielii si pe momentele mele de rasfat pentru ca sunt acele mici detalii care fac diferenta si care pe mine ma ajuta sa ma relaxez la finalul unei zile nebune. Am incercat multe produse noi in ultima perioada si am descoperit cateva care mi-au placut mult, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse pentru corp de la Tree Hut, un brand pe care l-am descoperit la Charm Beauty si care promite mult. Produsele Tree Hut sunt produse in SUA si contin unt de shea organic.


Sunt multe arome interesante pe site, eu m-am decis sa incerc Hawaiian Kukui si sunt extrem de incantata de alegerea mea. Mai sunt cateva arome care ma tenteaza extrem de tare si cred ca pe viitor o sa ma rasfat cu Brazilian Nut pentru ca pare genul meu de aroma. Am vazut ca au si mai multe variante de sare de baie cu unt de cacao si unt de shea, parca m-ar tenta sa incerc cateva. De fiecare data cand folosesc produsele astea cu kukui ma relaxez si chiar reusesc sa imi ofer cateva minute de rasfat total. 

Imi plac toate cele 3 produse pe care le-am incercat, insa preferatul meu este clar exfoliantul pentru corp pe baza de zahar, unt de shea si nuca Hawaiian Kukui. Este foarte bland cu pielea, nu contine sulfati si nici parabeni si este o adevarata placere sa il folosesc. Imi place la nebunie mirosul, dar si modul in care imi simt pielea dupa ce il folosesc. Mie nu imi plac produsele care lasa pelicula uleioasa si exfoliantul asta este exact ceea ce speram sa fie. Daca ar fi sa recomand un singur produs de la Tree Hut clar va recomand sa incercati exfoliantele lor, sunt cele mai cunoscute produse si chiar merita.

Gelul de dus si untul pentru corp au aceeasi aroma incantatoare, mirosul nu ramane insa pe piele, se simte doar usor dupa folosire, ca o adiere subtila. Aroma este una delicioasa, dulceaga si senzuala, daca ati mai incercat produse cu nuca de kukui sigur stiti la ce va refer pentru ca are ceva special. Texturile produselor sunt foarte usoare, nu sunt deloc grase, iar pielea dupa folosire ramane neteda si hidratata si astea sunt aspectele care pe mine ma incanta pentru ca vreau sa folosesc produse eficiente si bune, care fac ce promit si care nu necesita timp de asteptare dupa folosire pentru a-ti vedea de treburile proprii.


Ati incercat produsele Tree Hut? Cum vi se par? Care e aroma voastra preferata atunci cand alegeti produse pentru corp?

10 comentarii

  1. Buna eu am o fixatie ptr.cremele de corp cu cocos ! Ador cocosul si in produse de ingrijire si alimentele cu cocos ,nu mai zic de cocosul fruct!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu sunt ieftine, e link in postare catre site si acolo gasesti toate preturile si ofertele pe care le au.

      Ștergere
  3. Wow!Arată minunat 😍Nu am avut ocazia să le incerc

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer nu am auzit de ele , și eu ador exfoliantele și sigur mi-ar plăcea . Nu ai lăsat link ca sa nu ne speriem de preț ? Glumesc . Eu sunt mai mult cu ciocolata ca aroma însă sunt deschisă la orice miroase frumos , cred ca singurele produse pe care nu le-as cumpara ar fi cele fără parfum . Știu cum e cu relaxarea cu produsele de baie , din păcate a ieșit din lista de priorități și ca timp și ca buget de când am fetița . Ma bucur ca tu încă îți permiți ! 🙂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E link in postare catre site, trebuie doar sa dai click pe Charm Beauty si acolo gasesti toate preturile.

      Ștergere
  5. Ce bine arata ! In general aromele gurmande si tropicale ma atrag cel mai mult. As incerca Almond Honey de la ei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa iti placa daca le incerci, sunt de rasfat.

      Ștergere