Propunerea Yves Rocher pentru zilele petrecute in casa

4.5.20

Am primit de la Yves Rocher un kit cu cateva produse pentru un rasfat total pentru piele si corp, impreuna cu indemnul de a ma cufunda intr-o experienta spa chiar la mine acasa. Asa ca am decis sa va arat si voua produsele pentru ca sunt si cateva noutati si sa va spun ca in perioada 4 - 15 mai daca plasati o comanda pe site si folositi codul STAIACASA15 beneficiati de 15% reducere la orice comanda plasata pe site, codul se cumuleaza din cate am vazut cu celelalte oferte de pe site, iar comenzile de peste 100 lei beneficiaza si de transport gratuit.


Primele doua produse care mi-au atras atentia sunt din gama Sensitive Camomille pe care am tot urmarit-o pe site de cand s-a lansat pentru ca mi-au atras atentia produsele pentru demachiere: crema si ulei si chiar vreau sa le incerc pe viitor. M-am bucurat mult cand am vazut formula si ambalajul celor doua produse pe care le-am primit si chiar o sa le folosesc sa vad cum sunt. Crema calmanta pentru ten sensibil nu contine parfum, alcool, silicon si nici ulei mineral si vine la tub, are o formula usoara si intra repede in piele. Apa micelara are o formula foarte curata si la prima folosire mi-a placut mult, senzatia pe ten e una foarte placuta.

Masca din gama Sebo Pure Vegetal cu extract de carbune este formulata pentru a curata porii si a ajuns direct in baie pentru ca este o masca ce are nevoie de doar 3 minute pentru a avea efect, eu mai folosesc produse de genul asta in zona T cand o simt mai incarcata. Gelul de dus si samponul concentrat le stiu si v-am mai spus de ele pe blog pentru ca 100 ml ajung la tot atatea folosiri ca si un produs de 300 ml, daca nu le-ati incercat chiar merita cumparate. Cealalta noutate pentru mine este crema de noapte pentru parul uscat, o masca cu ulei de jojoba si care nu contine silicon pe care sunt extrem de curioasa sa o incerc, mai ales ca in perioada asta imi e tot mai greu sa imi descurc parul.

Ultimele trei produse sunt absolut esentiale in perioada asta: sapun si crema de maini. Le stiu pe toate trei si mi se pare ca raportul calitate pret este unul foarte bun. Crema pentru maini cu arnica este un produs iconic pentru Yves Rocher si nu am ce sa mai zic de ea, iar sapunurile fac ceea ce promit si aromele sunt foarte misto. Va recomand si cremele de maini la tub metalic, daca dati vreo comanda pe site, mie imi plac mult si le-am tot folosit in perioada asta.


Va plac produsele de la Yves Rocher? Ce cumparati de obicei de la ei? Ati incercat vreunul dintre produsele de mai sus?

14 comentarii

  1. Yves Rocher e tried and true! Uleiul pentru demachiere din gama noua Sensitive Camomille ma tentează și pe mine de când l-am văzut și sigur o să îl adaug în prima comanda pe care o voi da. Îmi plac o grămadă de chestii de la ei și prețurile sunt mereu bune, iar cadourile pe care le oferă la comenzi sunt mereu faine și utile. Love love love! 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu era cat pe ce zilele trecute sa dau o comanda pentru uleiul ala, dar am zis sa stau potolita ca am unul de la Nivea inceput, dar tot il iau pana la urma.

      Ștergere
  2. Îmi place acest brand, mai ale gelurile de corp și cremele de corp și un parfum de al lor pt ca asta e ce Am Eu 😀. Dar sunt convinsa ca toate produsele lor sunt bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-a lungul timpului am avut multe produse de la ei, sunt unele care imi plac mult si merita din plin.

      Ștergere
  3. Din produsele de mai sus nu am incercat nimic. Ultima oara am folosit de la ei o crema de mâini cu musetel de care m-am îndrăgostit

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi plac produsele lor , in special parfumurile și gelurile de dus , in rest nu am încercat . Interesantă masca de fata , și ideea de produs concentrat . Oricum toate miros demențial îți vine sa le mănânci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac parfumurile lor, am avut multe de-a lungul timpului.

      Ștergere
  5. Buna! Din produsele de mai sus am incercat doar sapun solid dar gama cu fructe de padure si a fost foarte frumos mirositor si hidratant! Eu ce folosesc acum gelul de dus cu cafea...super hidratant e un produs ce il folosesc de cam 2 ani ,apa micelara cu pompita hidra vegetal buna tare...cremele de maini,lotiunea de corp cu lavanda super buna si lotiunea tonica din gama hidra vegetal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu imi place mirosul de cafea, dar stiu ca gelul ala de dus a facut senzatie si e preferat de multe persoane.

      Ștergere
  6. Imi plac foarte mult gelurile de dus. Au cateva are pentru care au facut obsesie. Am incercat si cremele de corp atat balsamul reparator sau cel nutritiv cat si cele din gama gelurilor de dus. Cremele de maini cu arnica si cele la tubul mic argintiu, bb cream, ruj, sampon si blasam din gama reparatoare ... am o gramada de produse de la ei .

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt o mare fana Yves Rocher. Cumpar de obicei multe lucruri de la ei pentru ca imi face mare placere sa le folosesc si sa fac mici cadouri cu diverse ocazii. Cele mai iubite produse YR sunt parfumurile, cremele de maini, gelurile de dus si cremele de corp, produsele pentru par, editiile limitate de Craciun, rujurile toate, blush-urile, pensulele de makeup, creioanele de ochi, ojele de unghii si sunt sigura ca am omis multe altele. :) Apropo masca de par din gama Réparation e supeer misto, sunt deja la alt doilea flacon cumparat. Imi place asa de mult ca o folosesc pe post de crema pt par dupa spalare pe parul umed. Nu incarca deloc,
    descalceste parul, hidrateaza ok si da luciu parului. Pentru un produs fara silicon e jos palaria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum m-ai facut si mai curioasa cu masca asta, cred ca o folosesc cand ma spal data viitoare, desi am inceput recent o alta masca. :)

      Ștergere