7 intr-o saptamana #266

31.5.20


Saptamana asta a fost una ciudata pentru mine si in multe dintre zile m-am luptat cu instinctul meu de a ma izola si a nu lasa nimic si pe nimeni langa mine. Sunt multe lucruri care ma preocupa, am de luat niste decizii pentru perioada urmatoare si mi se pare ca de multe ori pe parcursul zilei las gandurile sa puna stapanire pe mine si sa ma duca intr-o zona unde nu mi-e foarte bine. Si asta ii afecteaza si pe cei din jurul meu si tocmai din cauza asta am incercat sa constientizez toate lucrurile pe care le simt, sa ma detasez de ce nu are legatura directa cu mine si sa elimin tot ce nu ma ajuta.

Aveam de cateva zile niste legume in frigider pe care nu am apucat sa le folosesc si intr-una din zile am facut niste waffles interesante cu zucchini, ou si branza cheddar. Ne-au placut mult, asa ca o sa mai incerc si cu alte legume pe viitor. Mi-am luat laptopul in ghiozdan si 2 zile saptamana asta am fost sa lucrez in parc, prima data in Parcul National 23 August si a doua oara in IOR si mi-a prins tare bine pentru ca am reusit sa ma concentrez pe ce aveam de facut, dar la final m-am si relaxat si a fost exact ce trebuia.

Am mancat cirese prima data anul asta, am stat si m-am uitat la apa si la jocul norilor (si asta reuseste de fiecare data sa ma relaxeze si sa-mi dea energie), am mers mult pe jos (chiar mi-a fost dor de asta) si am incercat sa ma bucur de fiecare lucru pe care l-am intalnit. In IOR m-am bucurat si de intalnirea cu caii si asta m-a facut sa zambesc, mi-am amintit de politia calare din Londra si mi-am amintit niste momente extrem de frumoase de anul trecut.

Vineri am descoperit ca geamul de la camera din spate a telefonului meu este spart, nu stiu cand si cum s-a intamplat, e prima data cand unul din telefoanele mele pateste ceva de genul asta, asa ca a trebuit sa aman niste lucruri pe care le aveam in plan pentru on-line. Cu ziua de maine libera dureaza un pic mai mult sa rezolv problema asta, dar o sa se rezolve in curand - pe Instagram inca va mai puteti inscrie la givewayul organizat cu Bottega Verde, un set cu 3 produse pentru corp va asteapta, gasiti aici toate detaliile. Am in plan cateva alte surprize, dar sa vedem cum si mai ales cand reusesc sa le pun in practica. Saptamana voastra cum a fost?

10 comentarii

  1. Am avut o săptămână oarecare, am gătit,am stat cu cei mici,ce ma bucura e ca am reusit sa dau o fuga pana la tata la Pitești. In rest,nimic interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Saptamana asta a fost cu multa munca de acasa,in schimb in weekend m-am relaxat si am iesit in natura. M-am bucurat sa pot strange un mare buchet cu flori de camp si sa adun musetel pentru ceai si mai am niste idei diy cu el. :) Cirese inca nu am mancat anul asta. Am gasit pepene galben si rosu buni de tot, mi-am facut pofta. Am mai luat rosii cherry si am facut din ele o salata buna de vara plus un quiche cu branza. Tot imi doresc sa imi i-au un waffle maker si uit, imi place cum ti-a iesit.
    De maine voi incepe sa merg la lucru, am emotii dar ma bucur ca incetul cu incetul ne reluam rutina zilnica.
    Weekend placut !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că n-am mâncat în niciun atât de multe cireșe ca anul ăsta, chiar acum mă gândeam că mă duc să-mi mai iau un bol.
    În afară de niște stări fizice mai puțin plăcute... am avut o săptămână faină, cu multe mici momente de bucurie. Nu-mi doresc pentru săptămâna viitoare decât mai multă energie, că o să fie una cam încărcată.
    Să fie și pentru tine cât mai frumoasă săptămâna viitoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu anul asta am mancat multe afine si mure, mai mult ca oricand. :)

      Ștergere
  4. Eu am început serviciul așa ca a fost o săptămâna greuta pentru început au fost multe informații noi , dar cu colege super . O săptămâna buna și tie !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Si eu uneori imi doresc sa stau singura si spre deosebire de cum eram inainte cand nu imi permiteam scap ca sa zic asa...acum ma duc in coltul meu si ma linistesc 10 minute macar atat! Apoi o iau de la capat si vad lucrurile altfel! Am mancat si noi cirese aseara de la o ruda sunt de tara bio cam micute dar gustoase! In rest a fost o saptamana buna sunt bucuroasa ca am reinceput orele de condus!

    RăspundețiȘtergere