7 intr-o saptamana #265

24.5.20


Am inceput saptamana asta cu o stare ciudata si am avut de multe ori senzatia ca tot ce e in jurul meu ma apasa prea tare. M-a obosit peste masura nebunia de zilele astea, parca toata lumea e pe repede inainte si vrea sa faca ce n-a facut aproape 3 luni. Nu aveam nici o intentie sa ies mai mult decat in ultimele 2 luni, dar parca m-am incapatanat si mai rau sa nu ies si n-am fost nici macar la cumparaturi. Am incercat sa compensez toate astea cu lucrurile frumoase pe care le am in viata mea, m-am bucurat de florile din perioada asta si de ceaiuri aromate, am avut grija de mine si am incercat sa-mi fac niste liste mentale cu lucrurile care conteaza pentru mine.

Bucataria a fost unul din locurile mele preferate saptamana asta, am incercat o multime de retete low carb si am reusit sa fac niste chestii foarte misto si gustoase, intr-un timp extrem de scurt, lucru care conteaza mult pentru mine pentru ca, desi imi place mult sa gatesc, nu imi place sa pierd ore intregi in bucatarie. Gogosile din poza le-am facut in aparatul de la Lidl si au fost gata in 7 minute si pana si mie, care nu am nici o treaba cu gogosile, mi s-au parut de vis. O sa scriu si pe blog reteta pentru ca se fac extrem de usor si ingredientele sunt super sanatoase, nu au zahar si nici nu sunt prajite. Am incercat si o reteta de pizza cu crusta din faina de cocos si a iesit si aia delicioasa, cand mai fac trebuie sa imi fac timp si de niste poze pentru ca merita incercata reteta.

Spre sfarsitul saptamanii am incercat sa ma relaxez cat mai mult pentru ca am avut cateva zile pline de munca si simteam nevoia sa imi calmez mintea si sa ma detasez de tot. Am primit cateva comenzi pe care le-am dat on-line, dar si cateva surprize, am citit si am colorat mult, am pregatit un giveaway misto cu cei de la Via Naturalia pe Instagram (va mai puteti inscrie si astazi, detalii aici) si m-am gandit mult la ce vreau sa fac in perioada urmatoare. Sambata am luat o decizie rapida si am fost in parc, ma bucur mult ca am facut asta, chiar daca a fost extrem de aglomerat. Am gasit o banca si am stat mult sa privesc ratele si lebedele, am citit si m-am incarcat cu energie.

Astazi e zi de relaxare si am inceput ziua destul de tarziu cu ceva sanatos si delicios - am adaptat reteta de mug cake si am folosit aparatul de mini pies luat de pe Vivre, iar rezultatul au fost niste mini prajiturele low carb cu aroma de cheesecake pe care le-am mancat cu un sos de caramel sarat, fructe de padure si ciocolata neagra. Sfarsitul de saptamana a compensat inceputul nu prea bun, asa ca acum zambesc larg si am o alta energie. Saptamana voastra cum a fost?

13 comentarii

  1. La. Mn săptămâna a fost interesanta, marți am băgat actele pt divorț, pana pe 23 iunie sunt gata cu totul, gătit, cu fetita pe lângă bloc, ordine prin casa și multa leneveala... :( aa, plus temele la Grădiniță ca nha facem și din astea😅la 4 ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa se termine totul cu bine, sa te linistesti si sa-ti vezi de viata ta mai departe.

      Ștergere
  2. Mă așteptam la nebunie, de asta cred că am fost „pregătită” și nu m-a afectat prea tare ca stare, nervi. Poate doar o surprindere când am văzut poze cu cozile magazinelor de țoale. Ce să zic... un adevărat mod de a trăi viața la maxim acum că-s liberi.
    De asta am și luat-o ușor, nu-mi arde de îmbulzeală, am ieșit doar luni într-o mică excursie în natură, cum cred că ai văzut, în rest doar cu treburi de rezolvat.
    În parc încă n-am ajuns, mai aștept puțin. Sper pentru săptămâna următoare să mă lase vremea să-mi văd de drumeția pe care o am în plan, restul le iau din mers pe toate.
    Până și eu am meșterit mai des prin bucătărie în ultimele săptămâni, mă mai apucă și din astea, dar nu mă ține mult. :))
    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici la mine n-a fost programat parcul, dar mi-a prins tare bine. Eu incerc sa nu ma mai uit la ce e in jur pentru ca m-am enervat aiurea de cateva ori. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  3. Buna! La noi saptamana a fost super buna! A scapat fetita mea de durerea de masele si e veselie acum! In rest teme si iar teme..multe ,seara plimbare pe jos ,am reusit sa terminam terasa si balconul nu e super gata dar aproape !Cu actele care aveam de umblat am terminat mai am.un ultim pas dar e ca si rezolvat!👍

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine nimic deosebit,acasă cu cei mici,ieri l-am sărbătorit pe băiețelul nostru,a făcut 2 anișori așa că am petrecut dar fără mare tam tam,a mai venit doar un cuplu cu fetița lor și în rest noi ai casei

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi am ieșit in fiecare zi in parc , sa profitam de ultimele zile libere , mâine încep munca după 2 ani de concediu cu fetița . Am avut ceva temeri pentru ca nu știu cum va fi însă acum m-am liniștit , ce va fi va fi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eh, mie inca nu-mi vine sa cred ca n-am facut o criza de nervi prin Lidl vineri din cauza unor asiatici care nu doreau sa respecte distantarea de siguranta la casa de marcat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Lidl mereu e asa, eu de cate ori am fost numai de astfel de oameni am dat.

      Ștergere
    2. Uneori, ma intreb daca sunt eu "defecta" sau ceilalti sunt "defecti" deoarece de fiecare data cand mi se intampla vreo nasolie si imi deschid gura, cei care par vinovati din perspectiva mea intotdeauna vor incerca sa ma scoata pe mine drept omul negru.

      Ștergere