7 intr-o saptamana #264

17.5.20


A mai trecut o saptamana si ne apropiem de venirea verii, astea-s gandurile cu care incep postarea asta. M-a exasperat, la propriu, nebunia asta cu in 15 mai ne recapatam libertatea si am simtit nevoia sa urlu de cateva ori, iar petardele si artificiile de joi noaptea au fost "cireasa" de pe tort. Spiritul uman nu poate fi ingradit de niste conditii in care trebuie sa traim pentru o anumita perioada din viata noastra, fiecare dintre noi a luat o decizie constienta si a ales sa faca sau sa nu faca anumite lucruri, gandindu-se la propriul bine si la binele celor din jur pentru ca despre asta e vorba in continuare - de noi toti si de intreaga omenire. Noi nu ne-am repezit afara si nici nu avem de gand sa "recuperam" ceva, puterea noastra sta in a ne adapta si consider ca e, mai mult decat oricand, momentul sa lasam la o parte nevoile noastre ca indivizi si sa privim intregul tablou. Si aici ma opresc cu subiectul asta.

Timpul pe care l-am avut in perioada asta l-am folosit pentru mine si m-am bucurat de ceea ce sunt si de ceea ce am pentru ca intotdeauna, dar intotdeauna, e loc si de mai rau, asa cum e loc si de mai bine. Produsele de machiaj pe care le-am folosit au fost - in continuare - putine si m-am axat mai mult pe ingrijirea pielii pentru ca acolo chiar am vazut schimbari in perioada asta. Am gatit zilnic si m-am jucat mult in bucatarie, am descoperit cateva retete low carb care se fac repede si sunt delicioase.

Imi lipsesc plimbarile in parc si timpul in aer liber, dar ceea ce imi lipseste cel mai mult e mersul la sala - articulatiile si muschii mei se resimt, oricat am incercat eu sa ma antrenez acasa. Nu e acelasi lucru si cred ca asta e cea mai mare frustrare a mea pentru ca mi s-a intamplat de cateva ori sa vad semne ale vechilor mele probleme. Am primit cateva produse interesante saptamana asta, dar n-am avut timp sa fac poza decat cupei menstruale de la Sublima, prima cupa menstruala romaneasca, despre care vreau sa va povestesc mai multe pe blog.

Saptamana asta am citit foarte mult pentru ca am simtit ca mintea mea are nevoie de evadarea asta, asa ca am mai dat o comanda de carti zilele trecute ca sa am ce face saptamanile viitoare. Weekendul a insemnat pentru mine mult somn (aveam de recuperat la capitolul asta) si relaxare, l-am incheiat cu un platou cu branza si cu un pahar de vin. Saptamana voastra cum a fost?

13 comentarii

  1. Deci nu doar în zona mea s-a dat cu artificii... Eu am zis în glumă că la miezul nopții o să sărbătorim încheierea stării de urgență și când am auzit artificiile nu-mi venea să cred că unii chiar fac asta.
    În fine, eu am zis din timp că o să stau „cuminte” și weekendul ăsta, mă așteptam să iasă ca disperații în aglomerațiile cele mai mari. Am rezervat ziua de mâine pentru o drumeție, nu mă aștept să dăm de oameni luni unde vream să mergem. Nu mi-e dor de aglomerații deloc...
    Chiar acum vreau să intru și eu să văd ce oferte sunt la cărți.
    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
  2. Of, cu aceste petarde, eu am sunat acum o saptamana la 112 pentru ca s-a aruncat cu petarda. In seara asta, iar. deja e prea mult, unii nu inteleg ideea de libertate si daca nu o inteleg, ar trebui inchisi si privati de ea, punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi nu au inteles absolut nimic din toata perioada asta, din pacate.

      Ștergere
  3. 😮😮😮Artificii??? Pe bune... Pentru mine relaxarea asta nu schimba nimic... La fel de precauta voi fi...singuea schimbare a fost ca mi-am vizitat părinții după 2 luni... Ma bucur ca ești ok... De-abia aștept impresiile tale despre cupă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi am ales sa stam in continuare linistiti, insa sunt si multe persoane care nu gandesc deloc si fac ce fac. Din pacate asta e realitatea in care traim.

      Ștergere
  4. La mine nu s-a dat cu petarde😁
    Iar săptămâna mea,la fel ca celelalte, ma bucur de copilăria celor mici

    RăspundețiȘtergere
  5. Dah, initial cred ca m-a socat ideea de petarde si artificii, dar revenind la normal, nimic nu ma mai socheaza sau surprinde la romani. In alta ordine de idei, asa-zisa inchidere in locuinte m-a influentat si pe anti-sociala de mine, duminica deja imi pierdusem si grauntele ala de rabdare pe care il am de obicei cu o situatie minora pe care m-a ajutat s-o rezolv un coleg. In rest, am terminat cartea „Indragostita de un massai (imi place mai mult titlul in germana, „Die Weisse Massai”)” a lui Corinne Hoffmann.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma si starile astea sunt normale, frustrarea face parte din nou. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  6. Saptamana noastra a fost cam agitata iar! Am avut de depus cv acte on line avand in vedere situatia asta si am.zis ca inebunesc ! Oriunde trimiteam primarie,protectia copilului ,anchete sociale ...am foat supusa la un test de rabdare maxim! La noi institutiile nu sunt pregatite deloc in loc sa dureze mai putin eliberarea lor din contra sa lungit treaba la 2 saptamani! Nu am cuvinte...

    RăspundețiȘtergere