3 pensule de la Revolution Pro

11.5.20

Am cateva produse descoperite in ultima vreme care imi plac mult si de care vreau sa va povestesc si voua pentru ca au preturi bune si merita. Astazi m-am decis sa fie despre pensule machiaj, am multe insa in ultima vreme am fost selectiva si am folosit doar cateva, iar ultimele pe care le-am luat sunt de la Revolution Pro si le-am cumparat de pe Notino, site de care v-am tot povestit pentru ca este in topul siteurilor de unde cumpar produse de frumusete. Imi plac brandurile pe care le au si de multe ori ofertele sunt foarte bune, asa ca mereu ma uit sa vad ce e nou sau ce e la oferta si am descoperit multe produse extrem de bune.


Revolution Pro este un brand interesant si pe viitor as vrea sa mai incerc si alte produse de la ei pentru ca cele 3 pensule pe care le am si pe care le folosesc imi plac mult. Totul a inceput cu pensula Pro 330 - Large Fluffy Powder Brush pe care o am de mai bine de un an (sau poate chiar mai mult, nu-mi amintesc exact) si care arata ca in prima zi, desi am folosit-o aproape zilnic. Este o pensula mare si este perfecta pentru a aplica pudra, asta fiind si motivul pe care eu am luat-o si imi place atat de mult incat am abandonat celelelate pensule de genul asta pe care le am. Ar putea fi folosita si pentru bronzer, insa mie mi se pare prea mare pentru asta.

Celelalte doua pensule pe care le am sunt achizitii mai recente: Pro 250 - Pointed Fluffy Brush si 260 - Medium Domed Fluffy Brush. Pro 250 poate fi folosita cu produse pudra sau crema si este potrivita pentru conturul fetei sau pentru aplicarea blushului, in timp ce Pro 260 se poate folosi atat cu produse lichide sau crema, cat si cu pudre, fiind o pensula versatila si care se poate adapta oricarei nevoi. Ma mai tenteaza Revolution Pro 150 care cred ca ar fi perfecta pentru corector sau concealer si care se poate folosi atat cu produse lichide, cat si cremoase sau pudra.

Pensulele sunt sintetice, vegane si crueltry free si pretul lor mi se pare extrem de bun pentru ceea ce ofera. Unul din motivele pentru care imi plac la nebunie, pe langa faptul ca nu pierd peri, este ca se spala foarte usor, nu raman patate, se usuca repede si isi mentin forma. Am observat tendinta de a le folosi mult mai des decat pe altele tocmai din acest motiv - le spal extrem de usor si nu sunt deloc pretentioase, iar manerele raman in stare impecabila, spre deosebire de cele de la Real Techniques ale caror manere arata oricum, numai bine nu, dupa o perioada de folosire. Intre spalari curat pensulele cu o solutie speciala, acum folosesc una de la Makeup Revolution si face ceea ce promite.


Ati incercat pensulele de machiaj de la Revolution Pro? Cum vi se par?

4 comentarii

  1. Nu le-am incercat. Eu de la Lidl le-am cumparat pe ale mele și una de pe Elefant, dar nu cred ca e o firma anume.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase tare ! Sunt foarte bune nu am probleme cu ele sa le cada parul ! Sunt super moi si eu le folosesc de cv.timp!

    RăspundețiȘtergere